Arama sonuçları: *

1. G

ASUS TUF F16 FX608JH vs Erazer Deputy 15 P1

Bu ikisi arasında kaldım. Küçük yapay zeka modelleri çalıştırılacak gpu'da 50-60 fps verse yeter yani onun dışında yazılım işleri vs. yapılacak yani ram 16'dan fazla olsa iyi olurdu ancak bu bütçede zor gibi, onun yerine yükseltmeye açık olsa yeter. Ekran benim için çok önemli değil ama göze...
  2. G

42K bu sistem alınır mı

Alınır mı? anakart neden bu kadar yüksek diyeceksiniz, ileride işlemci yükseltmesi, ram ve ssd eklemesi yapmayı planlıyorum. Ses kartı olarakta alc1220 var
  3. G

100 Euro bütçe ofis kulaklığı önerisi

arkadaşlar bütçe 100 euro (4800 TL) ofiste kullanılacak kulaklık gerekli kulaküstü olmalı mikrofonu olmalı gaming kulaklıklardaki gibi ama gaming kulaklık olmamalı, tipi ofiste kullanmaya uygun olmalı
  4. G

Samsung S24FE almayı düşünüyorum bu satıcılar güvenilir mi

Arkadaşlar sizce 29.324 TL'ye samsung'un kendisinden mi yoksa 27.999 TL'ye Turkcell Pasajdaki satış yapan turkcell mağazalarından mı almalıyım.
  5. G

3k büyük mouse önerisi

şuanda glorious model o- kullanıyorum elime çok küçük geliyor resmen fingertip tutmak zorunda kalıyorum önüde aşağıda olduğu için. Bir süre razer viper 8k kullandım boyutları iyiydi ama hem çok ağır geliyordu hem de tekerleğindeki kronik sorun beni razerdan soğuttu. Şöyle kronik sorunu olmayan...
Geri