Arama sonuçları: *

• Users: areyou
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. areyou

Yardım Valoda ekranım siyah oluyor dostlar çözüm ne

Fotoğrafta gördüğünüz gibi oluyor sorun ne sadece valorantta böyle
  2. areyou

Yardım valorant ekranım silik siyah gibi oluyor

MErhaba arkadaşlar w11 kullanıyorum valorantı alta alıyorum birşeyler bakmak için tekrar valorant ekranına geçtiğimde silik siyah oluyor ekran bazende mesaj falan atamıyorum space tuşuna basamöıyorum çözüm bilen varmı yarsdımcı olurmusunuz
  3. areyou

Youtube YouTube Algoritmamı Nasıl Sıfırlarım

YouTube ana sayfam karma karışık saçma videolarla doldu nasıl algoritmayı sıfırlarım bilen varmı
  4. areyou

YouTube algoritma nasıl sıfırlanır

ana sayfam karma karışık ilgimi çekmeyen videolarlar doldu nasıl sıfırlarım bilen varmı
  5. areyou

İnstagram sayfası isim tavsiye

Arkadaşlar merhaba Akılda kalıcı bir şey olması lazım
  6. areyou

Girişimci Tavsiyeleri alınır (Verilir)

Merhaba arkadaşar Deminde buna benzer bir konu açmıştım ama tekrar açma gereği hisettim bilgisayar mühendisliği okuyorum ve severek ilgim olduğu için bu bölümü seçtim ama paranın ticarette döndüğünü düşünüyorum bu yüzden ticarete atılmak istiyorum aklımda bir kaç iş var ama bunlar...
  7. areyou

Kim e Satıcam Bilmiyorum

merhaba arkadaşalar ben bi girişimde bulmak istiyorum ama malı kime satıcam bilmiyorum karton bardak üretim tesisi gibi bir şey kurmak istiyorum ortalama 1.5 2 M maal olucak orada sıkıntı yok ama arştırmama rağmen malı kime satıcağımı bulamadım ilk girişimim olucak daha önceden tecrübem yok...
  8. areyou

Yardım pc calışırken bira anda görüntü gidiyor !!!!

PC durduk yere bi anda ekran da görüntü gidiyor ama kasa çalışıyor güç kesip tekrar açınca düzeliyor neden oluyor nasıl çöze bilirim
  9. areyou

Görüntü gidiyor !!! Yardım

PC durduk yere bi anda ekran da görüntü gidiyor ama kasa çalışıyor güç kesip tekrar açınca düzeliyor neden oluyor nasıl çöze bilirim 1706223398 lütfen yardım edin konu hakkında fikri olan yokmu
  10. areyou

Yardım jbl 570 mikrofon pc de çalışmıyor

arkadaşlar kulaklığın modeli bu jbl 570 bluethot lu pc de mikrofonu çalışmıyor nasıl yaparı yardım edermisiniz lütfen (laptop)
  11. areyou

Yardım sizce hangi işlemci Ryzen 7 7840 vs HS i7-13700H

sizce hangi işlemci Ryzen 7 7840 vs HS i7-13700H Ekran kartı 4070
  12. areyou

marka modelde kara verdim fiyat farkına değer mi lütfn yardım

https://www.trendyol.com/hp/victus-16-r0071nt-8v898ea-i7-13700h-32gb-ram-1tb-ssd-8gb-geforce-rtx-4070-16-1-inc-fhd-freedos-p-764895016?boutiqueId=61&merchantId=467452...
  13. areyou

Yardım 1200 TL YE kadar sata SSD önerir misiniz?

1200 TL YE kadar sata SSD önerir misiniz?
  14. areyou

Yardım bunu al her türlü işini görür dediğiniz 40 50 k bandında laptopları atarmısınız

bunu al her türlü işini görür dediğiniz 40 50 k bandında laptopları atarmısınız
  15. areyou

Yardım acer nitro buldum sizce alınır mı? !!!!

https://www.trendyol.com/acer/nitro-16-an16-41-ryzen-7-7840hs-32-gb-1-tb-ssd-rtx-4060-8-gb-freedos-16-wuxga-165-hz-notebook-p-750622945?boutiqueId=61&merchantId=106740 bunu buldum arkadaşar fakat laptoplardan fazla anlamıyorum bunun işlemcsi i7 13700h a denk midir yardım edermisiniz
  16. areyou

Yardım 50 k ya laptop almak mantıklımı ???

50 k ya laptop almak mantıklımı yoksa parayı çöpe mi atmış oluruz
  17. areyou

Yardım 47 k ya kadar laptop tavsiyesi verirmisiniz

laptop almak istiyorum ama şu watt olaylarını anlamadın 4060 lı makinamı almak mantıklı 4070 limi kafamda bir dünya soru laptop tavsiyesi verirmisiniz
  18. areyou

Öneri sayın forum sakinleri laptop profesörleri bu konu laptop tavsiyesi için doluşuun

Meraba arkadaşlar yeri gelir oyun oynarım yeri gelir video editlerim yeri gelir çizim yaparım güzel max 47 bin tl civarı bir laptop önerir misiniz uzun vadeli bide şimdi piyasadaki çoğu laptopta 16 gb ram var eyer 32 gb ram li bir laptop olursa sevinirim
Geri