Arama sonuçları: *

1. R

Modem önerir misiniz?

Arkadaşlar şuan vdsl kullanıyorum yakın zamanda fiber gelecek ona göre bi modem önerir misiniz?. Orta kalite birşeyler olursa yeterlidir.
  2. R

Yardım Egzoz fanım boşta kaldı

Arkadaşlar merhaba bugün yeni kasam geldi her şey tamam fakat egzoz fanını bağlayacak yer bulamadım kasanın içinden fan çoklayıcı çıktı ancak ön panelleri 3 adet fana yetiyor.anakart üzerinde sys fan 2 diye bir çıkış var fakat 2 pinli egzoz fanını takınca da güç vermiyor.nasıl çözebilirim bu durumu?
  3. R

Modding Windows 11 Custom Nasıl yapılır

Merhaba arkadaslar şuan windows 11 22h2 sürümünü kullanıyorum fakat bu sürümde revi os desteği yok kendimce revios tarzında birşeyler yapabilir miyim?
  4. R

CS2 Demo Değerlendirmesi

Demo Link: https://csstats.gg/match/309250542/watch/f7f77d867f1f0253b20cc80ecc54e8bdf26eb8d253189527a875c35ae3861b88 Hile mi değil mi?
  5. R

Yardım Modem önerisi bütçe belirsiz

Arkadaşlar modemimde sık sık internet kopmaları yaşıyorum yeni bi modem alıcam fakat neye göre modem seçeceğimi bilmiyorum öneriniz varsa açığım. İnternet hızım 70mbps
  6. R

Modding Düşük ram kullanımı windows 10

Hocam merhabalar şuan windows 11 home kullanıyorum fakat windows 10dan geçtikten sonra fpsimin düştüğünü farkettim ram kullanımı düşük bi windows 10 sürümü arıyorum yardımcı olur musunuz?
  7. R

Metin2 server önerisi

1 105 tarzı bi server bakıyorum yenilerden var mı acabA?
  8. R

Apex pro mini ets2 hassasiyet

Merhaba arkadaşlar ets oynarken klavyemin tuşa basış hassasiyetine göre gaz veya direksiyonu ayarlayabilir miyim?
  9. R

Skatez önerisi Dareu

Dareu a950 pro için skatez önerebilir misiniz
  10. R

50k sistem tavsiyesi monitör dahil

bütçe 50k valo tarzı oyunlar oynanacak
  11. R

50.000 bütçe ile hazır sistem tavsiyesi

Merhabalar yeğenime pc toplamayı düşünüyoruz maksimum bütçemiz 50.000tL. Valorant tarzı oyunlar oynayacak işlemci am 5 olursa bizim için daha iyi olur önerilerinize açığım. Hazır sistem de önerebilirsiniz.
  12. R

Gainward Phoenix 4070 TİS Furmark değerlerim normal mi?

Merhaba arkadaslar ekran kartını alalı yaklasık 7 ay oluyor kasam bitfenix küçük bi kasa ekran kartını biraz zor sığdırdım üzerinde de thermalright peerless assasin soğutucu var anlayacağınız hava giriş çıkışı biraz sorunlu ona göre yorum yapalım.
  13. R

War thunder arkadas bulma postu.

Arkadaşlar merhaba genelde gerçekçi uçak oynuyorum br 14e kadar var oynamak isteyen varsa ekleşelim.
  14. R

War Thunder Ekip Arıyorum

Arkadaşlar War Thunder'a uzun bi ara vermiştim şuan geri döndüm genelde uçak oynuyorum oynamak isteyen arkadaşlar varsa beraber oynayabiliriz.
  15. R

Yardım War thunder crash veriyor.

Merhaba arkadaşlar şu hatayı alıyorum oyunun ortasında çözümü nedir?
  16. R

CS2 İnput lag sorunu

Arkadaşlar merhaba son zamanlarda telemetride yüksek ms alıyorum önceden 4 5 seyrederken 10dan aşağı düşmüyor şuan sizin değerleriniz nasıl?
  17. R

The Last of us crack

Merhaba arkadaşlar last of us oynamak istiyorum fakat oyun çok pahalı sorunsuz oynayabileceğim bi yöntem var mı?
  18. R

GTA5 ENCHANCED NVİDİA APP

Arkadaşlar gta 5 enchanced nvidia appde görünmüyor ekran kartımı yeni güncelledim dlssi değiştirecektim fakat görünmüyor.
  19. R

CS2 Takım arkadası arama postu

Arkadaşlar selam seçkin d2 farketmez oynayacak arkadas arıyorum yaşım 22 yaklaşık 4000 saatim var. Steam arkadaş kodum : 1510650096
  20. R

CS2 Aim tutarsızlığı

Hocam herkese selamlar yaklaşık 2 yıldır kesintisiz cs oynuyorum fakat şuana kıyasladığımda geçen yıl çok daha iyi oynuyordum yani heryere deagle ile flick atabiliyordum şuan bunları yapamıyorum ayarlarımın çoğu da aynı sizce bu neden oluyor nasıl düzeltebilirim önerilerinizi bekliyorum.
Geri