Arama sonuçları: *

• Users: Peganeo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Peganeo

Öneri Şu zaman içerisinde hangi sağlayıcı kullanılmalı?

Millenicom kullanıcısıyım ve artık fiyatlandırmaları çok fazla gelmeye başladı. Farklı bir sağlayıcı arıyoruz, hem uygun olacak hem de muhatap olabileceğimiz bir müşteri hizmetlerinin olmasını istiyoruz. Öneriniz var mıdır?
  2. Peganeo

Duşta oluşan avuç dolusu saç dökülmesi

Merhabalar, uzun yıllardan beri sürekli olarak saçım dökülmekte. Yaşım 18 saçlarım çok sıkı, dalgalı ve kuru. Yaklaşık 1 yıl önce uzman bir doktora gittiğimde saçıma bakıp kan testi istemişti. Sonuçlarda sadece B12 eksikliğinin olduğunu bundan dolayı bana Apikobal hap vermişti. Günde 100, 150...
  3. Peganeo

500TL bütçeli erkek bakım seti önerisi

Hem vücut, hem burun/kulak, hem sakal, hem saç için kullanılabilen, su ve köpük ile birlikte kullanabileceğim su geçirmez bir Tıraş makinesi seti arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. 1661870755 https://www.amazon.com.tr/dp/B07W69PRS7?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_06X8BN4KGFKBC8Z0502V Şunu buldum sizce...
  4. Peganeo

Vadesiz hesap için hangi bankayı önerirsiniz?

Vadesiz hesap için hangi bankayı önerirsiniz? Hangi banka daha avantajlı olur?
  5. Peganeo

R5 3400G GTX 1070 i besler mi?

r5 3400g işlemcimi 4.1 GHz de kullanmaktayım, sizce GTX 1070 i rahatlıkla 1080p de besler mi?
  6. Peganeo

Öneri Bime gelecek olan PS3 gamepad alınır mı?

Ürünün kendisi böyle, sizce alınır mı? Bu fiyat bandında daha iyi gamepad bulmak mümkün mü? Kullanım amacı: PS2-PS3 emulator ve bazı pc oyunları.
  7. Peganeo

Yardım Hangi teslim tarihi doğru?

Amazon AGT
  8. Peganeo

Öneri MSI RX 6500 XT Mech sizce alınır mı?

https://www.sepetist.com/msi-radeon-rx-6500-xt-mech-2x-4g-oc-rx6500xt-4gb-gddr6-64b-ekran-karti-pmu449?ref=akakce&v=1.74 Buradan 6 ay taksit ile alacağım. İkinci el ekran kartı düşünmüyorum. Sizce alınır mı, sistemim ile darboğaz olur mu, bir süre daha beklemeli miyim? Sistemim: R5 3400g...
  9. Peganeo

Rehber Bilgisayar üzerinden Netflix 720P üzeri kalite de nasıl izlenir?

Öncelikle belirtilenlere göre sadece Edge 1080p üzeri kalite sağlıyor, fakat ben ne yaparsam yapayım bir türlü bu sorunu çözemedim. Sadece ve sadece 720p olarak izleyebiliyorum. Kendim biraz masaüstü uygulamasını kurcalarken bir şekilde nasıl 1080P ve üzeri izleyebileceğimi çözdüm ve sizlerle...
  10. Peganeo

Çözüldü✓ MoleculePC kargomu yollamıyor!

Tamamlandı olarak gözüküyor, 4 gün geçmesine rağmen ne mailime, ne de telefonuma takip kodu gelmedi. Mailimde yollanacağı yazıyordu. Mail ve Instagram üzerinden iletişime geçmeye çalışıyorum kimse ile iletişime geçemiyorum. Ne yapabilirim?
  11. Peganeo

Öneri 3500 bütçe bandında telefon önerisi

Kamera ve alan odaklı olacak ve en fazla 3500TL ye kadar verebiliriz. Öneriniz var mı?
  12. Peganeo

Windows 11 güncelleme %0 da kalıyor

Bu şekilde kaldı kaç gündür çözemedim, nasıl çözebilirim?
  13. Peganeo

Çözüldü✓ Itopya sipariş takibi yapamıyorum

Dün aldığım ürün bugün kargoya verilmiş olarak gözüküyor ve "Siparişim Nerede?" e girdiğim zaman "nettracktest" diye bir siteye yönlendiriyor ve "Bu gönderi numarası için kargo detayına ulaşılamamıştır, tekrar deneyiniz." diyor bana. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum normalde UPS i açması...
  14. Peganeo

Yardım Philips SPK9403B G403 kullanan var mı?

Sitesinde bir 500Hz yazıyor bir 1000Hz yazıyor. Bu mouse 1000Hz mi 500Hz mi, kullanan varsa test edebilir mi?
  15. Peganeo

Yardım Kargom iade olur mu?

Cuma günü kargom geldi ve dağıtıma çıktı fakat evde kimse olmadığı için alamadık. Cumartesi günü resmi tatil olduğu için yine alamadım, bugün de çalışmıyorlar. Pazartesi 4-5 gibi gidip alacağım, kargom iade olur mu? Şirket: Sürat Kargo
  16. Peganeo

Hard Diskim aşırı yavaş çalışıyor

Eski laptopumda bulunan disk aşırı yavaş çalışıyor. Bir çok kez format atmama rağmen sonuç alamadım. Win 8.1, Win10, Win11'i denedim ve şuan da Win11 kurulu. Ya disk %100 oluyor ya da donup kalıyor. Low Level Format gibi bir yönteme başvurmalı mıyım, başka yapabileceğim bir şey var mı? Normalde...
  17. Peganeo

Yardım Gigabyte Aorus M2 bu fiyata alınır mı?

https://www.trendyol.com/gigabyte/aorus-m2-rgb-gaming-mouse-gm-aorus-m2-p-31222323?boutiqueId=579822&merchantId=203268 Sizce bu fiyata alır mı? Yılbaşında indirim olur mu veya şuan da Trendyol'da olan indirim var mı?
  18. Peganeo

Yardım Oyuna girerken bir beyazlık geliyor

Normalde olması gereken bu şekilde: Oyuna girerken böyle oluyor: Şimdi bu ne diyenleriniz olacak. Oyundayken bir beyazlık oluyor ve görüntüyü feci şekilde bozuyor. SS aldığım zaman her şey normal duruyor.
  19. Peganeo

Gamenote MS1002 alınır mı, alternatifi var mı?

https://www.hepsiburada.com/gamenote-ms1002-kablolu-rgb-optik-oyuncu-mouse-siyah-pm-HB000017AJJC Alınır mı sizce bu fiyata daha iyisi var mıdır veya gelir mi?
  20. Peganeo

Öneri 100TL bütçe ile mouse önerisi

Yakın zamanda çok güzel ürünlere indirim geldi ama ihtiyacım olmadığı için almak istemedim. Şuan da mouse almak istiyorum ama emin olamıyorum. Sizce yılbaşı indirimlerini beklemeli miyim yoksa alabileceğim bir mouse var mı?
Geri