Arama sonuçları: *

• Users: emre2772
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emre2772

Mail hesabı kurtarma authenticor şifremi değiştirdi

Beyler şimdi şöyle ben efootball oynuyorum hesabım da oyun için açtığım mailden oynuyordum sonra telefon değiştirdim ve authenticor bana maile girerken şifre değiştirilsin mi dedi bende aniden evet bastım sonra authenticatorun koyduğu şifre ile giris yapmayı denedim olmadı şifre yanlış dedı mail...
  2. emre2772

Spotify simgeler gözükmüyor

yaklasik bir aydır bu sorunu yaşıyorum hiçbir yerde çözümünü bulamadım silip tekrar yükledim verileri sildim izinleri verdim hesap değiştirdim hala düzelmedi sizden ricam yardımcı olur musunuz yaşayan varmı hiç bugüne kadar
  3. emre2772

Spotify simgeler gözükmüyor mobil

spotifyda yaklaşik bir aydır böyle bir sorun var silip yüklüyorum düzelmiyor verileri siliyorum düzelmiyor hesap değiştiriyorum yine düzelmiyor yardımcı olursanız sevinirim...
  4. emre2772

Windows 11 kasma sorunu

Eski bir Acer laptop sahibiyim laptop a güncel olsun diye Windows 11 yüklemiştim fakat bugün evdeki sahada eski Windows 8.1 olan laptopu açtığım da arayüzün daha hızlı olduğunu fark ettim Acer olanın işlemcisi 1.60 GHz i5 diğer Samsungun ise 2.50 GHz i3 ekran kartları çok farklı değil sizce...
  5. emre2772

pc hangi oyunları destekler?

İşlemci:Intel corei5 4200u 4 çekirdek 1.60 ghz EKran kartı: AMD Radeon R7 M265 bellek: ssd ram:4gb Windows 11 sizce GTA 4 vb oyunlar oynatır mı bu arada laptop veya hangi oyunları oynayabilirim
Geri