Arama sonuçları: *

1. M

Öneri varmı kulaklık için

Pubg oyunu için en iyi kulaklık önerisi nedir acaba ses kasmada iyi olacak
  2. M

Ekran kartı fiyat ne kadar eder

asus Radeon dual rx6700xt 12 gb 198 bit Ekran kartımı satmak istiyorum acaba fiyat ne kadar eder arkadaşlar
  3. M

6700XT Ekran Kartı İçin Ne Kadar İstemeliyim?

Arkadaşlar merhaba yeni yılınız mutlu huzurlu olması dileğiyle Bir sorum olacaktı Amd 6700xt ekran kartım vardı onu satmak istiyorum fiyat olarak ne yazmam lazım ortalama teşekkür ederim şimdiden saygılar
  4. M

Pubg için ekran kartı önerisi

Pubg için en iyi önerebilecek ekran kartı varmı Bende rx6700xt ekran kartı mevcut Donma yapıyor akıcı değil
  5. M

BİLGİSAYARIM NE KADAR EDER

AMD RYZEN 5 5600X 3,70 İŞLEMCİ RAM 16 GB 3200 MHZ CL DEGERİ 16 CL AMD RADEON RX6700XT EKRAN KARTI Snowman Am4 Aparatlı T5 CPU Soğutucu Fan RGB Light Board Çift Fan PRIME B450M-K11 ANAKART SSD VE HARD DİSKLER MEVCUT
  6. M

cpu sıcaklık kaç olmalı

pubg emulator oynarken cpu sıcaklık kac derece olması lazım benim derece %52
  7. M

sistem bilgisi için yardım edermisiniz

merhaba kredi kartı borcunu odemek için kasa yı satmam lazım ama fiyat olarak bir bilgim yok sistemi yazsam toplam bir fiyat verirmisiniz kasa olarak dark modeli 3 fan önde 1 fan eksoz fanı olarak işlemci : ryzen 5 5600x ekran kartı:radeon 6700xt amd ram : 2 slot 16 gb iki tane ssd adata...
  8. M

240 mm sıvı sogutucu

önerebileceginiz bir ürün varmı arkadaşlar 240 mm sıvı sogutucu deepcool ls520 iyi mi acaba
  9. M

kasa için fiyat önerisi

kasa yı satmayı düşünüyorum özellikleri ryzen 5 5600x işlemci amd radeon 6700xt ekran kartı 16 gb ram 4 fanlı kasa intele geçmeyi düşünüyorum acaba ortlama ne kadar eder yardımcı olurmusunuz
  10. M

Çözüldü✓ Oyuncu klavye önerisi

Pubg emülator güzel klavye fps avantaj yaraktacak varmı acaba
  11. M

İşlemci overclock yapmak

Msı 320 anakart ile ryzen 5600x e nasıl overclock yapabılırım ?
  12. M

Anakartımı Değiştirmeli Miyim?

Merhaba benim anakarta m2 ssd takılacak yer yok oyunlarda tam performans alamıyorum acaba bundan kaynaklı olabılırmı anakartı değiştirmem lazım mı
  13. M

Çözüldü✓ Render olayı var maalesef

Merhaba masaüstü bilgisayar topladım ama performans alamıyorum oyunlarda problem nedir çözemedim sistem olarak rtx6700 xt ekran kartı var amd nin Ryzen 5 5600xt işlemci 16 gb ram var üstünde 2 tane ssd var Anakart olarak a320 pro kullanıyorum yalnız m.2 yuvası olmadı için kullanamadım acaba...
Geri