Arama sonuçları: *

1. L

Forumda virüslü bir konu var yöneticiler el atsın lütfen

Başlıkta da dediğim gibi 2-3 gün önce buradan bir fc24 kıs yaması indirmistim setup olarak indirdigini fark etmeden actım ve chrome tabanlı bir java virüsü yüklemis pcime olayı yasadıgım gece direkt konusunu acmıstım zaten bugün kurtuldum virüsten google tools dosyasına yüklemis virüsü dün...
  2. L

Pcime virüs bulasmıs olabilir mi?

İyi geceler az önce bu forumdan yama indirdim megadan ancak setup olarak indirmis fark etmedim ve actım actıktan sonra open jdlk calıstı onu kapatınca setupu silebildim normalde acık oldugu icin silmiyordu her neyse ama open jdlk acık iken yani setupu kurarken anlık cmd acıldı kapandı ve chrome...
  3. L

Fc 24 icin fc25 yaması

Baslıkta da yazdıgım gibi fc24 kariyer icin 25 yaması var mı kadro formalar vs
  4. L

Epic games Talebiniz onaylanırken bir sorun oluştu hatası

epic gameste talebiniz onaylanırken bir sorun oluştu lütfen internet bağlantınızı kontrol edin hatasını alıyorum kayıtlı kartımı sildim tekrar girdim olmadı farklı bir banka kartım ile almaya çalıştım yine olmadı goodbyedpi ile de denedim yine olmadı bu hatanın çözümü yok mu?
  5. L

Voltaj düştüğü icin ekran kartı kullanımı düşer mi?

temmuz ayında aldıgım pcimde bir süredir fps drop problemi yasıyorum bunu detaylı bir sekilde farklı bir konuda anlatmıstım ama bir güncelleme yapmak istedim merak eden varsa o konuma da göz atabilir neyse kısaca sorunum anlık ekran kartı kullanımının düşmesiydi sıcaklıklar gayet normal ekran...
  6. L

Pcimde yazılımsal ya da donanımsal bir sorun olabilir mi?

Selamlar temmuz ayında incehesaptan bir pc satın aldım donanımsal olarak bir problem oldugunu düsünmüyorum ancak yazılımsal olarak tüm güncellemelerim tam oynadıgım cogu oyunda fps drop yiyorum anlık ekran kartı kullanımım kendi kendine düsüyor hic mavi ekran siyah ekran vs ya da herhangi bir...
  7. L

Güncel rdr 2 türkçe yama var mı?

Merhabalar en son geçen sene kasım ayında kurmuştum ama türkçe karakterleri görmüyordu var mı düzgün güvenilir güncel yama teşekkürler şimdiden
  8. L

Bilgisayarımda bir sıkıntı olabilir mi?

Merhaba Ghostrunner indirmistim bugün bir gireyim dedim ama girdikten sonra bir anda kasadan garip bir ses geldi ve ekran kartım 68 dereceydi normalde 65ten yukarıya da cıkmazdı neyse sonrasında bu sorun bitti bir anda ses kesildi ve 62 dereceye sabit düstü ama oyunda tutorial kısmında yeni...
  9. L

Pc icin gamepad arıyorum

Merhaba bir gamepad alasım var ama DualSense ya da Xbox alacak kadar bütçem yok Temu'da easysmx diye bir marka gördüm kullananlar övmüs bayağı burada kullanan vs var mı? İyi bir marka mıdır? FIFA vs oynamayı düsünmüyorum bu arada.
  10. L

win 11 home etkinleştirme

Merhabalar key almayı düsünüyordum ama cmdden yapabiliyor musuz sanırım bir sakıncası var mı kms sunucularını kullanıyor oluyorsunuz diyenleri gördüm
  11. L

Battlefield 1 sinematikler sabit 60 fps

Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi sadece sinematikler de böyle bir çözümü yok mu bunun?
  12. L

Sistemim Darboğaz Yapar Mı? Ve Sistemim De Bir Sorun Olabilir Mi?

Merhabalar bugün gow 2018 oynuyordum da 1080p ultra ayarlarda ve dlss balancedda anlık ekran kartı kullanım düsüsleri yasadım ama fps drop olmadı ama anlık %34e kadar kullanım düşüşü gördüm ama bu düşüler nadir oldu sistemi yeni aldım 1 hafta oldu bir sıkıntı olabilir mi? Genel oyunda da...
  13. L

Gaming klavye önerisine ihtiyacım var

Merhabalar maks 1k bütçe var genel olarak hikayeli oyunlar oynayacağım online oyun olarak sadece lol oynuyorum uzun ömürlü güzel bir klavye önerir misiniz
  14. L

Oyun için 2k monitör arıyorum

Merhabalar 2k monitör arıyorum bütçem 7-8k taksitle alacağım fps oyunlarını vs tam beceremiyorum o yüzden 240hz vs olmasına gerek yok teşekkürler
  15. L

Steamden maile makbuz istemek

Merhabalar rockstar hesabımı kurtarmaya çalışıyorum ve benden makbuz istediler steam üzerinden makbuza ulaştım ve ssini gönderdim ancak bir de mailden istiyolar ben bu makbuzu seri şekilde steamden nasıl isterim desteğe bilet açtım ancak daha dönüş yapmadılar rockstar biletleri kapatabiliyor...
  16. L

Laptop için 1tb SSD önerisi

merhabalar kyk yatınca laptopum için bir ssd alacağım bütçem 3k kendim bakarak şu ana kadar aday olarak belirlediklerimi aşağıya yazıyorum aşağıya yazdıklarımı yorumlar mısınız farklı bir öneriniz varsa beklerim teşekkürler bir de laptopa soğutuculu ssd takabilir miyim? Soğutuculu ilə...
Geri