Arama sonuçları: *

• Users: Egoist
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Marvel spider man remastered Türkçe yama önerisi

Oyunu torrent indirip kurdum Türkçe yama yükleyince siyah ekranda kaldı oyun siyah ekran yedirtmeyecek bir yama önerir misiniz?
  2. E

Gow 3 nasıl indirilir?

Gow 3 oynamak istiyorum. Emulatörü kurdum şimdi oyunu ve Türkçe yaması kaldı nereden indirebilirim?
  3. E

İt takes two gamepadi algılamıyor

Dün arkadaşla it takes two oynayalım dedik oyunu epic üzerinden aldık. Gamepadi algılasın diye baya uğraştık ama bir türlü olmadı. Yapabilen var mı?
  4. E

Ea Play oyunlar gözükmüyor

Xbox sitesinden ea play aldım 40 TL'ye. İndirdim hem ea hemde xbox ikisinde de ea in oyunları çıkmıyor ne yapa bilirim.
  5. E

Rdr 2 sorunsuz Türkçe yama önerisi

Rdr 2ye başlayacağım kutucuk sorunu olmayan ve online da ban yedirtmeyecek bir yama önerir misiniz?
  6. E

Sarjda oyun oynamak batarya için zararlı mı?

Yeni bir gaming laptop aldım. Oyun oynarken sarjda olsa bataryanın ömrünü yer mi?
  7. E

Yeni aldığım laptoptan sık sık siyah ekran hatası

Hp victus 16-s0053nt modelini aldım W11 kurdum. Bütün driverlerı kurdum(ekran kartı driveri hariç). Salise salise siyah ekran gidip geliyor çok sinir bozucu olmaya başladı sadece YouTube video izlerken oluyor.
  8. E

Yeni aldığım laptoptan sık sık siyah ekran hatası alıyorum.

Hp victus 16-s0053nt modelini aldım W11 kurdum. Bütün driverlerı kurdum(ekran kartı driveri hariç). Salise salise siyah ekran gidip geliyor çok sinir bozucu olmaya başladı ne yapabilirim.
  9. E

W11 kurduktan sonra WiFi başlanılmıyor

Freedos laptoba W11 kurdum. Wifiye bir türlü bağlanamıyorum ne yapabilirim. Daha sürücüleride kuramadkm.
  10. E

Yardım W11 kurarken hata alıyorum?

Diski Ntfs olarak biçimlendirdim ama hala böyle bir hata alıyorum ne yapabilirim.
  11. E

Rufus Windows kurarken şart mı?

Hep bilgisayarıma Windows 10 kurarken hiç rufus kullanmadım. Freedos bilgisayara Windows 11 kuracağım illa şart mı?
  12. E

Windows 11 pro nasıl kurulur?

Yeni bir laptop aldım. Freedos geldi. W11'i nasıl kurabilirim?
  13. E

Sağlam lisans güvenilir mi?

Yeni bir bilgisayar aldım. W11 ve office 365 almayı düşünüyorum güvenilir mi?
  14. E

Bu laptop alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0053nt-ryzen-7-7840hs-16gb-1tb-ssd-6gb-rtx-4050-144hz-161fdos-laptop-892q1ea-p-HBCV00004JN1H2?magaza=MTB%c4%b0L%c4%b0S%c4%b0M&url_src=and-product-detail Asus tuf a15 ile arasında kaldım bu ürün alınır mı?
  15. E

Bu laptop alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0053nt-ryzen-7-7840hs-16gb-1tb-ssd-6gb-rtx-4050-144hz-161fdos-laptop-892q1ea-p-HBCV00004JN1H2?magaza=MTB%c4%b0L%c4%b0S%c4%b0M&url_src=and-product-detail Asus tuf a15 ile arasında kaldım bu ürün alınır mı?
  16. E

Bu iki laptoptan hangisi alınmalı?

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nu-lp051-6gb-rtx4050-ryzen-7-7735hs-8gb-ram-512gb-ssd-156-in-fhd-144hz-tainabilir-blgisayar-p-HBCV000046NN3I?magaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail...
Geri