Arama sonuçları: *

• Users: pyrexchan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. pyrexchan

Yardım Ssdde okunan ve yazılan verinin absürt fazla olması

ssdyi alalı 3 ay oldu bu kadar zaman içerisinde 18tb veri yazmış olması saçma geldi eski ssdnin verileride elimde mevcut 3 kat daha az kullanıp onun yarısına yakınlaşması garip geldi
  2. pyrexchan

Dosyadaki videoyu birlikte aç yapmadan izleyemiyorum hata veriyor

başlık saçma oldu ama sorun şu m2 ssd mi değiştirecektim PC deki sata ssdye m2de olan önemli dosyaları atıyordum yeni m2 ye geçince kaybolmasın diye bazı video dosyalarını aktaramadım ve o videolarıda dediğim gibi birlikte aç yaparak izleyebiliyorum sadece normal şekilde açılmıyor ve ad değiştir...
  3. pyrexchan

Steam hediye banı yüzünden item takaslama

Beyler yan çarda csden gelen kasaları satmıştım 2 sorum var şimdi birincisi ana çarda Premium cs cart curt olayı yok yan çardan ana çara skin atsam satabilir miyim 17.5 dolar gibi bir para kaldı yan çarda cs skini alıp ana çara atıp satayım diyorum yan çarda oyun hediye edilmiyor kısıtlama...
  4. pyrexchan

Öneri Hawk marka oyuncu koltuğu dışında öneriler istiyorum

Daha hawk koltuğu denemek için vaktim olmadı fakat gittiğimde de farklı modellerde denemek istiyorum sandalyeye ihtiyacım var almışken kaliteli rahat bir şey alayım diyorum aşırı bir bütçem yok bu bütçe sanırsam giriş seviye olanları karşılar ofis sandalyesi de olabilir fakat yıllardır oyuncu...
  5. pyrexchan

Çözüldü✓ Sıvı soğutma takıyorum sorularım var

kule fanı söküp sıvı soğutma takıcam internetten bir video izledim adam anakartın arkasına destek takıyor fakat benim ana karta uymuyor https://www.itopya.com/gigabyte-a620m-h-6400mhzoc-ddr5-soket-am5-m2-hdmi-dp-matx-anakart_u23752 Ana kart bu sıvı soğutmada 360mm artic
  6. pyrexchan

Yardım 360mm sıvı soğutucu üste sığıyor ama emin olamıyorum

VENTO VG20AL kasa kullanıyorum 360mm soğutucum geleli oldu baya ama açmaya vakit bulamamıştım üst radyatöre sığıyor fanlar kasanın üst kısmına deliklerde oturuyor fakat ana kartın kablosuna takılıyor gibi bir tık hangi mantıkla böyle tasarlamışlar kasayı anlamadım. Sıkıntı olur mu bu takılması...
  7. pyrexchan

Çözüldü✓ VENTO VG20AL kasa kullananlara sorum var ? 360mm sığar mı?

360mm sıvı soğutucu istiyorum fakat kasa bilgilerinde desteklemiyor diyor ama kasanın ön kısmı 3 fan yani oraya bir şekil sığar gibi geçen senenin bir konusunda üst kısma birisi o kasaya 360 takan gördüm yazmış ama hala kararsızım.
  8. pyrexchan

Yardım wraithten klavye aldım fakat iade etmek istiyorum iade alırlar mı

28 Mayısta wraithten akko mod 007 he santori ve keycaps sipariş verdim ikisi birbirine uyumlu olursa diye olmazsada kullanmadan iade ederim diye düşünüyordum 29 mayıs öğlen ikiside geldi uyuyor mu sorusunu hem burdan hemde wraith desteğe yazmıştım bana uyumlu olucaktır olarak dönüş yaptılar...
  9. pyrexchan

Çözüldü✓ Klavye ve Keycaps aldım ama uyumlu mu bilmiyorum

Sabah wraithten klavye ve keycaps siparişi verdim fakat ikisi uyumlu mu desteğe mail at dediler attım ama ne zaman geri dönerler bilmiyorum bende beklemek istemediğim için aldım direk gelmelerini bekliyorum tuşların kutusunu açmıyıcam olası bir duruma göre iade etmeyi düşünüyorum...
  10. pyrexchan

Yardım Yurt Dışı Akko klavye

bir süredir klavyelere bakmam sonucunda içime Akko Mod007B içime sindi 2 model hoşuma gidiyor şuan https://en.akkogear.com/product/mod007v3-he-dragon-mechanical-keyboard/ https://en.akkogear.com/product/akko-7th-anniversary-mod-007-pc-mechanical-keyboard/ anniversary klavyesi amazon üzerinden...
  11. pyrexchan

Öneri Akko MOD 007B klavye önerisi

Selamlar custom klavye almak toplamak istiyordum fakat sonradan vazgeçtim ve şuan akkonun MOD 007B klavyeleri hoşuma gitti onlardan almak istiyorum. https://amzn.eu/d/eDFxQTu Amazonda akko mod 007b tokyo klavyesi var 3500 liraya fakat normal wraithte satılan akkolardan swicth farkı var sanırım...
  12. pyrexchan

Steam indirme hızı sorunu

1000mbps internetim var steamden oyun indirirken aşırı yavaş indiriyor daha önceden konu açılmış orda yazılanların hepsini yaptım indirme bölgesini değiştirdiğim zaman 80mb indiriyor saniyede fakat aradan 10-20 saniye geçince 0 a düşüyor aynı bu şekilde var mı herhangi bir çözüm eski sistemimde...
  13. pyrexchan

MSI G272QPF vs LG 27GR75Q-B

Hocam lg monitörden aldım ekranda ışık sızması çıktı baya bi şuan değişim istedim fakat satıcı değişim yapmaz ise amazon iademi alıcak aynı monitörden geri alamayabilirim fiyatları heryerde artmış msı nasıldır.
  14. pyrexchan

Öneri Adam akıllı f/p 2k Monitör önerisi

Biliyorum monitör mevzusuna çok fazla konu var ve üstünede bende açtım bi kaç kere herkesin önerdiği şu LG monitörü aldım https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0C6YCTDHF?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_image Fakat ekranda muazzam bir ışık sızması var mümkünse değişim değilsede iade edicem başka...
  15. pyrexchan

Yardım LG Ultragear 27GR75Q-B 27 Işık Sızması

Hocam monitörü forumdaki çoğu kişinin önerisi üzerine aldım ghosting testi ve ölü piksel testini yarım yamalak yaptım işe gitmem gerektiğinden aşırı detaylı bakamadım malum ekran büyük bir sıkıntı yok gibiydi fakat ekranın bu şekilde gözüküyor olması normal mi emin olamadım kamerada biraz daha...
  16. pyrexchan

Çözüldü✓ Monitörlerden hangisi daha iyi ?

https://www.amazon.com.tr/LG-27GR75Q-B-UltraGear-FreeSync-Monitör/dp/B0C6YCTDHF/ref=sr_1_1?adgrpid=119618595323&hvadid=509781013804&hvdev=c&hvlocphy=1012782&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=2669179826045603474&hvtargid=kwd-831213579558&hydadcr=5567_2236783&keywords=lg+ultragear+27&qid=1701982387&sr=8-1...
  17. pyrexchan

Öneri 2K Monitör Önerisi max bütçe 8k

ekran kartı
  18. pyrexchan

7500F 4070 sistem monitör önerisi ?

ryzen 5 7500f Gigabyte A620M H anakart GIGABYTE GVN4070GAM ekran kartı 16 gbda ram var yeni monitör istiyorum aklımda 2 model var şuan üzerine biraz koyup 2k mı alınmalı önerilerinizi bekliyorum vericeğim son fiyat 6500-7000...
  19. pyrexchan

Çözüldü✓ 7500F e Wraith Prism yeterli mi ?

Ryzen 5 7500F için Wraith Prism yeter mi arkadaşlar normalde stock soğutucu kullanıcaktım bazı durumlardan sonra bunu kullanmaya başladım uzun süreli olarak yeter mi? Fiyatlarına baktım soğutucu fanın heryerde farklı fiyat yazılmış değerli bişey mi anlayamadım eğer öyle ise satıp sıvı soğutucu...
  20. pyrexchan

Çözüldü✓ Yeni sisteme eksi sistemdeki ssdyi takma

Yeni sistem aldım kurdum eski sistemin içirisindeki ssdyi yeni sisteme takmayı düşünüyorum içerisinde oyunlar fotoğraflar dosyalar ve windows dosyaları kurulu yeni sisteme takmam bi sıkıntı olur mu yada ne yapmalıyım.
Top Bottom