Arama sonuçları: *

1. Oguzhaninym

Türknet Gigafuber Fiyatlandirma Hakkinda

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum ama net bir cevap bulamadığından konu açmak istedim. Geçen günlerde binama Türknet 1000mbps kutusu geldiğini gördüm. Aktif olarak kullandığım Vodafone İnternetinde taahhütü az kalmıştı. turknet cayma bedelini karşıladığı için ayrıldım. Amacım...
  2. Oguzhaninym

Genel Sağlık Sigortası (GSS) Borcu

2022 Haziranında üniversiteye hayıt olup 2024 Haziranda mezun olmuştum üstüne 2021 yılından beride sigortali olarak çalışıyordum buna rağmen öğrencilik dönemim için yaklaşık 2500tl borç üstüne 1500tl gecikme zammı çıkmıştı çok takmadım ama şu an gecikme zammına 1000tl daha eklenmiş bunu...
  3. Oguzhaninym

16x2 DDR4 Ram önerisi

Merhabalar hali hazırda kullandığım sistemim bu ancak ram konusunda sorunlar yaşıyorum özellikle chrome , oyun ve birkaç program aynı anda açık olduğında fazla ram kullanımından dolayı droplar yiyorum. Bu yüzden en azından ram konusunda kafam rahat olsun diye 32 yapmak istiyorum. Fiyatı çok...
  4. Oguzhaninym

650-750W PSU Önerisi

Şu an güncel oalrak kullandığım sistemim budur. Ancak psu dan fan takılma sesine benzer bir ses gelmekte kaç kere içini açıp bakmaya çalışsamda bir türlü sorunu çözemedim artık vidaları yalama oldu ve artık fanda sallanıyor. İdarelik aynı boyuta yakın başka vidalar taktım son olarak bir...
  5. Oguzhaninym

PSU dan gelen tuhaf ses

Merhabalar bir süre önce psu dan böyle bir ses gelemeye başladı. Neden olduğunu anlayamadım bilgisayarı almış olduğum yerden gaminggen e yolladım. Sorunun için biriken kir ve tozdan olduğunu söylediler ve geri yolladılar. FSP nin bir bayisi ile konuştuğumda kargo kodu verceklerini ve psu yu...
  6. Oguzhaninym

Max 1K Klavye önerisi

Max 900-1000TL civarı red veya black switch (sesi ne kadar az ise o kadar iyi olur) numlocklu veya numlocksuz klavye arıyorum.
  7. Oguzhaninym

Steam profilime veya envantere girmeye çalıştığımda chrome güvenlik hatası

Arkadaşlar google chrome üzerinde steam profilime veya profilimle alakalı herhangi bir şeye (envanter , arkadaşlar , oyun ) girmeye çalışınca direk yanltcı site hatası alıyorum. Farklı internet farklı pc farklı tarayıc ne denediysem olmadı başka arkadaşlarım girince bir şey olmuyor ama ben kendi...
  8. Oguzhaninym

700tl civarı kule tipi soğutucu

Ryzen 5 5600 işlemcim var 75 76 dereceleri gördüğü oluyor hem de yeni yıla giriyoruz zam gelmeden 700tl civarında iyi soğutan f/p bir ürün arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum
  9. Oguzhaninym

rx6700xt siyah ekran sorunu

Arkadaşlar Asus dual rx6700xt ekran kartım var. pc yi alalı 2 hafta oldu. Şimdi şöyle AMD software adrenalin edition ın 22.5 sürümünü kullanınca bf1 , warzone , rdr gibi oyunlara giremiyorum. Sürücünüz güncel değil diyor. 22.11 sürümüne geçince de siyah ekran alıyorum, bazen ekranın yarısı...
  10. Oguzhaninym

Sata ssd destekleme ve takma

Arkadaşlar anakartım asus prıme b450m-k II m2 yuvarı 1 tane vardı sata ssd aldım samsung 870 qv0 bunu bu anakart destekliyor mu birde nasıl takarım
  11. Oguzhaninym

1TB Sata ssd önerisi

500gb depolama yetmediği ve anakartımda sadece 1 tane m2 ssd yuvası olduğu için 1tb sata ssd almak istiyorum anakartım ANAKART ASUS PRIME B450M-K II bütçem belli değil ama ne kadar uygun ve kaliteli olursa iyi o kadar iyi olur piyasası hakkında bilgim yok çünkü
  12. Oguzhaninym

Max 12.5K Hazır Sistem Önerisi

Sadece kasa olucak şekilde bir bilgisayar almak istiyorum. Ama o kadar inceleme videoları var ki kafam karıştı üstüne bilgimde çok fazla değil. Bütçem en fazla 12500 tl. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Geri