Arama sonuçları: *

• Users: efe can_-
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Fan Bağlantısı Hakkında Yardım

Ben bu fanları birleştirdim fakat bu pompanın üstündeki fanıdamı cpu fana takacam.
  2. E

Yardım Mouse'mun kaplamasında sıkıntı var ne yapmalıyım?

6 gün önce hepsi burada üzerinden asus tuf gaming m3 gen 2 maus aldım lakin sonradan fark ettim mausun RGB sinin sol çaprazında gece RGB yi açtımda yakından bakılınca küçük noktalar var. Ne yapmalıyım sorun olurmu bu. Kamerada biraz fazla çıkıyor.
  3. E

Acil blu swich iyi mi?

Blu swich klavye aldım ses benim için sorun deil tuş hissiyatı önemli blu swich ın tuş hissi güzel mıdır.
  4. E

Yardım ACİL BU KILAVYE Alınır mı??

https://www.incehesap.com/gamepower-eva-5-60m-mekanik-blue-switch-turkce-q-88-tus-usb-gaming-klavye-3-yil-garantili-fiyati-69628/
  5. E

Yardım Acill Asus m3 gen II alınır mı?

şuan kullandım maus çok kötü bu maus alınır mı? valorant için yeterli olurmu. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-m3-gen-ii-aura-sync-rgb-8000-dpi-sensor-60-milyon-tiklama-omru-59-gram-hafif-tasarim-oyuncu-mouse-p-HBCV00004Z7585?ftid=zadi6790kpn31cz5&url_src=ios-product-detail
  6. E

Acil G502 HERO alınır mı??

Valorant ve günlük kullanımda rahat kullana bileceğim mouse mi alınır mı?.
  7. E

Öneri Acil %80 lik 1.500tl klavye önerisi.

ses ve oyunlarda beni üzmeyecek klavye önerir misiniz .bütçe 1.500tl.
  8. E

Yardım Monitörde bu normalmi.

Mausu hızlı hareket etdirdimde fotoğraftaki gibi oluyor normalmi.
  9. E

Lütfen yardım asetto corsa trafik modu hata veriyor

Content Manager Sol: https://www.overtake.g... Srp Main Official 0.9.1 Srp Shibura Traffic Traffic Pack Bu modları kurdum lakin şöyle bir hata aldım yardım edin.
  10. E

Yardım Bu Işık Sızması Normal mi?

Monitör de bu ışık sızması normalmi paneli ips.
  11. E

Yardım Acil msi g274qpf monitöründe bu ışık sızması normalmi.

Ben alır almaz ölü piksel için servise gönderdim fakat dişimi kabul etmediler 1 taneye deişim yokmuş. Şimdi fark ettim siyah gri gibi ips de bu normalmi. Ve sağa doğru bakıyom sol taraf biraz daha gri oluyor fast ips de normalmi.
  12. E

Yardım 30k ya hazır sistem önerisi.

30k bütçem var 2k için ve sıvı soğutucu kasa argb li önere bilseniz hazır sistem ler varmı. Ekran kartı amd olsa daha iyi olur.
  13. E

Yardım THH YE NASIL BAŞVURULUR.

Ben msi monitör aldım ve ölü piksel çıktı ve deişime gönderdim de ise aynı ürün nüm servisten geldi THH YE NASIL BAŞ VURURUM VE EĞER KAYBEDERSEM NOLUR VE HERHANGİ BİR Bİ YERE GİDİLMİYOR DEĞİLMİ.
  14. E

Yardım Yeni aldım monitör servisten geldi.

Ben trend yoldan msi g274qpf monitörü aldım ve 1 parlak piksel çıkmış gönderdim servisten daha bugün geldi monitörün buraları normalmi. Koydum resimlerde buralarda boşluk var normal mıdır hiç dikkat etmemiştim 1700909305 Yardım edermisiniz 1700909306 Yardım edermisiniz
  15. E

Monitör ölü piksel bastırma

Ben monitör aldım bazen ölü pikseller bastırınca gidiyormuş bende ürüne baya bastırım ovaladım sorun olurmu.
Geri