Valorantta bu sorunu alıyorum bilgisayar bazen kendini yeniden başlatıyor bazi uygulamalar açtığımda crash veriyor hp victus laptop ekran kartı sürücüsünü yeni guncelledim lutfen biri yardim etsin
Merhaba arkadaşlar sanırım Bufferbloat sorunu yaşıyorum normalde böyle bir şey yoktu ama bir anda valorant oynarken ping in çık yapmaya başladı biraz araştırdım Bufferbloat sorunu gibi geldi bugün oldu her şey anladığım bir konu değil türktelekom modemi kullanıyorum ve ethernet ile bağlanıyorum...
yazıcı bilgisayarı algılamıo anlamadım canon pixma e464 pc kasa wifi yok sadece ethernet usb ile baglıyorum kuruyorum ancak algılama kısmında pc yeniden baslattım yeniden driver yukledım ancak olmuyor yardım lazım
Merhaba öncelikle iyi günler su anlık sadece bu sorun valorantta basıma geldi normal oyunumu oynarken hiçbir sorun yokken bazen bi anda fps droplar girmeye baslıo ayarların cogunu yükseğe cektım fps i sabitledim ekran kartından ses geliyor onu da söyliyeyim cool while mi neydi tam hatırlamıyorum...
Merhaba incehesaptan bi klavye aldim 5 iş günü içinde kargoda diyo bayram olmadan gelir mi sizde mesaj attim 3 gün içinde tedariği sağlanacak ürünün fln dediler sizce bayramdan önce gelir mi (umarım gelir)
Redragone kumara k 552kr almayi dusunuyorum incehesaptan baktim kulaklikta alicam incehesaapfan almak istiyorum butceme tam uyuyor baska ne onerirsiniz iyi mi sizce yedek switch geliomus ztn bozulursaa degisirm lehimli değilmiş
https://www.incehesap.com/james-donkey-epic-e10-23-8-180hz-0-5ms-va-panel-gaming-monitor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-70512/?utm-source=search-bar
3.500 TL ye bu monitör alinir mi ? (Sifir ölü pixel garantili) Bu fiyata bu özelliklerde monitör var mi?
https://www.hepsiburada.com/samsung-24-odyssey-g3-ls24ag300nrxuf-1ms-144hz-fullhd-gaming-monitr-p-HBCV000046UPR4?url_src=and-product-detail
Ben monitör arayisindayim sahsen tercih edip almam ihtiyaci olan varsa buyursun 3.6k
Dostlar T60 Gibi Klavyeler Yerine Tercih Edilebilir Kalite Vs. Tartışılır Ancak Fiyata Ne Beklerseniz O Hepsiburada da %5 İndirim Var + Olarak İlk Alışverişe 75 Tl İndirim Var
Ürün Linki =...