Arama sonuçları: *

1. T

MicrosoftnNet Framework hatası

Batman Arkham Asylum GOTY oyununu masaüstü bilgisayardan laptopuma attım epic gamesten indirildi oyun şuanda laptoptan açmaya çalıştığımda hata alıyorum
  2. T

25 k ya kadar laptop önerisi

Üniversite için laptop alacağım günlük kullanım ve oyun oynanabilecek uygun laptop önerebilir misiniz Bütçe 20-25k arası
  3. T

Hangi pc almak daha mantıklı ?

Kuzenim pc alacak ikisi arasında kalmış hangisini almak daha mantıklı, önerebileceğiniz alternatif sistemler var mı ? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
  4. T

Epic games hadi kart ile ödeme yapamıyorum

Epic gameste hadi card ile ödeme yapamıyorum müşteri temsilcisi 3d secure olmayan yerlere ödeme yapılamayacağını söyledi ne yapabilirim ödeme ekranında hata alıyorum (epic gameste 3d secure var mı bilmiyorum)
  5. T

Amd Software oyun açık gözüküyor

Amd Software oyunda olmamama rağmen oyunun açık olduğunu gösteriyor
  6. T

Kule tipi soğutucu önerisi

https://m.n11.com/urun/strong-m4-12xpro-12cm-rainbow-4-bakir-kule-tipi-islemci-cpu-fan-51726079?magaza=raptorbilgisayar Bu soğutucu alınır mı? İşlemcim ryzen 5 5500
  7. T

512 gb m2 ssd önerisi

1200 tl bütçem var m2 ssd önerebilir misiniz ? 1736709958 500 gb
  8. T

Nfs unbond açar açmaz işlemci sıcaklığı 90 ı görüyor

İşlemcim ryzen 5 5500 NFS Unbond oyununu açınca 2 dakika içinde cpu sıcaklığı 88 dereceye geliyor oyunu açtım kaç fps aldığımı görmek için amd radeon software açtığımda 95 derece olduğunu gördüm oyuncan çıktım ikinci kez girdiğimde 88-90 derece falandı sizce bi sıkıntı var mı ?
  9. T

Asus Rx6600 Furmark testi nasıl olmalı

Asus Rx6600 aldım Furmark testi nasıl olmalı
  10. T

Çözüldü✓ Ekran kartı değiştim görüntü gelmiyor

Eski ekran kartım rx 550 yeni aldığım rx6600 ekran kartını taktım bilgisayarı açtım ilk başta görüntü geldi 2,3 dakika sonra gitti ne yapmalıyım
  11. T

Yazıcı düzgün yazmıyor

Canon pixma 3 e414 marka yazıcı kartuşu yeni değişti fotografı ekledim bu şekilde yazıyor nasıl düzeltilir yardımcı olursanız sevinirim
  12. T

6700 tl ye rx6600 alınır mı

Satıcının belirttiği kadarıyla asus marka rx6600 ürün 5 günlük 2 yıl garantisi var param güvende ile 6730 TL ye aldım sizce iyi mi ?
  13. T

Çözüldü✓ 6700 tl ye rx6600 alınır mı

Satıcının belirttiği kadarıyla asus marka rx6600 ürün 5 günlük 2 yıl garantisi var param güvende ile 6730 TL ye aldım sizce iyi mi ?
  14. T

Hangi ekran kartını almalıyım

İslemcim ryzen 5 5500 suanda kullandığım ekrarn martı rx550 uygun fiyatlı ekran kartı almayı düşünüyorum önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  15. T

Ram mhz nasıl arttırılır

Bilgisayarımın anakartı Esonic A 520 m-e 3200 mhz ram dstekliyor amcak şuanda 2400 de kullanıyorum bu frekansı nasıl arttırabilirim ?
  16. T

Esonic A 520 m-e anakart bios nasıl güncellenir

Esonic A 520 m-e anakart bios nasıl güncellenir
  17. T

Tomb Raider GOTY Türkçe yama nasıl kurabilirim

Tomb Raider oyununa Türkçe yama kurmak istiyorum videodaki yamayı indirdiğimde çok zararlı diye bi hata çıkıyor yama kurulamıyor.
  18. T

Hukuk okumadan savcı olunur mu ?

Hukuk dışında iibf ve sbf ile danıştay savcısı olunabileceğini gördüm konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim cevaplar için şimdiden teşekkürler
  19. T

Çözüldü✓ Redmi note 13 pro plus 5g tema sorunu

Yeni aldığım redmi note 13 pro plus 5g yi koyu tema ile kullanıyorum turuncu yerine başkaren yapılamıyor mu
  20. T

12 k ya Redmi note 13 pro+ 512 gb almak mantıklı mı

12k ya yurtdışı Redmi note 13 pro+ 512 gb almak mantıklı mı bu bütçeyle daha iyisi alınabilir mi
Geri