Arama sonuçları: *

• Users: nobleSS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. nobleSS

DGS ile açıköğretim okusam Askerlik tecil olur mu?

2026 şubatta tecilim bitiyor. 2026 yılında önlisans kpss var, o yüzden tecil ettirmek istiyorum. 2 yıllık Tıbbi görüntüleme mezunuyum DGS ile açıköğretim Sağlık Yönetimi tercihi yapacağım. Bu şekilde tecil hakkım oluyor mu? Sağlık yönetimi 4 yıllık sonuçta. Bilen birisi cevaplarsa sevinirim.
  2. nobleSS

Arabayı çok stop ettiriyorum

6 aylık ehliyetim var şu zamana kadar hep eski, kavrama noktasında titreyen arabalar kullandım. Babamın arabasını kullanmam gerekiyor uzun bir süre lakin çok fazla stop ettiriyorum. Araba hyundai ix35 hem yukardan kavrıyor, hem sınavda eğitimi verildiği gibi titreme yok hemde motorda bariz bir...
  3. nobleSS

Anakartta kırmızı ve turuncu ışık yanıyor

Anakart: MSI B650M-B Ram: Patriot Viper Venom 6000mh 16GB cl30 İşlemci:7500f Ekran kartı ve ssd ddr4 sistemden kaldı bu 3ünü yeni aldım. Kırmızı ve turuncu(cpu ve dram) ışıkları yanıyor. Ram taktığım yeri değiştim bir fark olmadı. 24lü kabloyu takarken zorlandım biraz anakarttan ses geldi...
  4. nobleSS

7500f için bu soğutucu yeter mi?

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-fiyati,634899540.html 12400ften 7500f'e geçtim. Bu soğutucuyu kullanıyordum,7500f için yeterli mi?
  5. nobleSS

MSI PRO B650M-B anakarta hangi rami almalıyım?

İyzico indirimleri sayesinde ddr5-amd sisteme geçicem. Elimdekilerin satılmasını beklemediğimden olabildiğince ucuzunu almaya çalışıyorum. En az bütçe rame kaldı. İtopya ve gaming gen.tr den 2000-2500 arası önerebilir misiniz?? 2 tane...
  6. nobleSS

MSI PRO A620M-B alınır mı?

DDR4 intelden, Am5 ddr5 geçicem bütçem çok yok. İyzico,parolapara ile daha ucuza geldiğinden ggenden almayı düşünüyorum ama ram da alabilirim. Neyse 7500f için alınır mı bu anakart? Veya rami burdan alıp üstüne biraz daha koyup 650m mi almalıyım?
  7. nobleSS

I5-12400f'den 13600KF'ye geçilir mi?

4060 i5-12400f ddr4 sistemim 180hz monitörum var. Lakin oynadığım valo dışında cs ve pubgde 180fps alamıyorum. Onun için max 8.5k bütçe ile düşündüğüm tek upgrade işlemciyi 13600kf yapmak. Veya ne yapmalıyım? DDR5 geçmek istemiyorum çünkü garantileri bitmeye yakın sistemi tamamen satmayı...
  8. nobleSS

AK680 MAX 1230TL ALINIR MI?

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099944452738&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancyalgo%2Ftoaster-api%2Ftoaster-processor-image-cm2in%2F8d5ec49e-bded-11ef-9c15-0a580a66d8f5.jpg&refer_share_id=69819d0f-38f5-470e-b276-8628f6e3&refer_share_channel=c...
  9. nobleSS

Humble Choice Mayıs Oyunları

https://www.humblebundle.com/membership Bu ayda 2 oyun hariç beğenmedim. Bence alınmaz ama aralarında istediğim tek oyun olan Evil West'i steam key olarak aldım 150TL'ye. Aralarında istediğiniz oyunlar varsa steam key fiyatları baya düşüyor.
  10. nobleSS

BigBigWon Gale Hall vs Fantech Shooter 3

İyzico indirimiyle 2sinden birini alacağım wraithten. Fps veya fifa falan oynamayacağım sadece hikayeli oyun oynayacağım. PC için bu arada. Hangisini almalıyım? Kronik sorun olmayan daha doğrusu hangisi daha uzun götürür...
  11. nobleSS

Elden Ring 60fps Kilidini nasıl kaldırabilirim?

Pcde ilk defa oynuyorum ama bu 60fps sabitlemesi çok gözüme battı oynayamadım. Nasıl kaldırabilirim bu kilidi?
  12. nobleSS

Steamde her oyuna girişimde grafik ayarları sıfırlanıyor

Steamde hangi oyuna girsem grafik ayarları 0lanmış oluyor. Mouse,tuş ayarlamalarında sıkıntı yok sadece grafik ayarları neden olabilir? NVIDIA ekran kartı kullanıyorum ekran kartı otomatik yapıyor olabilirmi?
  13. nobleSS

HDTune sonucu nasıl?

Eski bir laptopum var. Her şey o kadar geç açılıyor ki bazende birden donuyor kendine gelmesini bekliyorsun 5dk. Çok fazla virüs,format yedi. Biraz araştırınca hardisk sorunu olabileceğini düşündüm hdtune testine soktum. Sadece bunu atıyorum diğer testlerin hepsi iyi çünkü. Minimum 0.1 olmaması...
  14. nobleSS

Ehliyet aldım 2025 olmadan harç ücreti

E devlette 'Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikası Sorgulama' kısmında barkodlu belge oluşturabiliyorum. Şuan harc ücretini yatırsam olur mu? 2025 girmeden yatırmak istiyorum,kesin zamlanacak çünkü.
  15. nobleSS

Easysmx x15 PC için alınır mı?

Temuda %20 indirim + 110tl kredim var mümkünse bir daha hediye kredi alacağım. Pc için x15 alacağım ama sorunları varmı? Kronik sorun,ilerde tuş basmama sorunu,algılamama gibi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur. Onun dışında max bütçe 1-1.2k arada ki farka değerse x15 almam...
  16. nobleSS

AOC 24G4X Bozuldu?(Hepsiburada)

Kronik sorunun bende olmaması için dua ediyordum. Maalesef ağustos sonunda aldığım monitor bozuldu. Hepsiburadanın kendisi satıyordu iade süreci nasıl işler? Değişim mi olur iade mi olur? Aynı ürünü yollayalım derlerse kabul edeyim mi? O zamanlar 4.5kya aldığım monitorler şuan 5-6k arası. Keşke...
  17. nobleSS

Shadow Of The Colossus PCden oynamanın bir yolu varmı?

Zamanında ordan burdan videolarını görerek çok oynamak istemiştim. PCde oynamanın yolu varmı?
  18. nobleSS

Samsung A55 vs Poco x6 pro

18k bütçem var. Oyun oynayan birisi değilim arada bir moba oynarım o kadar. Onun haricinde benim için önemli olan akıcı olmasi şuan kullandigim redmi note 8 o kadar donuyor ve kasıyor ki 4-5 yıldir kullaniyorum son 2 yılı bu şekilde geçti. Aldığım telefonda hiç kasma ve donma olmamasi lazım...
  19. nobleSS

Poco x6 pro mu? farklı telefon mu?

Max bütçe 17-18k. Çok fotoğraf çeken biri degilim,oyun oynayan biride değilim. Ama arada bir indirdiğim oyun kasmamalı. O yüzden işlemci önemli. Bu telefonda karar kıldım. Alınır mı başka öneriniz varmı?
  20. nobleSS

Görev Yöneticisi açıldığında CPU kullanımı düşüyor Virüs mü?

Görev yöneticisini açar açmaz CPU %50-100 lerden %2-3 lere düşüyor. Normal mi bu?
Geri