Arama sonuçları: *

• Users: copierbond
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. copierbond

XPG GAMMIX S50 CORE 1 TB M2 alınır mı ?

epeye göre bakınca dram var görünüyor. Sizce bu m2 alınır mı ? Fiyata göre daha iyisi varsa ona da bakabiliriz. https://www.hepsiburada.com/xpg-gammix-s50-core-pci-e-1000gb-nvme-sgammixs50c-1000g-cs-3500-2200mbps-3d-nand-p-HBCV000078HY8C?magaza=Hepsiburada
  2. copierbond

Aoc monitör servis eş değer bir model önerisi

Servise 11 ay önce aldığım 24G2SP/BK monitörü üstünde yatay çizgi çıkması sebebiyle gönderdim. Kontrol edilip fabrikadan değişim onayı beklediler. Stoklarında aynı ürün olmadığından dolayı 1 tane ürün önermişler. O üründe 24G4XE olan model. Sizce ne yapmalıyım ? Onaylamaz isem ne oluyor ?
  3. copierbond

7500f - 4070S sistem için psu destek

Elimde "Thermaltake 650w 80+ Tr2 S" psu var. Sizce bunu "NZXT 750W C750 80+ Bronze" ile değiştirmeli miyim ? İkiside sıfır zarar ettirmeyecek değişim veya başka yakın fiyatlı öneride alabilirim. Sistem; AMD Ryzen™ 5 7500F MSI PRO B650M-P ZOTAC GeForce RTX 4070 SUPER TWIN EDGE 12GB Lexar ARES...
  4. copierbond

10 bin TL ekran kartı önerisi

İkinci el / Sıfır önerileri bekliyorum. İşlemci 7500F vardır.
  5. copierbond

Sistem hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

Dün gece siparişlerini verdiğim ürünlerin resimlerini ekledim. en büyük avantajı taksit olayı olmuştur. Sizce toplayacağım sistem nasıl ve düşünceleriniz nelerdir ?
Geri