Arama sonuçları: *

• Users: Karadelik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Karadelik

Logitech G321 o kadar kötü mü

Hocalarım iyi akşamlar Logitech G321 kulaklığa bakıyorum gerçekten o kadar kötü mü
  2. Karadelik

Kai Titanium Ultra Wireless kullanan var mı

https://www.incehesap.com/gamepower-kai-titanium-ultra-wireless-360-surround-hi-fi-rainbow-gaming-kulaklik-fiyati-76433/ Hocalarım model bu almayı düşünüyorum bu konuda fikri olan var mı kullanan var mı diye sormak istedim
  3. Karadelik

Bayram geldi nasılsınız ? (Cümlenizin bayramı mübarek ola)

Selamün Aleyküm yarın bayram nasılsınız hayat nasıl geçiyor diye sormak istedim sohbet muhabbet maksat benim sınav senem 3 ay sonra yks var ona çalışıyorum halletmeye çalışıyorum sizden naber ?
  4. Karadelik

DA-V5 ne kadara satılır

Hocalarım merhabalar zamanında DA-V5 almıştım özelliklerini yazacağım satmayı düşünüyorum uzun zamandır ikinci el piyasasına bakmıyorum bu yüzden ne kadar eder bilemiyorum fikrinizi almak istiyorum Anakart: B450 S2H İşlemci: i3 10100f Ram: 2*8 Corsair Kasa: Corsair Spec5 PowerSp: 550 w bronz...
  5. Karadelik

Ekranımda hızlı yapıştıcı damlası var lütfen yardım

Cümleten selamün aleyküm hocalarım ekranımda sanırım 1 pixel büyüklüğünde hızlı yapışıtırıcı olduğuna inandığım bir damla var nasıl çıkartabilirim bir fikri olan var mı
  6. Karadelik

Harp okullarında suriyeli

merhabalar hocalarım şuanda yks hazırlanıyorum harp yazmak gibi bir düşüncem yok ama merak ediyorum şahsen 2015ten beri Türkiyedeyim harp okullarında suriyelli olmamdan ötürü çokça dışlanacağımı tahmin ediyorum sizinde yorumlarınızı merak ediyorum biraz sohbet edelim arşivi ve insanlarını...
  7. Karadelik

Yardım Lenovo Thinkpad bluetooth agiti gormuyor

Merhabalar hocalarim elimde yeni aldigim bir Lenovo Thinkpad T14S Gen 4 var bluetooth kullanmam gerekiyor ama cihaz hicbir sekilde bluetooth suruunu gormuyor cozumu bilen var mi simdiden herkese tesekkurler
  8. Karadelik

Bu laptop bu fiyata değer mi?

Merhaba hocalarım iyi akşamlar şöyle ki yurt dışından hp omnibook flip 5 modelini alacağım İşlemcisi core i7 150u 16gb DDR 5 ram 512gb m2 ssd 360 dönen ekranı var dokunmatik destekli 14 inç te ekranı var istenilen fiyat 27000 tl sizce fiyat nasıl şimdi den fikirleriniz için teşekkür ederim
  9. Karadelik

Laptop piyasası hakkında yardım

Merhaba hocalarım yurt dışından laptop almak istiyorum 2in 1 yani ters dönüp dokunmatiği olsun istiyorum modeller türkiyede yok şuanda fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum ve acaba 1 sene sonra satabilir miyim ne düşünüyorsunuz aşağı yazıyorum modelleri Laptop 1 : DELL inspiron 7373 Ram: 16...
  10. Karadelik

Sevgilime hediye mp3 almak istiyorum yardım

Hocalarım birtaneme hediye almak istiyorum çok şarkı dinliyor o yüzden bir mp3 istiyorum çok fazla bütçem yok yardımcı olabilecek var mı? (Lisedeyiz telefonu topluyorlar yurtta falan o yüzden telefondan dinlese daha mantıklı demeyiniz lütfen)
  11. Karadelik

Mersinlilere bir sualim olacak

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar öncelikle. Kız arkadaşım ile beraber silifkeye gitmek istiyorum hafta içi çarşamba günü olacak ikimizde öğrenciyiz yani maddi olarak harikayız diyemem taş çatlasa ikimizden 600 700 tl çıkar. Mersinin yerlisi değilim nasıl gezmem lazım bilmiyorum 170 ile gidip...
  12. Karadelik

Amazon trden yurtdışı ürünü

Merhabalar amazondan bir laptop için parça satın almam gerekiyor fiyat 8600 yani 175 euro vergi binmiyor ama gümrük hakkında kuşkularım var bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi gümrüğe takılır mı iade naasıl olur...
  13. Karadelik

Pilden anlamıyorum yardım edebilecek

merhabalar elimde microsoft surfce 5 var pili bana soun çıkarıyor pil analiz kodu ile baktığımda bu manzara ile karşılaştım pil sağlığım %10 gibi gözüküyor ama başka bir gün %20 olmuş bu ne demek ve ne yapabilirim bilen biri aydınalatabilir mi beni şimdiden teşekkürler Allah razı olsun
  14. Karadelik

Bilgisayarımı satacağım piyasa tavsiyesi

Öncelikle selamün aleyküm bu sene yksye hazırlanıyorum bir laptop alacağım inşAllah. Donanım Arşivinin DA-5 modeli var satmayı düşünüyorum ancak üzün süredir ikinci el masaüstü piyasasını takip etmiyorum bu yüzden fiyat hakkında en ufak bir tahminim yok sizce kaçtan satılır şimdiden teşekkür...
  15. Karadelik

Paten bilgisi olanlar yardım edebilir mi

Merhabalar sahibinden üzerinden Powerslide bronx 2 alacağım sizce nasıl alınır mı çok temiz fiyatıda 1500 gibi
  16. Karadelik

Paten ile ilgili bilgisi olanlar yardım eli uzatırmı

Merhabalar sahibinden üzerinden Powerslide bronx 2 alacağım sizce nasıl alınır mı çok temiz fiyatıda 1500 gibi
  17. Karadelik

Razer Barracuda Dip ses

Arkadaşlar ben geçen cumartesi indirimi ile bir Razer Barracuda aldım amazon üzerinden elime dün alıştı lakin kulaklığın sağ tarafında çok rahatlıkla duyulabilir bir dip ses var lakin sadece 2,4 Hyperspeed kulanırken Bluetooth kulanırken yok sizce ne yapmalıyım bilgisi olan varsa garanti süreci...
  18. Karadelik

Barracuda dip ses sorunu sizde var mı

Arkadaşlar ben geçen cumartesi amazonda olan indirim ile bir Razer Barracuda sahibi oldum kulaklık bugün elime geçti lakin sağ kulaklıkta çok ufak bir dip ses duyuyorum sizde var mı olduysa nasıl çözdünüz
  19. Karadelik

❌İndirim Bitti! 3K ya Razer Barracuda

Merhabalar şuanda amazonda 3kya razer barracuda var hemen kaptım bir tane ne düşünüyorsunuz https://www.amazon.com.tr/Razer-Barracuda-Kablosuz-Platform-SmartSwitch/dp/B09QFL7P9B/ref=pd_aw_ci_mcx_mh_mcx_views_0_title?tag=indirimkaplani-37357-21&th=1
  20. Karadelik

Aktif 345 All Star Kulanıcısı Varmı

Selamün aleyküm 345 all star almayı düşünüyorum aktif kulanan varmı varsa yorulmarını aktarabilir mi
Geri