Arama sonuçları: *

• Users: mrselcuk81
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mrselcuk81

Üniversite nasıl dondurulur

forumla çok alakasız biliyorum ama çok fazla insan var daha önce donduran vardır diye düşündüm devlet üniversitesinde okuyorum 3. sınıfa geçtim 1 sene dondurmak istiyorum daha önce yapıp bilgi sahibi olan biri yardımcı olursa sevinirim
  2. mrselcuk81

İphone 13 pro den s21 ultra ya geçilir mi YARDIM

Elimde 13 pro var yurt dışı 20000 tl den satışa koydum s21 ultra le takas teklifi geldi server kayıtlıymış 14000 e satıyor üstüne 5 6 isticem kabul ederse takas yapmak mantıklımı 8. Aydan sonra kapanmasıyla falan uğraşmak istemiyorum 5 yıldır falan ios kullanıyorum çok değiştirmek istemiyorum...
  3. mrselcuk81

Deagle ısıyla işlenmiş 124 patern overpay alır mı

Glod gem olarak geçiyo flot berbat ama 1.5 dolara aldım skins monkeyden overpay alır mı
  4. mrselcuk81

Dovüş sporlarına ne ile başlamalıyım

bi süredir dövüş sporlarına başlamak istiyorum mma tarzı hoşuma gidiyor o yüzden muay thai ye başlamayı düşünüyorum 19 yaşındayım evime yakın bi dövüş salonu var takipleştiğim bi çocuk oraya gidiyor ve memnun aylık 1500 tl ücreti varmış haftada 3 gün 2 saat antrenman ayrıca aşşa yukarı 2 aydır...
  5. mrselcuk81

YARDIM !!!! Laptopu masaya bu şekilde koysam sorun olur mu

Laptop u görseldeki gibi nasıl koyabilirim bi aparatı vs var mı birde bu şekilde sabitledim diyelim bi sorun olur mu
  6. mrselcuk81

Ajazz a159 700 tl sahibinden alanır mı

Ajazz a159 pro veya apex değil düz sahibinden de 700 tl ye anlaştık alınır mı valorant falan oynuyorum çok yüksek bi beklentim yok
  7. mrselcuk81

Kablosuz Kulaklığı Takınca Pİng Çıkıyor YARDIM!!!

kulaklığı 2.4g usb ile takınca ping çıkıyor modeme de 2.4g ile bağlı o yüzden olabilir mi o yüzden olursa çözümü varmıdır
  8. mrselcuk81

İnternet Portu yok ne yapıcam Yardım lütfen!!

boş port olmadığı için evime internet alamıyorum bina no 2 karşı binaya bina no 1 e 90 mb internet gözüküyor aramızda 10 metre var yok onlara çıkarken bana nasıl çıkmıyor ne yapabilirim bilen birisi yol göstersin lütfen 200 gb kotalı internete 500 veriyorum 10 günde bitiyor ne oyun...
  9. mrselcuk81

Laptop Standı alım yardım LÜTFEN!!

masam fazla büyük değil monitör almak istiyorum kullanışlı olur mu vitus 16 kullanıyorum...
  10. mrselcuk81

3000 tl monitör hangisi daha mantıklı

ikiside oturduğum şehirde hangisi daha mantılı samsung va panel daha önce kullandım güzel bence rampage tn panel kullanmadım ama güzel duruyo samsungun artısı pivot+sağ sol oynuyo rampage artısı tn sizce hangisi 2800...
  11. mrselcuk81

Bilgisayarda yüksek telefondan düşük ping sorunu

dümenden videolardan izliyerek bazı ayarları değiştirdim pingim yükseldi falan garip bişeyler oldu oyunlarda yüksek ping alıyorum hız testi yapıyorum bilgisayarda 74 ping diyor fiveme falan giriyorum 1k ping telefondan yapıyorum hız testini 35 ping çıkıyor ve instada falan kasmıyor
  12. mrselcuk81

400-500 tl gaming mouse

400 500 tl civarı gamig tip mouse ışıklı falan olmasına gerek yok uzun ömürlü olsun mümkünse beyaz olsun bana yeterli şuan monsterin bi mousesini kullanıyorum orta tekerleği kırıldı aynı anda autocad vb programları kullandığım için bu mouse çöp oldu
  13. mrselcuk81

YARDIM Laptop termal macun değişimi !!!

Bende hp victus 16 Arkadaşımda asus tuf f15 var aşşa yukarı 2 ay arayla aldık ve artık ısınıyor benim ram 16 olduğu için çoğu oyunda kasmıyor onunki 8 o yüzden çok kasıyor ona 8-16 ram alıcaz arkadaşımın laptopunda 2. bi ssd girişi var mı sata yada m2 varsa ssd alıcak birde termal macun...
  14. mrselcuk81

22k bütçe ile hangi telefonu almalıyım

yurt dışı iphone mi almalıyım yoksa yurt içi android mi şuan iphone 7 kullanıyorum batarya ve kasmadan dolayı değiştiricem ne önrirsiniz şuan yurt dışı 13 pro düşünüyorum
  15. mrselcuk81

iphone 13 imei uzatma yapılır mı

instagram vb. yerlerde gördüm yılda 4 ay uzatıyolar bende yd 13 alıcam daha önce yapan yada çevresinde yapıp mutlu/pişman olan var mı
  16. mrselcuk81

Temudan toplu ürün alsam sıkıntı olur mu

Temudan 19 parça ürün siparişi verdim onlar kargoya verildi şuan hava limanında olarak gözüküyor ve galiba hepsi bi paket içinde şimdi bi sipariş daha versem 34 parça ürün bunlarda mesela 3 paket şeklinde gelse sorun olur mu yoksa ailemden birinin üstüne mi alıyım
  17. mrselcuk81

🔥İndirim ANC li Bluetooth Kulaklık vergi dahil 270TL aliexpress (Kukalık geldi)

Yeni kullanıcıya özel 4 renk kablosuz kulaklık hifi var 26 saat batarya ömrü var anc var bu fiyata daha ne olsun Düzenleme ...
  18. mrselcuk81

IOS yurt dışı iphone 15 nerden alınır

yurt dışı 15 alıcam hangi ülkeden almak en mantıklısı ve yaşadığım şehirde çok satıcı yok o yüzden internetten alıcam nereyi önerirsiniz
  19. mrselcuk81

hp victus laptobumda arada drop giriyor

hp victus 16 laptopum var arada oyun oynarken bazen cromda bazen masa üstünde oluyo günde bazen 2 bazen 6 7 defa oluyo video falan izliyosam ses gidip geliyo oyunda da 150 fps laırken 30 a düşüyo ısınmasıyla alakalı değil bence birde bu konudan alakasız arada fan bi şeye sürtüyomuş gibi bi ses...
  20. mrselcuk81

hp bilgisayarımı servisine göndericem yardım

12 aylık laptobumu temizlenmesi ve termal macun yenilenmesi için servise göndericem bi sıkıntı olur mu daha önce gönderen oldu mu 1708094757 az önce destek hattı ile konuştum kargo kodu vs aldım yarın kargoya vericem kendi orjinal kutusunda kargo anında bi sıkıntı olur mu birde kendi termal...
Geri