Arama sonuçları: *

• Users: valhalla
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. valhalla

TP-Link UH720, 7-Port USB 3.0 ve 2 Adet Şarj Portu USB 3.0 Çoklayıcı 1689 TL

Iyi aksamlar, Konusunun açılmadığını umarak paylaşıyorum, ihtiyacı olan değerlendirebilir... https://www.akakce.com/usb-cogaltici/en-ucuz-tp-link-uh720-usb-coklayici-fiyati,5503826.html
  2. valhalla

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Merhabalar dostlar, Temu alışveriş sitesinin biz tüketicilere sunduğu 1000 TL kredi kampanyası başta olmak üzere, çok benzeri kampanyaları da kapsayacak şekilde, (Ürün bazında değil - kampanyaları bazında...) ortak paylaşımlarımızın yer almasını umduğum konu başlığını oluşturuyorum. Başka bir...
  3. valhalla

KABLOSUZ KLAVYE ÖNERİSİ

Selamlar, pek anlamadığım bir konu olduğu için görüş, öneri ve fikirlerinize ihtiyacım var..Genel itibariyle oyun ve gündelik kullanımda iş görecek bağlantı sorunu veya başka bi teknik nedenle baş ağrıtmayacak uzun süreli kullanıma dayanıklı ve % 60 ebatli bri siyah digeri pembe renkli 2 adet...
  4. valhalla

AVANSAS TAN ALIŞVERİŞ HÜSRANI

Herkese günaydın, Başlıkta da yazdığı gibi Avansas tan yana 2.jez yaşatılan sıkıntıyı artık bu sefer yeter diyerek sizlerle paylaşayım dedim..İlk siparişimde 5 li A4 kağıt aldığımı sanarken 1 adet tekli A4 kağıt gelmişti neyse dedim müşteri hizmetleriyle görüşerek 10 gün sonra da olsa eksik...
  5. valhalla

Çözüldü✓ Lenovo 27 30 HDR Problemi

Selamlar.. Az önce windows 10 ayarlar kısmından hdr ac kapat seçeneğinden aç dedikten sonra ekran kendini stand by moduna aldı ve ekran karardı.. Daha önce böyle bi durum yaşamamıştım..Ctrl win Shift b yaptım ama bu sefer de stand by modundan çıktığı halde ekran halen simsiyah ve açılmıyor...
  6. valhalla

7500 F İşlemciye Kule Tipi Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Pc yi alalı 1 ay kadar oluyor, işlemciyi üzerindeki stok fanla soğutuyorum. Fakat buna karşın yüksek grafik isteyen oyunlarda ultra max ayarlarda işlemci ve ekran kartı ısıları 75 - 85 derecelerde geziyor ve stok fanın gücü yetmiyor doğal olarak.. Donanım bilgilerini...
  7. valhalla

Çözüldü✓ 2K MI YOKSA FULL HD MONİTOR MÜ???

Arkadaşlar herkese iyi forumlar, Aşağıdaki özelliklere göre 2k monitörden mi yoksa full hd monitörde mi en iyi verimi alırım ve önereceğiniz monitorle darboğaz drop vs yaşar mıyım? Uzman görüşünüze çok ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler Not Aklımda hepsi burada daki lenovo y27 30 27 inç ips...
  8. valhalla

Çözüldü✓ iTopya TAA-ALBINO - Oyun İçin Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, sistemi aşağıdaki gibi kendime göre revize ettim, kardeşime doğum günü hediyesi için oyun amaçlı almayı düşünüyorum. Sizce uygun olmuş mudur darboğaz yapar mı, uzman görüşlerinize göre bu akşam son haliyle siparişi geçeyim.. Bir de 3 4 k arasi bu sisteme uyacak monitor...
  9. valhalla

Öneri Ekran kartı islemci ve anakart uyumu hakkında gorusunuze ihtiyacım var

İyi akşamlar dostlar.. Bir örnekten hareketle.. Ryzen 7 5600 X için en uygun 16 gb lik ekran kartı nedir, ya da 8 gb lik bir ekran kartı fsp si yüksek oyunlarda ne gibi sorunlara yol açabilir? Aynı örnekten hareketle ve devamında en uygun anakart ne olmalıdır, anakart seçiminde uyumun yanında 8...
  10. valhalla

Sadece oyun amaçlı ekran dahil 30k eder mi?

Arkadaşlar tekrar selam, geçen hafta sizlerin sayesinde çok güzel bi oyun PC siparişi verdim, elime yeni ulaştı henüz kurmadım iş yoğunluğu malumunuz.. Isyerimdeki arkadaşlarımdan birisi de hazı sistem oyun bilgisayarı düşünüyor, yani bu aralar aldı alacak durumda.. Bana wsapp tan 2 sistem...
  11. valhalla

Çözüldü✓ Go Gamer IG525D i9-11900 64 GB 1 TB HDD + 512 GB SSD 23.8" W11P

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim ve 25 30 bin tl gibi bir bütçem var. N11 de aşağıda linkini verdiğim ve özelliklerini vereceğim bir bilgisayar buldum. Oyun amaçlı kullanacağım ve istiyorum ki medieval destiny the long dark valorant spiderman god of war gibi oyunları kasmadan oynayayım...
Top Bottom