Arama sonuçları: *

1. AngelButUnstable

Nirvana X650 sizce nasıl

Nirvana X650 sizce nasıl 25 26 bandında bütçem var bu bütçe içerisinde daha iyi bir laptop alınabilirmi oyun için alma gibi amaç yok sadece depolama fazlalığı ve uzun süreli kullanımı önemli office programları vs kullanılacak gündelik işler yapılacak
  2. AngelButUnstable

Seçili kart ile iyzico bakiye kullanımı yapılamamaktadır.

500tl iyzico bakiyem var bunu kullanmak istiyorum kullanmaya çalıştığım zaman Seçili kart ile iyzico bakiye kullanımı yapılamamaktadır. diye hata alıyorum yaşayan varmı varsa çözümü varmı desteği aradım yok kartınız kabul etmiyo bilmem ne car car boş yaptılar resmen sabahtan beri uğraşıyorum...
  3. AngelButUnstable

Huawei eKitstor Xtreme 200E 1TB alınır mı?

Huaewi eKitstor Xtreme 200E 1TB alınır mı sizce şuan sata ssd kullanıyorum fiyatı da uygun geldi 2.299 tl fiyatı var
  4. AngelButUnstable

Hangi klavye daha iyi

AKKO MONSGEEK M1 V5 - AKKO MONSGEEK M1 V5-SP bu iki klavyeden hangisi daha iyi genel farklı ne çok bir şey anlamadım açıkcası v5-sp daha iyi diye gördüm ama kullanan eden bilgilendirebilecek varsa hoş olur 6 6.5k civarı bütcem var uzun ömürlü kaliteli hot swap bir klavye arıyorum
  5. AngelButUnstable

GoodByDPİ mining mi yapıyor

Konu başlığı umarım doğrudur tam bişey bulamadım ama dosyaları kurcalarken şöyle birşeye denk geldim her ne kadar açık kaynak da olsa pek anlayamadım sizin düşünceleriniz nelerdir
  6. AngelButUnstable

Arctis nova 1 kronik sorun fix

Arkadaşlar selamlar geçenlerde birkaç kişinin arctis nova 1 inin kafa kısmının kulaklıktan ayrılması problemine şahit oldum ve kronik olduğunu öğrendim internette ise çözümü kimsenin bulamadığı farkettim ki keza bende bulamadım biraz kendim kurcaladım ve çözümünü anlatmak istedim aslında...
  7. AngelButUnstable

hangi saat alınır bilgisi olan

https://www.hepsiburada.com/kiwitime-watch-hk9-ultra-2-max-gen-4-yeni-amoled-ekran-ios-android-uyumlu-akilli-saat-p-HBCV00006B7VRB?magaza=TECHNOWEAR https://www.hepsiburada.com/kiwitime-watch-w69-plus-ultra-2-2024-amoled-ekran-ios-android-uyumlu-akilli-saat-p-HBCV000066PGY8?magaza=TECHNOWEAR...
  8. AngelButUnstable

eski laptop yenileme

arkadaşlar eski bir casper laptopum var modeli Casper EAA-89 TW8 chipset olarakta intel pm45 bulunmakta bu laptopun işlemcisini ram ini vs değişmek istiyorum fakat uyumlu işlemci ve ram olarak pek bir şey bulamadım ki uyumluluğundan da pek bişey anlayamadım bilenler yardımcı olabilirse sevinirim
  9. AngelButUnstable

Arduino yükleniyor da kalıyor ve hata veriyor

Arkadaşlar bir proje yapıyorum iki adet arduino kullanıyorum ilk arduinoda sorun yok ona kodu aktardım ancak ikinciye kod aktaramıyorum uzun bir süre yükleniyorda kalıyor ve şu hatayı veriyor yardımcı olursanır sevinirim :) Çalışmanız programın 5200 bayt (16 %) saklama alanını kullandı...
  10. AngelButUnstable

kablosuz kulaklık önerisi (kulak içi)

arkadaşlar kablosuz kulak içi kulaklık önerir misiniz? bass ve tizleri sağlam olsun güzel müzik dinleme keyfi çıkarmalık
  11. AngelButUnstable

termal macun önerisi

arkadaşlar i5 11400 işlemcim var 2.5 3 senedir macun yenilemesi yapmadım ki sıcaklık değerleri de yükselmeye başladı en son 100 dereceleri görmüştüm ekran kartımda 2060 şahsen onunda macununu yenilemek istiyorum önerdiğiniz kaliteli macun varmı ve kaç gram olmalı (aklımda mx-6 var)
  12. AngelButUnstable

sizce 2. el iphone 14 pro mu yoksa yd s24 ultramı + s24 ultra ımeı nasıl oluyor

sizce 2. el iphone 14 pro veya 13 pro max gibi bir cihaz almakmı yoksa yd s24 ultra almakmı s24 ultra alırsam ımeı kaydını nasıl yapabilirim fikirleriniz nelerdir
Geri