Arama sonuçları: *

• Users: dissendius
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Rdr2 efsanevi timsah çıkmıyor

Arkadaşlar rdr2 de chapter 6 dayım neredeyse oyun bitecek bu lanet olası efsanevi timsahı bulamadım yerine gidiyorum yok efsanevi hahyvan bölgesine girdiniz diye bildirim de gelmiyor kafayı yiyeceğim araştırmadığım yer kalmadı var mı bilen ? Bu arada usta avcı görevlerinin hepsini de tamamladım.
  2. D

Bütçe 8k / 1080p veya 2k / ips panel / min. 165hz / pivot / min. 23inc monitor

Arkadaşlar, 1080p veya 2k / ips panel / min. 165hz / pivot / min. 23inc / renkleri düzgün gösteren bir monitör arıyorum. Şu an aktif olarak kullandığım msi g2422 monitörüm kendi kendine ekranda çizgiler belirtmeye başladı ve ekranın altından yavaş yavaş her gün görüntü daha da kayboluyor artık...
  3. D

5500 TL KABLOLU VEYA KABLOSUZ KULAKLIK

Genellikle fps oyunları için kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Fakat aynı zamanda hikaye oyunları da oynuyorum. Fps tarafı çok güçlü olup hikaye oyunları oynarken üzülmeyeyim istiyorum. Aklımda bir kaç kulaklık var. Cloud 3 wireless, Barracuda X, Arctis Nova 5,Arctis Nova 7, Arctis 7p+...
  4. D

3000-4000 TL Wireless Kulaklık Önerisi

Bütçem 3000-4000 TL. Kullanım amacı genellikle fps oyunlarıdır. Mikrofon kalitesi çok önemli değil. Bir süredir arayıştayım fakat tam olarak karar verebilmiş değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. D

R1 Pro Max alıcam ama stok yok Wraith stokları ne zaman yenilenir

Arkadaşlar sitenin stok durumunu size sormam saçma biliyorum fakat ne kadar sürede yenilendiğini takip eden birisi vardır ve bir şey söyler diye bir sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Mouse’um yok şu an stoklar yenilenene kadar ekstra idarelik bir mouse almak istemiyorum ondan...
  6. D

Longteng Huoyun · E-Sport Mouse Pad düşük senste problem çıkarır mı

Arkadaşlar başlıkta gözüktüğü üzere bu mouse padi kullanırken düşük senste flick shotlarda vs yani hızlı çevirmelerde takılma yaşayan var mı https://klassegear.com/urun/tiger-longteng-huoyun-%c2%b7-e-sports-oyuncu-mouse-pad/
  7. D

Gaming Koltuk Bütçe 7k Hawk fab mı xprime king fabric mi

Arkadaşlar bütçem (7k) kısıtlı farkındayım ama malesef durum budur. Almayı düşündüğüm koltuk bu https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4-kumas-oyuncu-koltugu Fakat bu fiyatlarda alabileceğim bundan daha iyi olduğunu söyleyebileceğiniz bir koltuk var mı 1711262817 Bazı konularda şu koltuğu önerenler...
  8. D

VGN DRAGONFLY F1 PRO MU ? VGN VXE R1 PRO MU ?

Aşırı kararsız kaldım iki mouse arasında. Her iki model de tükenecek gibi o yüzden bir an önce sipariş vermek istiyorum. Yardımcı olur musunuz ? DRAGONFLY F1 PRO: https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse?variant=42613557854401 VXE R1 PRO...
  9. D

2k bandında kablosuz mouse ve 2k bandında kablosuz kulaklık önerisi

İki ürüne harcamak için kendime toplam 5 bin tl sınır koydum. Biliyorum bütçe kısıtlı ama şu an elimden gelen bu. Kablosuz mouse ve kablosuz kulaklık önerebilir misiniz
  10. D

Ryzen 5 7600 sistem için 2 k bütçeli hava soğutma önerisi

Sistemi vatandan aldım fakat alırken kule tipi fan seçeneği yoktu dolayısıyla ayrı olarak alıcam bu sisteme uygun 2k yı çok geçmeyecek şekilde üzmeyecek bir hava soğutucu önerebilir misiniz ? Sistem özellikleri fotoğraftadır.
  11. D

R5 7600 4060ti 16 gb ama kasa power boost sistem alınır mı ?

Vatan Bilgisayardan bir sistem buldum sistemin linki bu: https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7600-rtx-4060-ti-16gb-pro-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html Ryzen 5 7600 ve 4060 Tİ 16 GB sistem fiyatı da uygun geldi ama kasa powerboost ve değiştirilemiyor alınır mı ?
  12. D

MSI GG VIGOR GK41 ALINIR MI ?

Bugün instagram donanım arşivi sayfasından MSI GG VIGOR GK41 LR TR MEKANIK GAMING KLAVYE paylaşımı yapıldı. Almak niyetindeyim. Bütçeme uyuyor. Fakat klavye ile ilgili ne trde ne yabancılarda bir değerlendirme bir inceleme hiçbir şey yok. Dolayısıyla nasıl çıkar bilemiyorum. Bilgisi olan var mı...
  13. D

RED SWTİCH KALVYE ÖNERİSİ BÜTÇE 1200 TL

Red switch klavye önerisi verebilir misiniz dostlar. Bütçem kısıtlı maksimum 1200 TL'ye çıkabilirim.
Geri