Arama sonuçları: *

• Users: Sovbidal
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Kod yazamıyorum (Kütüphane öğrenemiyorum)

Merhaba dostlar, kendi başıma kod yazamıyorum. yıllardır programlama ile ugraşırım özellikle Web tasarım ve C# fakat iş programlama kısmına geldiği zaman ben yağamıyorum yazamıyorum. ne yazıcağımı ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum. (c# veya javascript kısmında). Hobi olarak ihtiyaç...
  2. S

Yardım Bana en mantıklı SSD seçeneğini bulur musun ?

Merhaba dostlarım karar veremiyorum kronik sorunlar felan bilgim yok araştırıyorum ama unutuyorum. rica etsem piyasadaki en avantajlı fiyatla en yüksek kapasiteyi sunan ssd bulur musunuz bana sata3 2,5inç. 480 - 512 altı düşünmüyorum. pc donanımlarım eski w10 ram miktarını çok kullanıyor bu...
  3. S

Epic Games Oyun listesindeki oyunlar çıkmıyor ?

merhaba arkadaşlar epic games ücretsiz oyun listesindeki oyunlar çıkmıyor bilginiz var mı durum nedir ? Lego Batman (24 Aralık) Commander Keane (25 Aralık) Farming Simulator 2022 (26 Aralık) Slime Rancher 2 (27 Aralık) Terraria (28 Aralık) Detroit: Become Human (29 Aralık)a Mortal Kombat 11...
  4. S

İkinci El Piysası Ve Ram Bellek

Ram belleğin sahte olma ihtimali var mı ?
  5. S

Ekran kartı tercihi/Tavsiyesi Alabilir miyim ?

Herkese selam, Eşimle co-op oyun oynamak için bilgisayar toplayacağım inşallah. 1080p full hd de (belki 2k çıkarımda çokda önemli değil benim için) high ve ultra ayarlarda hemen hemen bütün oyunları 60FPS altı düşmeden (KASMADAN DONMADAN) oynayabileceğim bir ekran kartı arıyorum. örnek olarak...
  6. S

KONSOL İÇİN TV ARIYORUM AMA!

Selamın Aleyküm hem konsol için hemde dizi izlemek için şöyle (kaymak gibi akan görüntüye sahip, pürüzsüz renkleri on numara beş yıldız) bir TV arıyorum. (ps4 slim cihaz). Yeni panel oled miydi ? bunlar çok pahalı oluyor bunlara benim gücüm yetmez. Sizden ricam evinizde kullandığınız görüntü...
  7. S

EKRAN KARTI BU MARKALARDAN ALINIR MI?

AFOX ASROCK ASBOARD BİOSTAR AXLE ARKTEK MANLİ
  8. S

Çözüldü✓ 1K FHD, 2K VE 4K İÇİN EN UCUZ EKRAN KARTI MODELLERİ NEDİR?

1K FHD, 2K VE 4K üst limit seçilerek en fiyat performans GPU modellerini öğrnemek istedim. mesela 4K biliyorum bence RTX 4090 24GB, ama söylediğim gibi fiyatı felan çok yüksek bu kartın. (1K FHD, 2K VE 4K bu değerlerde oynatıcak en bütçe kartları arıyorum.)
  9. S

F/P 9070XT Sistem 53.132 TL [ETKİNLİK]

İŞLEMCİ:https://www.bizdehesapli.com/amd-ryzen-5-7600-6-core-3-80-5-10ghz-38mb-cache-65w-am5-soket-tray-kutusuz-grafik-kart-var-fan-yok-urun-7600-TR?ref=akakce&v=1.97.6...
  10. S

DVI-D Dualling sinyal yok hatası

Selamünaleyküm arkadaşlar, VGA tam çözünürlük desteği sunmuyor ve eski diye digital kabloya çekmek istedim bu yüzden DVI-D Dual link kablo aldım, GTX 960 2 GB montir de Philips 21inç falandı sanırım her neyse VGA bağlıyorum sağ tarafda siyahlık var, DVI-D bağlantı yapıyorum Windows masaüstü...
  11. S

Çözüldü✓ TeamFortres 2 gecikme sorunu

SelamınAleyküm arkadaşlar TF2 de her zaman 100-110 ms arası oynardım ve aşırı gecikme görünmezdi, console ping yazdığımda gördüğüm değerler bunlar, fakat şu son 1-2 haftadır yine ping 100-120ms arasında olmasına rağmen inanılmaz bir gecikme var özellikle de soldier ile füze atarken veya rakip...
  12. S

İŞLEMCİ 100% KULLANIMA NEDEN ÇIKAR?

Selamınaleyküm dostlar, başlıktan da gördüğünüz üzere işlemci kullanımım anlık olarak %100 oluyor. buda sistemi yavaşlatıyor droplar oluştruyor. dosya gezgininde gezerken droplar takılmalar oluyor. fps oyunu çok sevdiğim TF2 oynuyorum ani işlemci düşüşü oluyor. %20 - 0 a kadar düşüyor. 1...
  13. S

İtopya da Ram stokları bitmiş neden ?

Ram bakıcaktım itopyaya girdim Ramler stokda görünmüyor arkadaşlar. 1741843087 Hatta Ekran kartı stokları da kapatmışlar. Yeni bir Zammı gelecek acaba. bu hiç iyi olmadı.
  14. S

DESTEK YOK 32GB RAM VAR BU NASIL OLUR?

Selamın aleyküm dostlar, 2.elden anakart bakınıyordum garip bir olaya şahit oldum sizlerede göstermek istiyorum bunu. İşlemci: intel core i7 860 = DDR3 1066/1333 | 2 bellek kanal desteği | 1x16, 2x8 16 GB max. ANAKART: Asus P7Q57-M DO = 4x4 = 16 ddr3 max. ram yuvası 4 slot. Görselde...
  15. S

Bilgisayarımda çözemediğim bir Takılmalar Donmalar

Selamın aleyküm arkadaşlar, bilgisayarımda çok ilginç bir yavaşlama var, görev yöneticisinden performans ekranını açıyorum değerlere bakıyorum yani açıkcası bana normalde geliyor, benim sistemimden daha düşük seviyede sistemlere bakıyorum onlarda gayet normal mesela 4gb ram e sahip...
  16. S

Türkiye Piyasasında Ne Oran Var Ne Orantı

Selamın Aleyküm arkadaşlar uzun zamandır araştırmalar yapıyorum, tabiri caiz ise her telden çalıyorum. bir ara araba piyasasında geziniyordum araba almak istiyordum arabaların yaşına modeline markasına kilometre sine bakıyorum birde fiyatlarına bakıyorum ne oran var ne orantı. tofaşla hyundai...
  17. S

SSD OKUMA VE YAZMA VAAD EDİLEN DEĞERLER GÖRMÜYOR

Selamın aleyküm arkadaşlar, Acer Extensa 15 EX215-51G-523 H laptop ım var ve ben buna mld m500 ultra 1tb ssd aldım ve bu ssd nin vaad ettiği okuma ve yazma değeri 3000-4000-7000 felan işte hatırlayamadım yalnız ben hdtuna da ssd için bir tarama yaptım ve bu değerler görünmedi , yani okuma hızı...
  18. S

MAX 8GB RAM DESTEKLEYEN İŞLEMCİYE 16GB RAM İDDİASI NE KADAR GERÇEK ?

Selamın Aleyküm arkadaşlar Bilgisayarlara bakıyordum ve celeron n4020 işlemci gözüme çarptı özelliklerine bakmak istedim. şöyleki 16GB ram altında sistemlere bakmıyorum fakat işlemci özelliklerinde maksimum 8GB ram desteği yazıyor acaba desktop mu diye kontrol ettim hayır MOBİL! görsel de...
  19. S

FREE DOS LAPTOP DRİVER KURULUM

Merhaba arkadaşlar msi thin gf63 12uc laptop aldim freedos şeklinde Windows kurduktan hemen sonra msi web sitesinde sürücü kısmında bulunan bütün sürücüleri kurmakmi gerekiyor yoksa yalnizca ihtiyaca goremi indiriiyor. (Yani güncel olan bütün driver lardan bahsediyorum).
  20. S

PC Oyun ve Masaüstünde Takılma Sorunu Yaşıyorum

Selamın Aleyküm arkadaşlar Masaüstü pc ye sahibim PC temiz w10 kurdum daha önce hdd i3 işlemci kullanıyordum(Takılmalar oluyor hem masaüstünde hem oyunlarda) onların hepsini değiştirdim şimdi ssd kullanıyorum i7 1nesil işlemci kullanıyorum tek değiştirmediğim parça ram DDR3 ram kullanuyorum...
Geri