Arama sonuçları: *

• Users: EGIsaac
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

YENİ KLAVYE ÖNERİSİ LAZIM 2-3K

arkadaşlar yeni klavye alacağımda hala kararsızım bütçe 2-3k arası diyelim önceki klavyem logitech g413 carbon du tuşlarda çift tıklama sıkıntısı yaşıyordum o yüzden satıp elimden çıkaracağım ucuza verip, alınabilecek güzel klavye önerir misiniz dayanıklı olabilecek mekanik vs, birde hocalarım...
  2. E

Bütçe 5k klavye önerisi

arkadaşlar selam konuyu tekrar açtım, yeterli öneri alamadığım için 5k bütçeye göre klavye önerir misiniz?
  3. E

YENI KLAVYE ONERISI MAX5K

Arkadaşlar selam, şu an kullandığım klavyem logitech g413 carbon ancak şu an bir kere basmama rağmen 2 kez yazıyor bazen basmama rağmen yazmıyor takılıyor vs buraya yazdım nasıl olur diye kronikmiş artık yeni klavye alma zamanı geldi, max5k olmak üzere neler önerirsiniz? yeni modeller filan...
  4. E

LOGITECH G413 CARBON CIFT TIKLAMA SORUNU

Arkadaşlar selam, başlıktaki gibi g413 carbon klavyemin bazı tuşları 1 kere basmama rağmen 2 kere yazıyor veya bazen basmıyor. bunu nasıl düzeltebilirim kronik diyenler var, mesela izopropil alkol alıp temizlesem vs olur mu sizce?
  5. E

EKRAN KARTI NE ALMALIYIM?

Arkadaşlar selamlar, şu an ki güncel sistemimde 3090 mevcut, bilgisayarı toplarken bütçem o zaman buna yetmişti, şu an ekran kartını yükseltmek istiyorum, video editleme işlerinde sizce intel mi? amd mi? ben 9950x3d aldım render olarakta çok iyi olduklarını söyledikleri için ekran kartı...
  6. E

Yardım KULAKLIK VE mikrofon KONUSUNDA YARDIM LAZIM

Arkadaşlar selam, şu an elimde hyperx quadcast mikrofon var + soundcore life q10 kulaklık kullanıyorum, kulaklığı artık değiştirmek istiyorum, hyperx cloud 3 alacağım kablolu fiyatı 3K civari kablosusuz ise direkt x2 6bin tl sizce değer mi? mantıklı olur mu bilemedim birde ek olarak elimdeki...
  7. E

AMD SİSTEM TOPLADKIKTAN SONRA YAPILMASI GEREKENLER

Gençler selamlar, yeni bir amd sistem topladıktan sonra yaptığınız ayarlarınız var mı? bunlar olmalıdır vs dediğiniz bir şeyler
  8. E

KIRTASIYEDE KULLANMALIK LAPTOP

Arkadaşlar başlıktaki gibi kırtasiyede kullanmalık çok pahalı olmayan işimizi görecek bir laptop önerir misiniz? zaten öyle aman aman işlemler yapılmayacağı için yüksek bir şeylere gerek yok
  9. E

40.000TL LAPTOP ONERISI

arkadaşlar selam 40.000tlye alabileceğimiz en iyi laptobu arıyoruz
  10. E

KULAKLIK ICIN BU MANTIKLI MI?

Arkadaşlar selam, elimde hyperx quadcast mikrofon var ve aynı zamanda kulaklık olarak soundcore life q10 modelini kullanıyorum, aklımdaki bu ikisini satıp hyperx cloud 3 almak wireless olan modeli için hem onunda mikrofon kalitesinin iyi olduğunu duydum o yüzden satmaya karar verdim ne dersiniz...
  11. E

SİZCE BU SİSTEM NE KADAR EDER?

Parçalar, Amd Ryzen 9 9950X3D MSI B850 Tomahawk Max Wifi RTX 3090 Gainward MSI MAG I360mm sıvı sogutma Corsair 64GB CL30 DDR5 6000MHZ RAM 2TB SAMSUNG 990PRO MSI MPG GUNGNIR AIRFLOW300 KASA MSI MAG A1250GL PSU
  12. E

YENİ KLAVYE ÖNERİSİ SS

Şuan da logitech g413 carbon kullanıyorum, tuşlarda ara sıra 2 kere basma olayı oluyor 1 kere basmama rağmen, bu nasıl çözülür? + olarak gaming için güzel bir klavye almak istiyorum ekstra lazım, ne tavsiye edersiniz? önerereceğiniz klavyeler red switch olursa daha iyi olur çok ses çıkarsın...
  13. E

HANGİ EKRAN KARTINI ALMALIYIM

Arkadaşlar selam, Elimde 3090 ekran kartı var değiştirmek istiyorum, hem render hem oyun performansı olarak güzel bir şey istiyorum, hangi modelleri önerirsiniz bütçe olarak çok sınır yok, ancak çok yükseğe uçmaya gerek yok mesela 5080, 5090 o paraları vermem birde 50 serisinin superlerini...
  14. E

Yardım 3090 EKRAN KARTI, OYUNDA FULL AYARLARDA 80 DERECEYI GORUYOR

Merhaba, elimde rtx3090 ekran kartı var diğer tüm bileşenlerin sıcaklıkları normalken 3090 ekran kartım the witcher 3 oyununda full ayarlarda 80-85 dereceyi görürüyor hatta şu şekilde uyarı geliyor ekranıma; bu ekran kartımın sıcaklığını nasıl düşürürüm? macun yenilemesi yapmalı mıyım? 2.elden...
  15. E

SIVI SOGUTMA ONERISI LAZIM

Arkadaşlar RGB 360MM LED ekranlı bir sıvı soğutma istiyorum bütçe maks 15-16 diyebiliriz şöyle hem görüntü olarak güzel hemde soğutma performansı olarak güzel bir ürün önerebilir misiniz
  16. E

PSU+KASA+SIVI SOGUTMA ACIL ONERI LAZIM

Gençler selamlar, Başlıkta gördüğünüz gibi parçalar için yardıma ihtiyacım var, sistemde kullanacağım işlemci R9 9950X3D ekran kartı ise 5070 Tİ bunlar için güzel bir kaliteli akvaryum kasa almak istiyorum önerilerinizi bekliyoruım, aynı şekilde bu işlemci içinde güçlü güzel bir sıvı soğutma...
  17. E

Çözüldü✓ Sistemim nasıl? İNCELEME TAVSİYE

Arkadaşlar sistem hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum, sadece ekran kartı kaldı onuda rtx60 serisini beklemeyi daha mantıklı buluyorum, sizce? işlemci: RYZEN9 9950X3D ekran kartı: RTX3090 anakart: MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI ram: Corsair cl30 6000mhz 64GB ssd: 2TB SAMSUNG 990PRO...
  18. E

EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRMELİ MİYİM?

Gençler selamlar, elimdeki sistemde şu an 9950x3d ve rtx3090 kartı var 2k da kullanıyorum, ancak şu 4070 ti super hoşuma gidiyor sizce geçmek mantıklı mı? açıkcası 3090'da gayet işimi görüyor veya önereceğiniz başka kart var mı
  19. E

bilgisayar HER ACILDIGINDA MAVI EKRANA ATIYOR??

gençler selamlar, pcyi her açtığımda mavi ekrana atıyor windowsu açmıyor ancak, başlangıç ayarlarını değiştirdiğim zaman açıyor, başlangıç ayalarından ERKEN BAŞLATILAN KOTU AMACLI YAZILIMLARDAN KORUMAYI DEVRE DISI BIRAK seçeneğini seçtiğim zaman açılıyor pc, neden yapar bunu? nasıl çözerim ben...
  20. E

Bilgisayar Açılmama Sorunu

Gençler selam, sıfır sistem topladım ancak tek sıkıntım power tuşundan pc açmaktı şöyle anlatayım kasa msi air300 flow 1 tane power 1 tane restart tuşu var şimdi pc sadece restart tuşundan açılıyordu ancak power tuşundan açılmıyordu artık şu an restart tuşuda PC’yi açmıyor, nasıl çözerim ...
Geri