Arama sonuçları: *

1. M

Kurtarma PC'nizin onarılması gerekiyor

Herkese merhaba arkadaşlar eski bilgisayarıma ram ve ssd taktım hızlandırmak için fakat windows yükledikten sonra boyle kalıyor çözümünü bilen varmı bios da parçalar gözüküyor ssd yi cd yerine taktım hdd de bilgisayarın üstünde
  2. M

Laptop ekranına servis 10.256tl fiyat verdi

Arkadaşlar merhaba laptopun düşme sonucu ekranı kırıldı dell marka servise verdim ve bana bugün 10.256tl fiyat verdiler bunu başka nerde yaptırabilirim daha uyguna bilgisi olan varmı ayrıcı parayı ödedikten sonra 2 ay içinde parça yurtdışından gelecekmiş
  3. M

Bilgisayar HDD problemi

Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımda 250gb ssd 2TB Hard disk var fakat hard diske oyun indirdiğimde sürekli hata alıyorum farklı farklı mesela en son aldığım hata epic gamesten rdr2 indirdim fakat oyun dosyalarının konumu bulunamadı hatası veriyor oyun denetim masasında gözükmüyor acaba...
  4. M

Vatan Bilgisayar bana eski ürün mü sattı ?

Merhaba arkadaşlar bugün vatan bilgisayardan Gigabyte RTX3050 Eagle aldım kurdum bir sıkıntı yok fakat kutununun içinden sadece Graphics cards/Quick Guide belgesi çıktı garanti belgesi cd vs çıkmada internette kutu içeriğine erişemedim biraz araştırmamın üzerine garanti durumu için Endeks...
  5. M

Aynı değerlerde farklı marka ram

arkadaşlar merhaba bende şuan adata xpg D30 3000mhz cl16 ram var aynısından bulamıyorum gskill 3000mhz cl16 ram taksam olur mu sistemim amd bütcemi biraz aşar ama zorlarsam iki tane 3600mhz cl18 ram alabilirim işlemcim amd hangisi daha mantıklı
  6. M

Foxconn 2ABf ve RX 570 4GB

Merhaba Foxconn 2ABf anakart DDR 3 4x2 8 gb ram var msı rx 570 armor u destekler mi 4gb
  7. M

FİFA23 Ultimate team Bilgisayar Playstation

arkadaşlar merhaba ben şuan bilgisayardan fifa 23 oynuyorum fakat playstation 5 veya 4 alıp ordan devam etmek istiyorum böyle bir şey mümkün mü kısacası bilgisayardaki ultimate team kadroma playstation da fifa23 aldıktan sonra aynı ea hesabını bağlayarak kaldığım yerden devam edebilir miyim
  8. M

3200mhz cl16 vs 3600mhz cl18

arkadaşlar ram alıcam hangisini tercih edersiniz
  9. M

Aynı Model Ram Bulamıyorum

Arkadaşlar merhaba şuan bilgisayarımda Adata xpg 8GB 3000mhz cl16 ram var 16GB yapmak istiyorum fakat aynı mhz de bulamıyorum en az 3200 cıkıyo bu model için tavsiyesi olan varmı
  10. M

10K Mönitör dahil Sistem

Merhaba 10K ya monitor dahil apu bir sistem almak istiyorum acilen okul icin bilgisayar lazim fakat cok fazla butcem yok ilerde güzel bir ekran kartı takabileceğim sistem tavsiyenizi bekliyorum
  11. M

PS5 Bulgaristan Fiyatı

Merhaba arkadaşlar bulgaristandan playstation 5 dijital versiyon getirtmeyi düşünüyorum kaç euro olduğu hakkında bilgisi olan varmı
  12. M

Playstation 5 Almanya Fiyatı

Merhaba almandan bir arkadaşım gelicek ondan playstation 5 getirmesini istesem fiyatı nedir biliyor musunuz kaç euro internet sitelerinde çok fazla bilgi kirliliği var bazı yerlerde 700 bazı yerlerde 5000 euro yazıyor birde vergi öder miyim arastirdigima gore 430 euro altı vergi kesilmiyormus...
  13. M

Letgo 32GB Ram 1800TL

Arkadaşlar letgoda bu fiyata sıfïr diye satılan ramler buldum ama emin olamadım size danışmak istedim son fiyat 1800TL ye düştü adam
  14. M

6700xt 500w psu ile çalışır mı

Merhaba bilgisayarımı yükseltmek istiyodum kanpanyada 6700xt gorunce hemen aldım fakat psu nun yetip yetmeyeceği sonradan aklıma geldi işlemciyle zaten darboğaz yapacak biraz ama işlemciyi zaten ileride yükselticem sizce psu şuanlık çalıştırır mı ancak bir ay sonra yeni bir psu alabilirim
  15. M

RX6700XT sistemime uygun mu

Merhaba arkadaşlar ben ekran kartımı yükseltmek istiyordum donanım arşivinin bugün attığı kampanyayı gördüm rx6700xt sistemime uygun mu tam karar veremedim fikirlerinizi merak ediyorum AMD Ryzen 3500x MSI B450M Pro Vhd Max XPG 8gb 3000mhz Ram Power Boost 550W psu
  16. M

Anakart İade Koşulları

Merhaba bilgisayarım bozuldu bilgisayarcıya götürdüm sorun anakart ta dedi kendi anakartımı garantiye vericem idareten kullanmak için b450m s2h alcam eğer sorun anakart ta degil ise sistemi kurduktan sonra anlamış olcam anakart a kullanıcı olarak bir zarar vermezsem kurduktan sonra 14 gün içinde...
  17. M

PC Ekran Gelmeme Sorunu

Merhaba en son dün gece bilgisayarımı kapattım ve bugün uyandığımda bilgisayar açılıyor ekran gelmiyordu ekran kartını soküp temizledim ram i tak çıkar yaptım ama sorun halen devam ediyor anakartım msı b450m pro vhd max nisan 2020 de aldım bios pili bitmiş olabilir mi internette bundan...
  18. M

Pc açılıyor ekran gelmiyor

Merhaba en son dün gece bilgisayarımı kapattım ve bugün uyandığımda bilgisayar açılıyor ekran gelmiyordu ekran kartını soküp temizledim ram i tak çıkar yaptım ama sorun halen devam ediyor anakartım msı b450m pro vhd max nisan 2020 de aldım bios pili bitmiş olabilir mi internette bundan...
  19. M

Windows 10 Key Garantiyi Bozar Mı

Merhaba ben ayın 4 ünde latop aldım freedos tu windows kurdum ve key aldım fakat şimdi beğenmediğim için iade etmek istiyorum bu key iade için sorun oluşturur mu
  20. M

Rx570 ve 3500x vs 10100F ve 1650S

Arkadaşlar 3500x rx 570 4GB bir sistemim var satıp üstüne 200 tl koyup 10100F 1650Super li bir sistem toplayacam oc yapmıyorum zaten sizce mantıklı mı birde H410 Anakart sorun yaratır mı
Geri