Arkadaşlar merhaba S25 FE telefon için orijinal SAMSUNG şarj adaptörü almak istiyorum ancak hangi adaptörü alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
arkadaşlar daha önceden almış olduğum ugreen marka 45w şarj adaptörüm var sıfır, babam için az önce samsung s25fe siparişi verdim orijinal 45w şarj adaptörü de 2200 tl, sizce almaya gerek var mı yoksa elimdeki ugreen şarj adaptörünü oriijnal kablo ile kullanabilir miyim ?
Arkadaşlar merhaba 35k civarında android bir cihaz arıyorum babam için, eski telefonu samsung galaxy s9+tı ancak bataryası neredeyse tamamen ölü, bu yüzden özellikle yine samsung olursa iyi olur teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim :)
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FMRMTJWD? arkadaşlar merhaba indirimden bu laptopu buldum sizce nasıldır oyun oynamak için alacağım alternatifleri mevcut mudur ?
Arkadaşlar merhaba maksimum 45 bin lira olacak şekilde sorunsuz ve uzun yıllar kullanabileceğim bir laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler:)
Arkadaşlar herkese merhaba halihazırda kullanmış olduğum kulaklık Gamepower Fujin Pro 7.1 ancak bugün Havitin Gamenote H2002E Pro modelini aldım. Sizce hangisi daha iyidir hangisini kullanmalıyım?
Arkadaşlar merhaba denizde yüzerken güçlü dalga sebebiyle kolumu iskelenin ayağına çarptım, ayakta da yosun midye pas ne ararsanız vardı oraya vurduktan sonra az bir şey kanadı ama yara derin değil 3-3.5 yıl önce tetenoz aşısı olmuştum bir şey olur mu tatilde olduğum için hastaneye gidemiyorum...
Arkadaşlar merhaba olduğum şehirde 8700₺’ye LOGITECH G29 + SHIFTER şeklinde set buldum, ilana koyan kişi ürünün çok temiz oldugunu hiçbir deformesinin olmadıgını soyledi asıl fiyatı 9500dü pazarlık istedim 8700e anlaştık fiyat çok iyi geldi bana ama size de sormak istedim tavsiyeleriniz nelerdir...
Arkadaşlar merhaba, halk eğitim merkezinde kurs alabilmek için İLKOKUL MEZUNİYET BELGESİ adı altında bir şey istiyor. Bu belge nedir, nasıl alınır, nereden alınır bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz Teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba bu yaz tatili için 3 ay çalışabileceğim kurumsal bir şirket düşünüyorum her sektör olur McDonalds, Burger King, LCW, DeFacto gibi şirketlerde çalışabilir miym?
arkadaşlar merhaba bazılarınız biliyordur forumda huawei kulaklık indirimi paylaşıldı teknosa üzerinden, ben bu kulaklığı yogunluktan dolayı ancak havale yöntemi ile alabildim. Bir kaç gün sonra siparisimi iptal ettiler (sanki ben goturup iade etmisim gibi gosterdiler) daha sonrasında ben...
arkadaşlar merhaba çok sinir bozucu bir durum ile karşı karşıyayım yakın bir arkadaşım numarası dahi kayıtlı olmayan 30 kişi ile ortak arama yapıyor wp üzerinden her gün, ve ben bu aramalara katılmak istemiyorum. Her seferinde telefon zırt zırt çalıyor ve bu cok sinirimi bozuyor bunu...