Arama sonuçları: *

• Users: copierbond
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. copierbond

🔥İndirim Migros Algida İndirimi ve Kutu 62,5 TL

Geçen haftalarda da paylaşmıştım kutu 65 tl ye almıştık. Yine aynı fiyatlara sallıyorum. Aşağıdaki örnekler gibi şekillendirebilirsiniz Migros Sanal Market Hemen Platformu
  2. copierbond

❌İndirim Bitti! Migros Algida Dondurmalarda 500e 250 İndirim +2.si %50

Bu üründen 2 tane alırsanız 125 tl oluyor.. Diğerleri 3 tane alırsnanız 245 tl ye gelir. https://www.migros.com.tr/algida-usta-usulu-fistik-cenneti-460-ml-p-b08cf7 Kampanya kategori linki
  3. copierbond

Steam Bakiyesi Çevirme - Oyunlarınız %20 indirimli gönderilir

Steam üzerinde oyun alacaklara oyunlarını %20 indirimli gönderebilirim. Oyun fark etmez.
  4. copierbond

XPG GAMMIX S50 CORE 1 TB M2 alınır mı ?

epeye göre bakınca dram var görünüyor. Sizce bu m2 alınır mı ? Fiyata göre daha iyisi varsa ona da bakabiliriz. https://www.hepsiburada.com/xpg-gammix-s50-core-pci-e-1000gb-nvme-sgammixs50c-1000g-cs-3500-2200mbps-3d-nand-p-HBCV000078HY8C?magaza=Hepsiburada
  5. copierbond

Aoc monitör servis eş değer bir model önerisi

Servise 11 ay önce aldığım 24G2SP/BK monitörü üstünde yatay çizgi çıkması sebebiyle gönderdim. Kontrol edilip fabrikadan değişim onayı beklediler. Stoklarında aynı ürün olmadığından dolayı 1 tane ürün önermişler. O üründe 24G4XE olan model. Sizce ne yapmalıyım ? Onaylamaz isem ne oluyor ?
  6. copierbond

7500f - 4070S sistem için psu destek

Elimde "Thermaltake 650w 80+ Tr2 S" psu var. Sizce bunu "NZXT 750W C750 80+ Bronze" ile değiştirmeli miyim ? İkiside sıfır zarar ettirmeyecek değişim veya başka yakın fiyatlı öneride alabilirim. Sistem; AMD Ryzen™ 5 7500F MSI PRO B650M-P ZOTAC GeForce RTX 4070 SUPER TWIN EDGE 12GB Lexar ARES...
  7. copierbond

10 bin TL ekran kartı önerisi

İkinci el / Sıfır önerileri bekliyorum. İşlemci 7500F vardır.
  8. copierbond

Sistem hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

Dün gece siparişlerini verdiğim ürünlerin resimlerini ekledim. en büyük avantajı taksit olayı olmuştur. Sizce toplayacağım sistem nasıl ve düşünceleriniz nelerdir ?
Geri