Arama sonuçları: *

• Users: MoundAxes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Gigabyte rtx 4070 windforce oc oyunlarda karıncalanma

başlıkta belirtdiğim gibi oyunlarda pikselleşme karıncalanma gibi bir şey oluyo. maximum ayarlarda lowa çeksem yine aynı mermi yerine bakın dediğimi anlarsınız
  2. M

Razer black shark v2 pro 2023 ses ayarlanmıyor

başlıkta belirttiğim gibi uygulamasına giriyorum game moduna alıyorum ses aynı movie alıyorum aynı bass bost yükseltiyorum aynı bunun bir çözümü varmı
  3. M

Pc tuşuna basınca sadece psu fanı dönüyor

pahalı pc almak çok dertliymiş :( tuşa basınca sadece psu fanı dönüyor pc açılmıyor dün pc kapatmadan önce oyun oynuyordum bi anda oyun ortasında gücü saniyeler içerisinde kesip pc yeniden açıldı sonra pc açıldı oyuna yeniden girdim 1 2 saat sonra yeniden yaptı pc kapatıp uyudum bugün de böyle...
  4. M

Pc ilk açıldığında ekran 2 kere gidip geliyo

başlıkta belirtdiğim gibi pc alalı 3 hafta oldu ve hiç bir sorunla karşılaşmadım bugün pc açınca monitör ekranı gidip geldi 2 kez pc yeniden kapatıp açtım yine aynısını yaptı bunu oyunda yapmıyo saatlerce oyun oynadım call of duty black ops 6 ya girdim pc zorlasın diye yine yapmadı pc ilk...
  5. M

PC ilk açıldığında i5 14400F sıcaklığı 88 derece oldu

PC alalı 2 hafta oldu ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bugün PC'yi ilk açtığım da normal bir şekil de açıldı ama fan sesi artmaya başladı ben de PC resetledim ve şu an normal şekil de çalışıyor. Neden böyle yapmış olabilir? İşlemcim i5 14400F. Sıvı soğutucum GameBooster SHIELD 240 Rainbow...
  6. M

Bütçeye göre ekran kartı ve işlemci önerisi

İşlemci 1 x AMD Ryzen 3 2200G AM4 İşlemci Anakart 1 x Gigabyte B450M S2H Soket AM4 mATX Gaming Anakart Bellek 1 x Apacer Panther 8GB DDR4 3000Mhz CL16 (1x8GB) Black-Silver Gaming Ram (Bellek) - EK.08G2Z.GJF SSD 1 x Seagate Barracuda 1TB Sabit Disk Kasa 1 x GamePower Dark Side ARGB Mid ATX Kasa...
Geri