Arama sonuçları: *

• Users: alikorkut
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Monitör Parlaklık sorunu

Sağ taraftaki 1080 p dell hdr yok nispeten düşük kalite bir monitör soldaki ise viewsonic xg320q 2k 10 bit hdr açık 14 bin lira para bayıldık ama sağdaki kıytırık monitör nasıl daha fazla parlaklık sunuyor anlamadım.
  2. A

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

Kaliteli bir oyuncu koltuğuna ihtiyacım var 10 12 binlere kadar çıkabilirim yaşadığım şehir sıcak olduğu için deri terletir diye düşünüyorum oñerileriniz varmı teşekkürler.
  3. A

Masa üstü pcde Bluetooth ile kulaklık kullanma.

Dostlar airpos pro kulaklığım var masa üstü pcde kullanma imkanım varmı ( Bluetooth özelliği yok ) varsa tavsiye edeceğiniz bir aparat yada ne gerekiyorsa varmı ?
  4. A

Keycap büyük enter sorunu.

Bir arkadaş tavsiye konusu açmıştı bende aldım ama bir tık hayal kırıklığı yaşadım uyumlu enter tuşu çıkmadı malesef çirkin durmuşmu iademi edelim öneri almak istedim sizden.
  5. A

Arcade kol tavsiyesi ..

arkadaşlar bana böyle bir şey lazım aranızda kullanan oldumu tavsiye edebileceği bir model varmı ?
  6. A

Nerden geldi bu oyun ?

voido üzerinden valhala almak istiyordum sonra ubisoft hesabıma girdim ve oyun bende varmış ne steam nede epicten almadım nerden ne şekilde gelmiş hesabıma bilemedim başına böyle bir olay gelen oldumu sizden ?
Geri