Arama sonuçları: *

• Users: qork3m
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Yeni aldığım hazır sistem oyun açınca fanlar gidip geliyor.

Selamlar herkese. Aralık ayı içinde Unlostun işbirliği ile Tebilionun hazırlamış olduğu Unlost FPS adlı hazır sistemi aldım. PC boştayken yani işlem yapmıyorken herhangi bir problem yok fakat ETS2 veya CS2 çalıştırdıktan 10 dk sonra kasadaki egzoz fanı ve öndeki üç fanda güçten kesilir gibi...
  2. Q

ChatGptye Minecraft Modu Yaptırmak

Selamlar herkese, chatgpt nin ücretsiz sürümüyle (Gpt 4o sanırım) minecraft için bir mod yaptırmak istiyorum. Aslında ilk başta hali hazırda bulunan bir mod üzerinde değişiklik yapmak için yardım istemiştim fakat olay modu baştan yapmaya kadar geldi ve Gpt bana modda istediğim özellikleri...
  3. Q

i5 10400f ve rx 6600xt cs 2 de düşük fps sorunu

Tüm ayarlarım performans odaklı olmasına rağmen cs 2 de 130 fpsinin üstüne çıkamıyorum sistem çok eski sayılmaz nerdeyse 1.5 yıllık.
  4. Q

Telefon vergi isleminde fatura bilgileri hakkinda yardım.

Öncelikle iyi aksamlar herkese 2 sorum var ilki şu vergi iadesi kapsamında bir telefon aldım ve satın alırken babamin kredi kartından tek çekim şeklinde işlem yaptım bu kabul edilirmi yoksa illa benim adıma olan banka/kredi kartından mi alınması gerekiyor. Diğer sorum ise satın alırken hicbir...
Geri