Arama sonuçları: *

• Users: wexteryx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Power boost güç kaynağı alınır mı?

Power boost 1200w rage modeli gördüm Ürünün üreten galiba forza üretmiş sadece power boosta etiket bastırmış galiba internet e sitesini bulamadım kalitelimi psu mu 80plus titanyum sertifikası var alınır mı?
  2. W

Xigmatek güç kaynağı nasıldır

2 el 1000 w ve 1500w güç kaynagı almak istiyorum bütcem 3000tl kadar modüler almak iştiyorum bı tane buldum alınır mı? Xigmatek 1200 w psu alınır mı? ve bide başka psu önerisi olana varmı
  3. W

Kasa almak istiyorum

game power warcy kasa almak istiyorum ama hangisinin en büyük olduğunu anlayamadım hangisi en büyük galiba buldum ama tam emin değilim
  4. W

Köyde yaşıyorum internet mbsmi yüksek alabilirmiyim

köyde yaşıyorum internet alt yapısı yok telefon kablosu üzerinden internet alıyoruz şuan 10mbs lik bir paket kullanıyoruz bunu yükseltebirimiyiz diye türktelekoma sordumuzda sizin alyapınız 10mbs destekliyo dediler daha yüksek mbs bir pakete gecebilirmiyim en fazla kaç mbs li bir pakete gece...
  5. W

lenovo g50 70 laptop piyasası nedir

lenovo g50 70 laptopum var satcam piyasası nedir
  6. W

Ekran kartımı değiştirmelimiyim

bilgisayarımın özellikleri rx6600 r5600 16gb ram 650w güç kaynağı gameboster marka dahili kasa güç kaynağı şimdik yeni cıkan oyunlarda güzel FPS vermiyor ekran kartım Indiana Jones gibi şimdik ekran kartımı yükseltebilirmiyim mevcut sistemimde mesela rx 6800 beye rx 7800 1080 p monitörüm var...
  7. W

Dolandırıldım paramı nasıl geri alırım

Eskort tarafından dolan dırıldım paramı nasıl geri alabilirim ilk başta seans ücreti dedi atım sonra satlik ücret dedi attım sonra birdaha ücret istedi attım bidaha istedi atmatım ne yapabilirim internet sitesinden buldum
  8. W

4tb hdd aldım 3680gb gözüküyor

4tb hdd 3680gb gözüküyor nasıl 4tb cıkartırım
  9. W

Epic games hesabım tamamen benimmi

Epic games hesabım var tamamen benimmi yoksa Steam gibi ben öldükten sonra hesap silincekmi oyunlar tamamen bana mı ayit
  10. W

200cc motosiklet alcam masraflarım ne olur

Ehliyetle sürücü kursu toplamda 10bin TL yı gecermi zorunlu trafik sigortası ne kadar başka yaptırmam gereken zorunlu şeyler varmı
  11. W

Hayvanımızın karnı şisti nasıl geçer bir bilgisi olan varmı

Hayvanımızın karnı şişti inek nasıl geçer bir bilgisi olan varmı
  12. W

xboxtan 254tl minecraft java ve bedrock sürümü aldım java yok

xbox üzerinden minecraft java ve bedrock sürümünü satın aldım bedrock oynanıyor ama java oynanmıyor oyunun ilk gününde iade başvurusu yapmıştım iade deyi kabul etmemişler bilmiyom java sürümünü nasıl oynarım 1718524910 1718524944 bu sürümü satın aldım java yok oynanmıyor
  13. W

destorey all humans 1 türkçe yama varmı nasıl kurulur

merhaba destorey al humans 1 oyunu türkçe yama varmı virisüz ve nasıl kurulur yama oyunu epiçden aldım
  14. W

Windows format atmıyo

Diski silmeye çalışıyom silmiyo yüklemeye çalışıyorum yüklenemiyo Kodlarla silmeye çalısıyom silmiyo diski Birçok kod denedim yapamadım hata yerinde şu yazıyor Windows bu diske yüklenemez disk bir süre sonra bozulabilir yazıyor bu hatanın cözümünr baktım adam akıllı yapamadım çözümü nedir bide...
  15. W

Windows 11 formatı atmaya çalışıyom sorun cıkıyo

Hazır yüklü Windows 10 silmeye çalışıyom silmiyo Windows yükleme ekranından silmeye çalışıyom silmiyo sonra kod yazarak silmeye calışıyom şöyle sorun çıktı
  16. W

bilgisayarım açılırken sorunsuz açılıyor sonra kasıp uygulamada girmiyor

bilgisayarım açıldıktan sonra kasasıp uygulamalara girmiyor 3 4 defa pc aç tıp kapatım sorun çözülmedi ne yapabilirim
  17. W

500-1000 TL 8 GB ekran kartı bulabilirmiyim

500-1000tl arası bütcem var 8 GB ekran kartı önerir misiniz?
  18. W

Pc aldım güç kaynağının kablolarını nereye takcam bilmiyorum

Kasa gamebooster 650 wanakart ascrok b550 1701981329
  19. W

Çok ucuza ekran kartı nasıl bulurum sadece görüntü vermek için anakart b550

Çok ucuza ekran kartı nasıl bulurum sadece görüntü vermek için anakart b550
  20. W

Pc toplayacam parçalar uyumlu mu?

B450 anakart gigabayte R5 5600 AMD Cl19 3600 MHz 8x2 neoforza 650w kasa gamebooster Rx6700xt 12gb ekran kartı 1tb m2 SSD Kingston 4.0
Geri