Arama sonuçları: *

• Users: Kappicra
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Red Dead Redemption vs God of War Ragnarök

Merhaba, Red Dead Redemption PC'ye 29 Ekim de çıkıyor. Muhtemel fiyatının 50-60 dolar olacağını düşünmekteyim. God of War Ragnarök te 50 dolar. Pekii Sizce Red Dead Redemption mı God of War Ragnarök mü?
  2. K

Silent Hill 2 33 dolara alınır mı?

Merhaba, Steam üzerinden 33 dolara Silent Hill 2 alınır mı? Oyun 2 güne çıkıyormuş. Deluxe alanlar oynayabiliyormuş.
  3. K

780 TL Gamepad önerisi

Merhaba, Gamepad'e ihtiyacım var oyunlardan artık mouse ve klavye ile zevk alamamaktayım. Bu bütçeyi aşmayacak tavsiyeler yapar mısınız?
  4. K

Discord ekran paylaşıncagörev çubğunda programlara sağtık yapınca mouse takılıyo

RAR arşivindeki videoda gördüğünüz gibi problem. Bu herkeste oluyor mu? Olmuyor ise neden kaynaklanıyor? 1713470119 Donanım Arşivinin vermiş olduğu başlık karakter limiti sınırı çok berbat. Anlarsınız zaten siz.
  5. K

RTX 4060 İ3 13100F sistemde Minecraft anlık kasışlar

Takılma olsa anlarım, Minecraft'ın klasik sorunudur. Fakat bas bayağı bir anda kasıyor 2 saniye falan fps de düşüyor. Bu sorun Vsync kapatınca olmuyor 1000 fps falan veriyor ve fps çok değişkenlik gösterdiği için ayrıca yırtılmaların olacağı için vsync kapalı tutmuyorum. Sizce nasıl çözerim bu...
  6. K

BitFenix FLOW kasanın RGB rengini kapatma, değiştirme gibi imkanı var mı?

Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce almış olduğum hazır sistemdeki bu kasanın: (BitFenix FLOW 600W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mesh FRGB ATX Siyah Kasa) Kasanın Linki RGB rengini değiştirme, veya kapatma gibi imkanları var mıdır? Kasada yeniden başlatma, kapama düğmesinden başka bir tuş var basınca...
  7. K

Windows 11'e Update kısmından yükseltme yapılarak geçmek mantıklı mı?

Merhaba dostlar, aşağıdaki resimde gördüğünüz kısımdan yükseltme yaparak Windows 11'e geçersem, performans konusunda usb ile atılmış temiz kurulumdan farkı olur mu?
  8. K

Gigabyte H-610M K Anakartta Chipset kısmında hangileri indirilmeli?

Chipset kısmı için hangilerini indirmeliyim? Çok karmaşık duruyor.
  9. K

Cyberpunk 2077 DLSS Kare Oluşturma açtıktan sonra yırtılmalar nasıl düzeltilir

Merhaba, DLSS Kare Oluşturma özelliğini açtığımda ekranda çok pis bariz yırtılmalar oluyor. Bu sorunu çözmenin bir yolu yok mu?
  10. K

Samsung Galaxy J7 2016 Telefonda Tosla yüklenme ekranında kalıp açılmıyor

Doğru düzgün telefonum yok, elimde bir bu var. Bu telefon ile Papara'yı falan rahatça kullanıyorum. Tosla kart almak istiyordum fakat Tosla'yı bu telefonda açamıyorum. Tosla yazısında kalıyor. Telefonu sıfırlamayı deneyebilirim bir ara ancak şu an üşendirici geliyor. Her şeye giriş yap, et falan...
  11. K

Ekranda saliselik rahatsız eden bu şey neden kaynaklanıyor?

Merhaba dostlar, Ekranda çıkan bu rahatsız edici arada saliselik gelip giden bu görüntü neyden kaynaklanıyor? (Oyunlarda veya videoyu tam ekran izlerken olmuyor.) Sanırsam normal kullanımda da böyle bir şey oluyor yanlış bilmiyorsam.
  12. K

Elden Ring 2 tane ayrı save dosyası olabilir mi?

PC'ye bir anda abim kalk dedi Elden Ring'e girdi ve new game dedi karakterini falan yaptı işte. Ne olacak şimdi? Hala pc'de kontrolde edemem gitti mi benim 30 lvl karakterim?
  13. K

Epic Games'ten oynanan Marvel's Spider-Man Remastered Discord'da Logosu Yok

Merhaba, çok kötü bir durumla karşı karşıyayım. Marvel's Spider-Man Remastered veya Slime Rancher falan yüklü sadece Epicten, bunları oynarken Discord'da şunu oynuyor bunu oynuyor olarak gözüküyor fakat tıpkı elle Crack oyun eklenmiş gibi oyunun logosu gözükmüyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim...
  14. K

İ3 12100F + RX 6600 sistemde Elden Ring %50-%60 gpu kullanımı sabit 60 fpsOlmama

Merhaba sorunum başlıktaki gibi oyunu stabil bir şekilde hiç bir şekilde 60 fps oynayamıyorum hangi grafik ayarlarında olursa olsun oyun 53-57-59-60 fps sürekli böyle değişiyor ha low grafikteyim ha max grafikte gpu kullanımı az olduğundan 60 fps sabit olmuyor galiba ne yapmalıyım? (oyunda hava...
  15. K

İ3 12100F Elden Ring Hem Düşük Hem Maximum Grafiklerde Aynı FPS Sorunu

Burada gördüğünüz gibi değerler oyun hangi grafikte olursa olsun 53 fps ye düşüyor bazen ve hep değişkenlik gösteriyor. Bu nasıl bir olay yok mu bir çözümü veya beni aydınlatacak birisi?
  16. K

Anakartımın hangi driverlarını kuracağım?

Merhabalar PRIME H610M-K D4 Anakartın driverlarından hangilerini kurayım? Burada: https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/all-series/prime-h610m-k-d4/helpdesk_download/?model2Name=PRIME-H610M-K-D4
  17. K

Diablo 4 vs Hogwarts Legacy

Birini alacağım, ikiside pahalı ve arada kaldım. O yüzden sizin söylediğinizi almak istiyorum.
  18. K

GTA V süper kahraman modları için sürüm uygun değil

Steam GTA V Hulk & Thor & Flash olma gibi modları kurmak için sürümüm uygun değil ne yapmalıyım? Sürüm düşürmek falan imkansız gibi şeyler demeyin nolur ben bu modları illa bir yandan hem eğlence için bir yandan tek tek çekip YouTube'da yayınlamak için kurmak istiyorum. Rica ederim çözüm...
  19. K

EA App FC 24 İstesemde Alamıyorum

Merhaba, EA App'ten denedim kendi sitesinden denedim hiç bir şekilde sepete ekleyemiyorum. Hata veriyor. Bir şeyler ters gitti sonra tekrar deneyin falan diyordu sanırım siteden almaya çalışınca. Ne yapacağım? Yardım edin.
  20. K

EA SPORTS FC 24 İ5 4570 GTX 1050 2 GB Sistemde Kaç FPS Verir?

Merhabalar ben oyunu şu an indirimde 540 TL'ye EA App'in kendi yerinde yarın falan alacağım. Dediğim gibi İ5 4570 GTX 1050 2 GB sistemimde kaç FPS alabilirim?
Geri