Arama sonuçları: *

• Users: kisbulur
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

PHILIPS TAGH401BL Kullanıcı Deneyimi

Merhaba dostlar, 1000 Lira altı gaming kulaklık arayışım sürerken başlıkta görmüş olduğunuz Philips'in modeli dikkatimi çekti. Philips genel hayatta güvenerek kullandığım bir markayken kulaklığı nasıldır diye merak ettim. Çok fazla yorum/inceleme de bulamadım doğrusu, durumla ilgili tecrübesi...
  2. K

Premium Çin Menşei Marka Kulaklık Tecrübeleriniz ya da Tavsiyeleriniz

Merhaba dostlar, bu aralar 1000 TL bütçemle kulaklık aramaktayım. Bu süreçte de bir kaç kulaklık markasına yükseldim ancak sürekli Çin Menşeili kulaklık firmaları aklımı karıştırıyor. (Gamepower, Rampage gibi) İtopya'nın güzel bir indirimi oldu CorsAir HS35 modelinde 549 liraya düşüyordu ancak...
  3. K

İtopya fırsatları 29.11.2023

Merhaba dostlar, itopya son 4 5 gündür akşam saatlerinde yeni fırsat ürünleri yayınlıyor biliyorsunuz. 29.11.2023 içinse philips envia model bir monitör silüeti paylaştıklarını tahmin ediyorum. ( monitörsüzlükten hayal görmüyorumdur umarım 😂) Neyse işin özü şunu sormak istiyorum bu fırsat...
  4. K

Çözüldü✓ 4000 TL Monitör Önerisi Güncel 28.11.2023

Merhaba dostlar, son 2 haftadır forumunuz ile tanışma şansı yakaladım ve bilgisayar toplama sürecinde doğru kararlar vermemi sağladığınız için çok teşekkürler. Başlıktan da anlaşıldığı üzere 4000 TL Civarı bir monitör arayışım mevcut. Bu monitörü autocad çizimleri, belirli mühendislik simülasyon...
Geri