Arama sonuçları: *

• Users: loweo1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Yardım Mouse ve klavye bağlantısı kopma sesi geliyor ve anlık donuyor

Oyun oynarken bazen mouse çevirdiğimde usb bağlantısı kopma sesi geliyor mouseum takılıyor ve klavyemde tuşa bastığımda bir iki saniyelik gecikme ile geliyor ve sonra düzeliyor ne yapabilirim bilen birisi yardımcı olabilir mi
  2. L

Cloud 3 mikrofon yüksek kalite ve bit değerinde oyuna ses vermiyo

iyi akşamlar öncelikle bu sorunu anakart değiştiğinden beri yaşıyorum. Asus x570f-gaming kullanıyordum ve sorunlu olduğunu düşünerek değiştirdim msi mag b550 kullanmaktayım aktif olarak kulaklığın model markası başlıktaki gibi mikrofon valorant gibi oyunlarda 16bit değerinde ses veriyor sadece...
  3. L

Yardım İnventusun yaptığı garanti sorunu

Yaklaşık geçen ay bozulan sharkoon wpm Gold zero 750w güç kaynağımı garantiye göndermek istedim geçen sene Ocak ayında almıştım arena bilgisayar garantili olduğu için arena'ya göndermek daha hızlı olur dediler ve arena bilgisayara gönderdim gönderdikten yaklaşık 10 gün sonra hiç bir haber...
  4. L

Steam hesabımdan 2 kere para çekmiş

Kardeşim ve kendi hesabıma 13 Aralık'ta 10 ar dolar attım fakat baktığımda hesabımdan tekrardan 10 dolar kuru ile çekim yapmış baktığımda herkes Steame ulaşın diyor bilen birisi ayrıntılı şekilde Steame nasıl ulaşıp iade alabileceğimi anlatır mi
  5. L

Hazır sistem önerileri alalım

25-26k arası bütçe ile sistem önerileri verir misiniz
  6. L

Yardım Dts:x cloud 3 de lisans gözükmüyor

dtsx uygulamasına girdiğimde lisansımın olmadığını hyperxin kulaklıklar için olan softwareını indirmemi söylüyor fakat yüklü düne kadar sorun yoktu şimdi ise böyle gösteriyor ne yapmam lazım
  7. L

Yardım DTSx headphones kendi kendine kapanıyor

Hyperx cloud 3 kullanıyorum DTSx bilgisayarı kapatıp açtığımda Windowsun kendi uzmansal sesine geçiyor sürekli DTS de kalmasını nasıl sağlarım
  8. L

Öneri Va monitör mi IPS mi

Hayırlı sabahlar bu aralar monitör bakıyorum ve 2K çözünürlükte yüksek Hz olmasını istiyorum tanıdık bir arkadaşımda MSI va panel 2K 165 Hz monitör var makul bir fiyata veriyor rekabetçi oyunlar oynuyorum Va panellerde ghosting sorunu oluyor biraz daha bütçe ekleyip IPS mi almalıyım yoksa Va bu...
  9. L

Öneri Monitör Hz ve kalite önemi

75 Hz 2k monitör kullanıyorum eskiden yarı profesyonel CS GO oynuyordum fakat bir yerden sonra FPS türü oyunları bırakıp hikaye ve yüksek kaliteli grafiklere sahip oyunlar oynamaya başladım ve bu oyunlar sırasında 144hz monitörü mu satıp bu monitörü almıştım şimdi ise tekrardan FPS oyunu...
  10. L

Yardım Valorant hassasiyet düşüncesi

Beta sürecinden beri valorant oynuyordum ilk 1 yıl elmas elolarda oyun oynuyordum fakat şimdi ise Golddan plata çıkamıyorum hassasiyetim oldukça yavaş geliyor ama alıştığım değiştirmek istemiyorum sizce hassasiyetimi değiştirmelimiyim?
  11. L

Yardım Kulaklığı hangi girişe takmam daha iyi olur

Hyperx cloud 3 kullanıyorum typc giriş mi daha iyi olur yoksa USB mi
  12. L

Yardım Bluetooth kulaklığın biri aşırı kısık

QCY melobuds ANC kullanıyorum kulaklığı 2 güne yakın kullanmadım sol taraf normal ses verirken sağ taraf aşırı kısık ses veriyor sesli bir ortamda kulaklığın ses verip vermediğini bile anlamıyorum nasıl düzelir
  13. L

Fanın ledi takılı kalıyor yardımcı olur musunuz

Işığı değiştirmeme kapatmama rağmen değişmeyen kapanmayan fanın ledi var nedendir bileniniz var mı fotoğraf eklicem fan ıd-cooling Df-12025
  14. L

Öneri Max 2k ya kadar kulaklık önerisi

Kafam çok karıştı maksimum 2.000 lira bandında valorant CS apex gibi oyunlarda beni üzmeyecek uzun süre kullanabileceğim bir kulaklık önerisi
  15. L

Öneri Kulaklık önerisi 1k 1.5 bütçeli

Kulaklık almaya karar verdim ve bütçeme bakarak kulaklık bakarken gamepower falan genel olarak karşımıza çıkıyor eski olmasına rağmen aklım rampage drop plus a gitti hala alınır mı diye düşünürken bı arkadaş havit h2002d falan dedi ki arkadaşım aldı ses kalitesi rezalet diyip iyade etti sizde...
  16. L

Yardım amd ekran kartlarında dlss frame açılmıyor

amd ekran kartımda modu yaptım ama dlss kare oluşturma açamıyorum beyler bi yardım
  17. L

Yardım CS de 1-2 sn ekran kararıyor

Dün akşam CS oynarken ekran 1-2 sn gitti geldi 4-5 kere tekrarladı sebebini bilen var mı Ekran kartım RX 6700 xt
  18. L

Yardım RX 6700 xt 3600x valorant sıkıntılı

öncelikle selamun aleyküm rx 6700xt ve 3600x var sıvı soğutma ile soğutuyorum derecesi falanda iyi bu nedenle ama sadece valorant olmak üzere oynarken 75hz monitörde sabitliyorum fpsyi fps düşmemesine rağmen akıcı olmuyor oyun takılarak kayıyo gibi çogu kişi fpsyi 74 yap demiş yaptım olmadı ...
  19. L

Yardım rx 6700xt 3600x li sistem valorantta sorun çıkıyo

öncelikle selamun aleyküm rx 6700xt ve 3600x var sıvı soğutma ile soğutuyorum derecesi falanda iyi bu nedenle ama sadece valorant olmak üzere oynarken 75hz monitörde sabitliyorum fpsyi fps düşmemesine rağmen akıcı olmuyor oyun takılarak kayıyo gibi çogu kişi fpsyi 74 yap demiş yaptım olmadı ...
  20. L

Çözüldü✓ Ekran kartı fanın 1 tanesi dönmüyor

Powercolor amd rx6700xt ekran kartım var durduk yere baktığımda 2 fanın döndüğünü en dış taraftaki bir fanın dönmediğini gördüm AMD nin yazılımında 2 fan dönmesine rağmen 0 rpm yazıyor belli bir dereceye çıkınca mı dönmeye başlar yoksa bı sorun mu var
Geri