Arama sonuçları: *

• Users: zeynelhm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zeynelhm

Küba Cristal 50/135 CC

balıkesirde gezmek için her köşesini gezmek için sizce alınır mı fiyat olarak 45de anlaştık nakliyesini de ücretsiz yapacak https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-2025-model-kuba-cristal-50-plusb-ehliyet-uyumlu-makina135-1276316843/detay
  2. zeynelhm

CG mi TK03 mü? uzun yol için

okuldan yurda gitmelik ve haftada 1 kez 250km uzun yol yapabilecek bir motor arıyorum B ehliyetim var tk03 ikinci el 45-55 arası değişiyor cg 50bine sıfırları var 150cc dönüşmüş halinin sizce hangisi uzun yolda sorun çıkarmaz
  3. zeynelhm

125CC Scooter almayı düşünüyorum ne önerirsiniz

bütçem 30-50 arası sıfıra yakın haftada 1 kez balıkesirden uşağa git gel toplam 500km yapabilcek motor önerisi lütfen
  4. zeynelhm

Öneri 30K'ya 50CC Motor Önerisi

30 35 arası 50cc motor istiyorum ne önerirsiniz
  5. zeynelhm

Bilgisayar Programcılığı Okunur mu sizce

okul çevresinde evimiz var kyk ya gerek yok. yazılıma ilgim var gibi ama iş bulmak ve staj bulmak zor mu? dgs sınavına çalışacağım alımlar ne kadar var bilmiyorum bilen varsa konuşabilrmiyiz
  6. zeynelhm

Bilgisayar Programcılığı Okunur mu?

okul çevresinde evimiz var kyk ya gerek yok. yazılıma ilgim var gibi ama iş bulmak ve staj bulmak zor mu? dgs sınavına çalışacağım alımlar ne kadar var bilmiyorum bilen varsa konuşabilrmiyiz
  7. zeynelhm

Valorant Mavi Ekran hatası

bilgisayar yeniden başlıyo mavi ekran verdikten sonra çözümü nedir
  8. zeynelhm

300bin bandında araba önerisi

otomatik manuel farketmez sorun çıkarmayacak istanbul-balıkesir uzun yol yapabilcek ayda 1 kez araba lazımdır önerileriniz ne
  9. zeynelhm

Yurtdışından nasıl fazla ürün getirebilirim(sipariş)

metal döküm araba almak istiyorum yurtdışından ama fazla getirmek istiyorum nasıl yapabiliriz
  10. zeynelhm

Dsg Işıklarda Boşa Atmak.

WW Tiguan 2023 R line Aracımız var. Babam Genellikle Işıklarda arabayı boşa at öyle bekle der ama DSG çift kavrama olduğu için ilerde sorun yaşatırmı bilmiyorum. Sizce Işıklarda Boşa atmak faydalı mı? Trafikte yoğun ise dsg yi manuel 1 de kullanmak şanzımana sorun çıkarır mı
  11. zeynelhm

En uygun vp nerden alınır

en uygun vp nerden alınır (valorant points)
  12. zeynelhm

İllegal Hayatlar Meclis Nerden izleyebilirim

İllegal Hayatlar Meclis Nerden izleyebilirim
  13. zeynelhm

hep yek aşiret(7) nerden izleyebilirim

sinema da izlemiştim ama bu aralar çok izlemek istiyorum link vs. var mı acaba
  14. zeynelhm

Laptop Ekran Kartını Görmüyor. Yardım Edermisiniz

laptopu başlattığımda görev yöneticisinde ekran kartım görünüyor ama 1dk geçmeden gidiyor ve aygıt yöneticisine baktığımda aktif değil. gizli görünüyor.
  15. zeynelhm

Laptop İşlemci 0.40ghz geçmiyor

Lenovo ideapad gaming 3 7ay önce aldım Başlıca sorunlar; Fişten çekince laptop kazanıyor. İşlemci Ekran kartı çok az enerji kullanıyor techpowerup dan baktım İşlemcim 0.40ghz geçmiyor yeni format attım bu sefer 0.39 da kaldı Benim şahsi fikrim Pilde sorun var ve Anakartım kendini korumaya aldı...
  16. zeynelhm

Python Öğrenmek İstiyorum Nerden Başlamalıyım?

Önerebileceğiniz Youtube Kanalı Yada Başka Ne Var acaba
  17. zeynelhm

Eski Kasa Kangoo Alınır mı?

İlk Arabam Olacak Ve Eski Yani ilk kasa Kangoo lardan Bahsediyorum. 1.9 Motor Çok Sorunlu Diyorlar. Konu İle ilgili bilgisi Olan Arkadaşlar Yazabilir mi Alınır mı?
  18. zeynelhm

iPhone dan Bilgisayara Video Yada Resim Aktaramıyorum

Dün İPhone Telefona 3 Sezon Dizi İndirdim ama Bilgisayara Aktarırken de Bilgisayardan Açarken de Hata Alıyorum.
  19. zeynelhm

Sözleşme Bitiyor Hangi Firmayı önerirsiniz

türk telekom 75mb kullanıyordum 1 gün bile sinirlenmeden oyun oynayamadım siz düşünün. şuan speed test yapıyorum 3 dow 6 felan upload veriyor verdikleri modem ve müşteri hizmetleri resmen çöp. türknet altyapımız yok binadakilerin de sıcak bakacağını düşünmüyorum. hangi firmayı önerirsiniz
  20. zeynelhm

cs de botları aktifleştirme nasıl oluyor

arkadaşımla 2v5 atacaz ama cs2 de botları ekliyorum haraket etmiyorlar. bot_stop 0 yazıyorum hala aynı haraketsizler
Geri