Arama sonuçları: *

• Users: HouSH
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. HouSH

Çözüldü✓ İnternet 4-5 gündür yavaş.

Arkadaşlar son 4-5 gündür değişik bir sorunla karşı karşıyayım. işten eve geliyorum 7 de . 8 de pc açıp başına geçiyorum ve internet hızım 5mbps altına düşüyor. normalde 35mbps netim var. 7 de gelip wifi ile bağlanıp hız testi yapınca 35 görünüyor. düşme yok. bir kaç kere tekrar deniyorum yine...
  2. HouSH

ABD yapımı otomobillerde yüzde 60'lık vergi kalktı!

sadece otomobil için değil diğer ithal ürünler içinde geçerli galiba. resmi gazetede bugün yayınlandı. iphonelar ucuzlar heralde diye düşünmekteyim...
  3. HouSH

🔥İndirim MOTOMAX/Garajj satıcı urunlerde %40 indirim

Not: İndirime dahil olan “Garajj” ürün kategorisindeki ürünler stok fazlası veya seri sonu ürünlerdir. Bu nedenle kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde değişim yapılmamaktadır https://www.motomax.com.tr/ekstra-indirimli-garajj-urunleri
  4. HouSH

Öneri 55-65 k arası intel islemcili en f/p laptop ?

Msi katana 5070/i7 işlemcili laptop aldık ama ekranında beyaz leke var diye iade ettik . 63kya almıştık indirimden. Şimdi ise o fiyata gamegaraj var . Laptop yeni oldugu icin kararsız kalıyoruz. Sizce en mantıklı laptop hangisi olur ?
  5. HouSH

Öneri Gamegaraj slayer x7t-5070/i714650hx ALINIR MI?

Arkadaslar hb üzerinden bunu almayı düşünüyoruz. İleride sıkıntı cikar mi sizce ? Çıksa da gamegaraj ilgilenir mi ? Şuan bu fiyat bandında en uygunu bu gibi Deneyimli arkadaslarin düşüncelerini merak ediyorum . https://app.hb.biz/uKZPlINrCCBT
  6. HouSH

🔥İndirim STEAM Kingdom Come Deliverance 4,59usd

Almayan varsa alabilir. oyun süresi çok uzun. mekaniklerine alışmak biraz uğraştırıcı https://store.steampowered.com/app/379430/Kingdom_Come_Deliverance/
  7. HouSH

🔥İndirim Pch core v1 64.999 tl 9070xt/7800x3d

9070xt ve 7800x3d
  8. HouSH

Yardım Yeni laptop da usb gormuyor?

Yeni laptop aldık ama windows yukleyecekken format usbsi görmüyor. Bilen varmi
  9. HouSH

Yardım Shappire 9070xt nitro+ ve coil whine

Arkadaşlar bu sabah baya yazdım ama halen kararsız kaldım. Bu karti coilwhine ile kullanan varmı? İleride sıkıntı çıkarmı? Kulaklik felan takınca duyulmuyorda. Oyunu hoparlör de oynayınca çok fazla dikkat dağıtıyor. Fps olarak da 4070ti eski kartimla çok fazla farkettirmedi . Hatta dying...
  10. HouSH

Çözüldü✓ RTX4070Tİ KARTIM NE KADAR EDER?

msi rtx4070ti vetus3x ekran kartım var. 23.11.2023 de incehesapdan aldım. Yeni ekran kartı aldığım için satacağım. Ne kadar eder. Hangi fiyatın altına inmeyeyim ? 22-23 düşünüyrum ama siz ne düşünüyorsunuz. İkinci el ile çok aram yok.
  11. HouSH

Kalıcı Ücretsiz Steam 4 adet kalıcı ucretsiz oyunlar

Fantasy General II Battlestar Galactica Deadlock Caribbean Crashers Field of Glory II: Medieval
  12. HouSH

Telefon sapığına ne yapabiliriz?

Bi telefon sapığı var numarasını biliyorum . Bunu rahatsız etmek için numarasını nereye yazabilirim. Hani umumi tuvaletlerde yazar ya onun gibisinden .
  13. HouSH

Öneri 2 monitör arasında kaldım. Sizce hangisi ?

1.5 yıl kullandıgım 2k monitörüm bozuldu. iade aldılar. yeni monitör almayı düşünüyorum. Asus alasım var ama dell de iyi görünüyor. arada 2700tl fark var. Sizce hangisi ...
  14. HouSH

Yardım GAME PASS İLE COD 3 İNDİRDİM AMA ERROR VERİYOR.

toplu oyunları gösterildiği yere giriyorum. cod 3 seçiyorum error veriyor. sadece hikaye modunu indirdim diye mi oluyor ?
  15. HouSH

Kalıcı Ücretsiz Borderlands 2 steam ücretsiz

3 gün süreyle ücretsiz. Kütüphaneye ekleyin .
  16. HouSH

Kalıcı Ücretsiz HellSlave kalıcı ücretsiz STEAM

süre bitmeden kütüphaneye ekleyebilirsiniz(13 gün'müş.). oyun nasıldır bilmiyorum :)
  17. HouSH

Yardım Monitör açıldıktan sonra 5-10 saniyelik görüntü bozukluğu.

2 haftadır monitör açıldan sonra görüntü 5-10 saniyelik bozuluyor. sonrasında düzeliyor. Ayrıca çift monitör kullanıyorum . diğer monitöre geçip tekrar eski monitöre geçince yine 5-10 saniyelik bozulma oluyor. Bu iki faktör dışında monitörde sıkıntı yok görünüyor. müşteri hizmetleri de...
  18. HouSH

Yardım Dead island 2 oyundan atıyor yokmu bilen ?

oyunu oynarken oyundan atıyor. daha önce paylaşımlı hesap alarak oynamıştım ve hiç atmamıştı. şimdi ücretsiz geleni alıp indirip oynamaya çalıştım ama sürekli oyundan atıyor. 10 dk sürüyor bazen 5 dk . nedeni bilen varmıdır ?
  19. HouSH

Öneri Epic sepeti alınır mı?

farcry primal farcry 1-2-3 crys3 re toplam 645 tl.
  20. HouSH

🔥İndirim Jurassic World Evolution - Claire's Sanctuary DLC Steam CD Key 13,06 tl

https://www.itemsatis.com/urunler/cd-key/jurassic-world-evolution-claire-s-sanctuary-dlc-steam-cd-key.html
Geri