Arama sonuçları: *

• Users: Fvzzy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Fvzzy

Arkadaşlar fp 3060 lı sistem

Arkadaşlar merhaba bütçem 15k civarnda , sitelere bakıyorum 3060 lı sistem bulamıyorum yardmcı olurmusunuz?
  2. Fvzzy

2ci El Pc Almak istiyorum

Arkadaşlar Merhaba, 2 ci El Sistem almak istiyorum, alırken nelere dikkat etmeliyim. Parçaları nasıl kontrol ede bilirim, iyi çalışıp çalışmadīğını? Sonradan pişman olmak istemiyorum. Teşekkürler.
  3. Fvzzy

Yardım Gta 5 Durmadan droplar giriyor

Arkadaşlar merhaba rtx 4060 i5 12600kf li sistemim var gta5 kurdum fakat baya drop giriyor kasıyor. Sebebi nedir nasıl çöze bilirim?
  4. Fvzzy

Yardım Rockstar Games Social Cluba giremiyorum

Arkadaşlar merhaba benim steam hesabım çalınmıştı rdr2 vardı ama hiç oynamamıştım dün hesabı geri aldım steam destekle konuşarak . çalan adam kendi rockstar social clubuna bağlamış giremiyorum oyuna yardım sdin lütfen
  5. Fvzzy

Toplamış olduğum bilgisayar hakkında düşünceleriniz nedir?

Merhabalar, toplamış olduğum pc bu Azerbeycan şartları altında 32-33k ya topladım parçalar uyumlu mu?, hangileri sıkıntı çıkarır ve s. Eleştiri ve öngörülerinizi bekliyorum. Teşekkürler. CPU: i5 12600kf VGA: Gigabyte NVIDIA®️ GeForce®️ RTX 4060 8gb MB: Gigabyte b760m d2h ddr4 RAM: CORSAIR...
  6. Fvzzy

Thermaltake 80+ ve 80+ bronz

Arkadaşlar merhaba, thermaltake 700w 80+ psu almak istiyorum 400-500 tl farkla 80+ bronz almaya değermi? Ne gibi farkı olucak 1701511416 Duz 80+ voltaj dalgalanması yaparmı?
  7. Fvzzy

Topladığım sistem nasıl?

Arkadaşlar merhaba topladığım sistem bu, Azerbeycanda oturuyorum fiyatlar Turkiyeyle kıyasta pahalı ortalama 34k ya topladım 2000 manata CPU: i5 12600kf VGA: Gigabyte NVIDIA®️ GeForce®️ RTX 4060 8gb MB: Gigabyte b760m d2h ddr4 RAM: CORSAIR 32gb DDR4 3200Mhz 2x16 SSD:M2 SSD SAMSUNG 980 PRO...
  8. Fvzzy

Zotac 4060 sıcaklık

Arkadaşlar merhaba zotac rtx 4060 8gb ekran kartı hakkında düşünceleriniz nedir? Bazıları çok fazla ısındığını 1 saat kullanım sonrası 80+ ları görüyor diyorlar, bu markayı bilen veya kullanan arkadaşlar geri dönüş yaparsa sevinirim 1701411641 Oynuyacağım oyunlar genellikle fps ama ara sıra gow...
  9. Fvzzy

Çözüldü✓ Asus Tuf VG249QM1A Vesa uyumlu mu??

Arkadaşlar Asus Tuf VG249QM1A bu monitörü almak istiyorum, vesa uyumlumudur? Uyumluysa Hangi ölçülerde
  10. Fvzzy

Modem mi almalıyım routermi

Arkadaşlar şimdi bizim evde internet sağlayıcı firma kendi modemini kurdu ve fazla mbps çekmiyor, mevzuya tam hakim değilim anlamıyorum bu konulardan çok fazla, modem mi alsam daha fazla mbps vericek yoksa routermi? Internet sağlayıcı firmada problem yok.
  11. Fvzzy

600 tl router önerisi

Arkadaşlar merhaba, bu bütçeye önerebileceğiniz router varmı? Menzili kısa olmasn fiyatı biraz arttıra bilirim
  12. Fvzzy

Amazon Teslimat süresi

Arkadaşlar 1-2 ürün var amazon tr den almak istiyorum teslimat süresi 16 aralık diye gözüküyor, kaç güne gelir istanbula? AS X3 Yooso z11
  13. Fvzzy

2600 TL Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba 2600tl bütçem var Bu fiyatta bana hem oyun icin hemde arkadaşlarla günlük dc vb o gibi uygulamalarda sesimi iyi algılayacak kulaklık arıyorum, Oyunlarda adam gibi ses kasa bileceğim kulaklık olursa sevinirim.
  14. Fvzzy

Full set toplama yardim

Arkadaşlar merhaba 4.3k maks bütçem var 100 aşşağı 100 yukarı çıka bilirim, bu bütçe ile hem kulaklık hem klavye hem mouse hemde mousepad almalıyım Kulaklık kablolu kablosuz fark etmez mikrofonu guzel olsun ve ses kasa bileyim adam akıllı Klavye %60-%85 ikisjnden biri olsun blue switch ve...
  15. Fvzzy

4060ti 8gb ve i5 13400f icin ana kart

Arkadaşlar 4060ti 8gb ve i5 13400f icin ana kart tavsiye edermisiniz? H610 dan bir üst seviyye olsjn 4 ram slotlu cokta pahalıya kaçmak istemiyorum orta seviyye olsun yeterli teşekkürler
  16. Fvzzy

4060 ti 8gb 4060 8gb 3060 12 gb

Arkadaşlar merhaba, bu 3 ekran kartı arasında kafam git gel yapıyor 4000 serisi düşündüğm kadarıyla sadece dlss3.0 olduğu için iyi fakat vram az 3060 ta 12 gb olması beni biraz daha ireli götüreceğine inanıyorum gibi . Standart olarak 16gb 3200 mhz ram 1tb ssd 700w psu felan kullanıcam kurmak...
  17. Fvzzy

Bu pc beni kaç yıl götürür

Arkadaşlar merhaba, almak istediğim pc bu herhangi bir parçasını değişmek istemiyorum açıkcası, kaç yıl götürür beni, oyunlara daha çok zaman ayırıyorum arada adobe programları kullanıcam artı ve eksi yönlerini yazarsanız sevinirim CPU: Ryzen 5 5600X VGA: NVIDIA®️ GeForce®️ RTX 4060 TI 16GB...
  18. Fvzzy

Dlss 3.0 nedir ne işe yarar eksileri varsa nedir

Arkadaşlar merhaba almak istediğim sistemde 4060 ti 16gb ekran kartı var 3.0 dlss var dlss ne işe yarıyor yani fps artışı olduğunu biliyorumda nasıl sağlıyor eksi yönü varmıdır çok kullanımda detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler🙏🏻
  19. Fvzzy

Bu bütçeye klavye önerisi

Bütçem maks 2k switch farkı etmez ama red olursa daha iyi olur %60 veya %75 tercihim teşekkürler
  20. Fvzzy

Işlemci ve anakart yardımı

Merhabalar, bu parçalara uygun 4ramli m2 li anakart ve işlemci önerir misiniz?? Hem Oyun Hem tasarım için. ▪️ VGA: NVIDIA® GeForce® RTX 4060 TI ▪️ RAM: KİNGSTON 32GB DDR4 3200Mhz ▪️ SSD: KINGSTON NV2 1TB NVMe M.2 ▪️ PS: THERMALTAKE TR2 S 700W 80+ ▪️ Cpu Cooler: COOLER MASTER HYBER 212...
Geri