Arama sonuçları: *

• Users: PEXOSI
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

İphone önerilenler usps kargo

iphone cihazımın önerilenler kısmına usps kargo takip kodu diye bişi çıktı yanlışlıkla tıkladım cihaz ios bir şey olur mu şuan elim ayağım titriyo
  2. P

iPhone 11 yüzde 1 şarjda kaldı artmıyor

iPhone 11 cihazım cebime koyduğumda yüzde 65 civarı şarjı vardı elime aldım apple logosu gözüktü açıldığında şarjım yüzde 1’di şarja taktım şarj olma sesi ve animasyonu geldi yüzde 0 şarj oldu yazıyor ama sağ üstte yüzde 1 gözüküyor şarj işareti çıkmıyor forumlarda gördüğüm her yolu denedim...
  3. P

Çince e Mail Geldi Ne Yapayım

Bu şekilde 2 tane benim e postama Çince mail yollanmış spam klasöründe gördüm herhangi bir linke basmadım ne yapmalıyım
  4. P

iPhone 11 instagram kullanırken yükleniyor işareti

iPhone 11 cihazım var instagramda geziyordum tam bir fotoğrafın ss ini aldım telefon siyah ekranda yükleniyor işareti verdi ve beni kilit ekranına attı telefonu geri açtığımda ss yoktu ama sayfa açıktı sizce sorun ne
  5. P

Epic games oyun yüklerken işlemci kullanımı tavan yapıyor

Epic gamesde oyun yüklerken ekran kartı %1 de felan çalışıyor ama işlemci %30’a çıkıyor ve hızı da 4.20 lere çıkıyor. Ekran kartım rx6600 işlemcim Ryzen 5 5500 oyun yüklemeyi durdurduğumda normale dönüyor bunu nasıl çözerim
  6. P

iPhone 11 alacağım dikkat etmem gerekenler neler

iPhone 11 telefon alacağım 2.el olarak alırken dikkat etmem gerekenler neler?
  7. P

Virüs şüphesi olan bilgisayar

Bilgisayarıma geçenlerde combat master oyununun hilesini indirdim Windows defender 2-3 defa uyarı verdikten sonra tedirgin olmuştum 3 gün kullandım o şekilde bilgisayarı ama bilgisayarı açtıktan yaklaşık 10dk sonra ekrananın sol tarafına cmd ye benzeyen siyah bir şey gelip saniyesinde gidiyordu...
  8. P

Steam hesap bakiyeme iznim olmadan 30$ yüklendi

10 Nisan 2024 tarihinde sabah saatlerinde papara kartında yeterli bakiye yok diye uyarı aldım ve baktığımda Steam hesap bakiyeme 30$ yüklenip hiç tanımadığım biri Polonyalı diğeri Rusya'yı gözüken 2 kişiye CS2 seçkin bilet alındığını gördüm Steam için harcama itirazında vs nasıl bulunabilirim
  9. P

ONLY CLİMB out of video memory trying to allocate a rendering resource hatası

Only climb'e girip grafik ayarlarını yapıp oynaya bastığımda biraz normal yükleniyor ardından "out of video memory trying to allocate a rendering resource" böyle bir hata mesajı veriyor nasıl çözebilirim. Sistemim; Rx 6600 8GB ryzen 5 5500 16GB DDR4 RAM
  10. P

Tebilondan bilgisayar kasası aldım kaç günde gelir

Tebilondan https://www.tebilon.com/amd-r5-5500-a520m-hvs-xfx-speedster-swft-210-rx-6600-8gb-hikvision-16gb-hikvision-512gb-ssd/ Bu sistemi sipariş verdim Ankara'ya tahmini kaç günde gelir
  11. P

F/P pc toplamak için yardım

Kasım indirimleri bitmeden F/P bilgisayar toplamak istiyorum ama her yer bütçemi biraz aşıyor size zahmet 8k-12k₺ bütçe arası rx6000 üzeri ve ryzen 5 3600 üzeri sadece amd olacak şekilde sistem çıkarabilir miyiz?
Geri