Arama sonuçları: *

• Users: Sema.shiro
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sema.shiro

Kasa ısınması

Arkadaşlar kasa çok ısınıyor ve fanlar çok çalışıyor ama ısı değerlerine baktığımda 62 63 civarında normal mi sizce
  2. Sema.shiro

AOC C27G1 KULLANANLAR

N11'de Nacarbilişim şirketinden İzmir'den İstanbul 'a sipariş ettikten 1.5 gün sonra elime ulaştı monitör. Gerçekten paketleme olsun, ilgi alaka olsun çok memnun kaldım. Eğer monitör ve ya ekran kartı vs alacaksanız oradan alabilirsiniz, son derece güvenilir. Herhangi bir ölü pixel çıkmadı...
  3. Sema.shiro

Öneri HDD önerisi

500 gb hdd önerileriniz nelerdir?
  4. Sema.shiro

İ5 4590 için fan önerisi

İ5 4590 işlemcim için soğutucu önerir misiniz?
  5. Sema.shiro

144 Hz Monitör önerisi

https://m.trendyol.com/gamebooster/gb-2779cf-27-165hz-1ms-hdmi-display-fhd-curved-monitor-p-31558045?popup_id=2044348680&gclid=Cj0KCQjwnv71BRCOARIsAIkxW9FkwKmxVfT1NlDMQ0fDOdRpFuoskAN_c_K6_-Q-IbjQr7aww5SBU8MaAkU6EALw_wcB&boutiqueId=411304&merchantId=105919...
  6. Sema.shiro

Bu işlemci kaç nm?

https://www.senkar.net//amd-ryzen-5-1600-3-6-ghz-am4-65w-wraith-ekran-karti-gerekir-?gclid=Cj0KCQjw2PP1BRCiARIsAEqv-pSOqoYzInpE7GaM21HTAzN43evPazjjgMM5Sjbm_Su69rWM9wtUvPgaAleOEALw_wcB Arkadaşlar linkteki işlemci kaç nm?
  7. Sema.shiro

Epic games gizemli oyun

Epic games 24 saat içinde ücretsiz bir oyun verecekmiş büyük ihtimalle gta 5 olabilir
  8. Sema.shiro

A320 m ve b450 m farkı

Gigabyte b450m s2h ve Gigabyte a320m s2h arasındaki fark nedir?
  9. Sema.shiro

AMD RYZEN 9 4900HS

Yaklaşık 1 ay önce AMD 4.nesil işlemcisini piyasa sürdü. Yeni yeni bu işlemciyi sadece dizüstü bilgisayarlarda görebiliyoruz, ileriki zamanlarda masaüstü bilgisayarların içinde de görebileceğiz. Evet genel olarak incelemeye çalışırsak, AMD RYZEN 9 4900HS temelde 3.0 ghz çekirdek hızı sunarken...
  10. Sema.shiro

Ssd hakkında bi kaç soru

1. Sorum, Arkadaşlar bu m. 2 ssdler ne oluyor ne farkı var diğer ssdlerden? 2.sorum bilgisayara işletim sistemini ssd ye kurunca daha mı hızlı açılıyor bunun mantıgı nedir?
  11. Sema.shiro

R3 1200 ve rx 570

Arkadaşlar darboğaz olur mu
  12. Sema.shiro

H81M Anakarta İşlemci önerisi

Gigabyte h81m-s2pv Rx570 Arkadaşlar bu anakarta ve ekran kartına uyacak bi işlemci söyler misiniz
  13. Sema.shiro

Bilgisayar fanları çalışıp kapanıyor

Kuzenimin bilgisayarını yeni topladık. Power tusundan başlatıyoruz fanlar çalışmaya başlıyor ekran kartının ışıkları falan ama 5 6 saniye sonra reset atıyor elektiriği kesiliyor ve hep böyle devam ediyor
  14. Sema.shiro

Yeni Bilgisayar açılmıyor

Kuzenimin bilgisayarını yeni topladık. Power tusundan başlatıyoruz fanlar çalışmaya başlıyor ekran kartının ışıkları falan ama 5 6 saniye sonra reset atıyor hep böyle devam ediyor
  15. Sema.shiro

Driver booster hakkında

Driver booster kullanan var mı? Bilgisayara herhangi bi zarar verir mi bu programı kullanmak, ben gayet yararlı buluyorum
  16. Sema.shiro

Tekli ram mi çift ram mi?

Selamlar 2 tane 8gb ram ve tek 16 gb ram arasında performans olarak fark var mı? Neden hep 2'li olan öneriliyor? Şimdiden teşekkürler.
  17. Sema.shiro

Pc Montajı Yapabilir Miyim?

Bi kaç hafta sonra sistem parçaları gelicek ve kendim montajlamak istiyorum malum korona var başka çarem yok. Youtube da bir çok montaj videosu izledim ama daha önce hiç kendim montajlamadım. Sizce kendim montajlayayım mı?
  18. Sema.shiro

Gigabyte ab350M hakkında

Arkadaşlar işlemcim r5 1600 Ekran kartım rx 570 Sizce gigabyte ab350M anakart nasıl gider bu sisteme cs lol oynuyorum ve ilerde sistemi biraz daha yükseltebilirim sizce ileriye dönük bi anakart mı
  19. Sema.shiro

Ryzen 5 1600 İçin Anakart Önerir Misiniz?

Merhaba arkadaşlar Benim önceki sistemim Gigabyte h81m-s2pv Gigabyte rx570 16 gb ram 500 w psu İ3 4130 şeklinde. İşlemcimi yükseltmek istiyorum r5 1600 a ancak bununla beraber anakart ve ramleri de değişmem gerekiyor. Bana önerebileceğiniz bi anakart var mı? Şimdiden teşekkürler
Geri