Arama sonuçları: *

1. M

2. Derece yırtiktan sonra halısaha yapmak

İyi aksamlar herkese. 1 bucuk ay once rektus femoris yani ust bacaktan sut cekerken sakatlandim. İkincu derece yırtık dediler. Bir iki hareket gosterdiler. Yapabildigim kadar yaptim. Simdi birazdan halisahaya gidecegim ilk defa. Acaba bu durumu yasayan birisi var midir ya da tavsiye verebilecek...
  2. M

Türkiye milli maçı uçakta izlenir mi

Beyer selamlwr. Yarin saat 9da almanyadan türkiyeye sunexpress ile uçağım var. Uçak tam maç saatine denk geliyor. Acaba açarlar mı yoksa kendi kendime hayal mi kuruyorum. Ya da alternatif bir yol var midir.
  3. M

Varikosel ameliyati olup spor yapmaya devam eden var midir?

Arkadaslar merhaba yaklasik 5 aydir bb ile ugrasiyorum ve her sey cok guzel gidiyordu. Mental sagligim toparlandi 11 kilo aldim. Ancak bugun urologa gittim ve varikosel oldugumu ögrendim. Ameliyat icin acele olmadigini musait bir zamansa yaptirmami soyledi ve ben de nisan taatilinde olmayi...
  4. M

Acer nitro 5 r7 6800h çok isiniyor

Daha dün kutusunu açtım buna ragmen bosta 55 60 arasi takiliyor ve oyunda 94 dereceyi gördu. Oyun oynarken amd ekran karti da kullaniliyor gözüküyordu ondan midir acaba?
  5. M

Windows 10 üzerine 11 kurma

Arkadaslar merhaba bende windows 11kurulu bir usb bellek var. Bilgisayarimda windows 10 kurulu bunu 11 yapmak istiyorum ancak ethernet kablom yok ve driverlar sadece 11i destekliyor. Biostan windows 11 kurarsam bir sıkıntı çıkar mı
  6. M

Acer nitro 5 sürücü sıkıntısı

AZ once acer nitro 5ime wibdows 10 kurdum ancak sitesinde bir tek 11 sürücüleri var. 11 sürücülerini indirirsem en azindan wifi olani indirsem kullanabilir miyim. Yoksa baştan 11 kurmam mı gerekli
  7. M

Yeni aldıgım laptop kapanmiyor

Arkadaşlar az önce yeni laptopumu açtim ve bios ekranina gelmek için yeniden başlarmam gerekiyor ancak güç tuşu çalışmiyor nr yapabilirim?
  8. M

Rtx 3080 100w vs rtx 3070ti 140w

Sorum baslikta. Acaba hangisini alsam daha iyi olur 3080:https://www.teknosa.com/acer-nitro-5-an51545-nhqbsey003-ryzen-7-5800h-156-32-gb-ram-1-tb-ssd-rtx3080-8-gb-fhd-freedos-gaming-laptop-p-785358707...
  9. M

Rtx 4060li monster laptop alinir mi

Aşşağıdaki İki laptoptan birini almak istiyorum acaba hangisi daha iyidir...
  10. M

144 hz 25ms bu laptop alinir mi

Arkadaşlar merhaba Yeni bir oyuncu laptopu arıyorum ve fp olarak en iyi bunu buldum ancak monitörü 25 ms. Valorant cs gibi oyunları nadiren de olsa oynuyorum acaba alınır mı beni çok rahatsız eder mi https://ty.gl/8mdemkavft
  11. M

Maks 40 k laptop önerisi

Merhabalar. 30 40 k arası fiyatta güzel bir laptop arıyorum. Ekran kartının 4060 olması benim için en iyisi hem uzun süre de kullanabilirim. Aşağıdaki linklerdekileri buldum. Rami sekiz olani alirsam ekstra bir Ram alıp taktırmayi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı ya da daha iyi tavsiyesi olan var...
Geri