Arama sonuçları: *

• Users: erayisteya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. erayisteya

Claws Nexus Air V1 şarj olmuyor

Ürünü normal bir şekilde şarja takıyorum fakat şarj almiyor, kullanım kılavuzunda şarja taktığınızda yeşil/turuncu(tam hatırlamıyorum) renk yanar diyor fakat yanmıyor, ne yapabilirim? Ya da fareyi kullanan varsa nasıl şarj oluyor?
  2. erayisteya

Microsoft SideWinder FFB Windows 10'da çalışır mı?

Sorum ikisi de, hem direksiyon Windows 10'da çalışır mı? Hem de FFB özelliği Windows 10'da çalışır mı? Ayrıca alacağım direksiyon direksiyon setinin ilk serisi olan 98 model.
  3. erayisteya

Adaptörü olmayan direksiyona ne yapılabilir?

Eski seri bir Logitech direksiyon almak istiyorum, âmâ çoğu direksiyonun adaptörü yok. Ne yapabilirim?
  4. erayisteya

YD Redmi Note 9 unbrick nasıl yapılır?

Öncelikle herkese merhaba, stock global rom 12.5.4.0 yükledim sonrasında miui 13 güncellemesini yaptım ve telefon hardbrick oldu, ne fastboot giriyor ne recovery. Ne yapabilirim?
  5. erayisteya

ASUS X515j için uyumlu ekran nasıl bulunur?

Arkadaşlar merhaba, laptopumun ekranı kırıldığı için değiştirmek istiyorum. Tahminî ne kadara patlar? Uyumlu bir ekran atar mısınız? Laptop linkim: Asus X515J-BR1968T Notebook
  6. erayisteya

İslam'a göre müzik dinlemek haram mı?

Rastgele reels kaydırırken karşıma bir video geldi, müziğin haram olduğunu söylüyor. Pek ciddiye almadım da gerçek olma yönü var mı?
  7. erayisteya

300 TL civarı ağ adaptörü önerisi

Arkadaşlar merhaba, bu fiyat çerçevesinde bir ağ adaptörü arıyorum. https://www.amazon.com.tr/dp/B008IFXQFU/ref=asc_df_B008IFXQFU1736351820000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B008IFXQFU&linkCode=asn&th=1 normal de bunu alacaktım fakat yorumların da belirli bir süreden sonra...
  8. erayisteya

700 civarı klavye önerisi

Yurt içi ve uzun ömürlü olması isteklerim, ayrıca %100 olması ve Blue switch olmaması önemli. Bu çok iyi derseniz bütçe az çıkar.
  9. erayisteya

500 tl civarı klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba, 500 tl civarı bir klavye ariyorum, ne önerirsiniz? Eğer indirime girerse aklımdaki ürün...
  10. erayisteya

Biz güç kaynağı mıyız neden ismimizin altında 80+ yaziyor?

Bu soruyu merak ettim, siz bizi güç kaynağı olarak mı görüyorsunuz? Neden ismimizin altında 80+ yaziyor?
  11. erayisteya

Pentium G620 GeForce 210 sistem için yükseltme önerisi

Sistem'i yükselteceğim, ekran kartı ve işlemci için 1200 TL civarı düşünüyorum, sizce o bütçe ile ne alınmalı? Şu anki sistem: H61M-S2-b3 anakart. 4 GB RAM. Intel Pentium g620. NVIDIA GeForce 210. 512 GB HDD. 230 watt PSU. Aklımdaki sistem. H61M-S2-b3 anakart. 8 GB RAM. Intel Core i5 3470S...
  12. erayisteya

Logitech M170 vs Claw's genius V2

Sizce hangisi? Benim için önemli şeyler:bağlantı sorunu olmaması, uzun ömürlü olması ve sensörlerinin iyi olması. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
  13. erayisteya

i5-3470 & GeForce 210 sisteme 230W PSU yeterli midir?

İşlemcim şu anda Pentium G620 ve yükseltmek istiyorum, aklımda i5 3470 var fakat güç tüketimi 77 watt olduğu için biraz şüphe uyandırıyor güç kaynağı yeter mi diye. Sizce yeter mi? Sistem: i5 3470(77 watt) NVIDIA GeForce 210(30 watt) Gigabyte H61m S2 B3 anakart(30 watt) ST500DM002-1BD142 HDD(8...
  14. erayisteya

10 Bin TL bütçe laptop önerisi

Beyler merhaba, 10 Bin TL civarında bir laptop ariyorum şuanda bulduğum bir laptop var aklıma baya bir yattı https://www.hepsiburada.com/hp-255-g9-amd-ryzen-5-5625u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-9m3g7at-pm-HBC0000658JZN?magaza=Hepsiburada sizce alınır mı? Başka öneriniz...
  15. erayisteya

Windows 11'i bir süre kullanmayınca donup kaliyor

Arkadaşlar merhaba, Windows 11'i ortalama 20 dakika kullanmayınca bilgisayar donup kaliyor(saat falanda donuyor) sadece mouse hareket ettirilebiliyor, bu neden olunabilir? Denetim masasından sabit disk'i kapatmak için beklenecek süreyi 0'a çektim ama yine aynı.
  16. erayisteya

Orta bütçeli gamepad önerisi

Hocam merhabalar, Logitech f310 alacaktım 619 liraya 900 lira oldu, Logitech f710 1050 lira onu alayim bari dedim 1150 lira oldu. Logitech dışında önerebileceğiniz güzel bir kol var mı? Aylar önce araştırma yaparkene şunları bulmuştum önerir misiniz...
  17. erayisteya

Modelleme için program önerisi

Merhaba, bir arabanın üzerine bi kaç ürün koymak istiyorum, Photoshop üzerinden yapmaya çalıştım fakat pek olmadı. 3D Modelleme yapabileceğim bir program önerir misiniz? + Olarak Photoshop üzerinden mi yapmam lazım yoksa herhangi bir modelleme programı üzerinden mi?
  18. erayisteya

Vantilatör'ü açınca bilgisayarda klavyenin gitmesi

Evde eski Shizen marka bir vantilatör var, elimdeki klavye ise Multibox markasının MB KYB-01 modeli. Vantilatörü açınca yükseltince veya kapatınca klavye gidiyor ve bilgisayarı yeniden başlatmadan geri gelmiyor(bazen hiç gelmiyor) bunun sebebi ne olabilir? Aynı prize bağlı farklı bir 3'lü prizde...
  19. erayisteya

Windows Update ctrl alt delete gibi yerlere resim koyma

Başlıktaki gibi, pek önemsenecek bir şey değil ama buralara resim koymak istiyor mavi gözümü yoruyor ve hoşuma gitmiyor. Ne yapabilirim?
  20. erayisteya

Windows 10 dil değiştirme

Öncelikle hayırlı bayramlar, bir sorum olacak. Japonca olan bir Windows 10 1809'u nasıl Türkçe yaparım? Bulabildiğim tek Windows 10 1809 sürümü Japoncaydı şuanda kurdum dil değiştiremedim. + olarak kurulum başlamadan önce baya cmd açılıp kapandı iso orjinalmidir?
Geri