Arama sonuçları: *

1. F

30 35 K sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar yakın arkadaşım için pc toplayacağım 30 35 K bandın da önerdiğiniz hazır sistemleri atabilirmisiniz genelde simülatör oyunları oynayacak f1 forma tarzı Birde 144hz 1ms monitör tavsiyeniz varmı (30 35 K PC bütçesinin dışında bu)
  2. F

Bu BMW alınır mı sizce

İlk defa araba sahibi olucam sizce bu araç uygun mu BMW olsun istiyorum ve yağ bakımı hariç masraf çıkartır mı (serseri bir şekilde kullanmam)
  3. F

Artics nova 5 ayarlarında yardımcı olun lütfen

Dün teknosadan aldım kulaklığı sonları kurdum ettim ama elimdeki 300 e aldığım gamepower bu kulaklıktan daha iyi ses veriyor oyunlar da gittim iade götürmeye almadılar ayıplı ürün diyerek bu kulaklığın ayarlarını bilen varsa yardımcı olabilir mi bulamadım ben.
  4. F

gaming kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar kablosuz kulaklık alıcamda nova 7 baktım ama bi kısmı iyi bi kısmı kötü diyor mikrofonu iyi değilmiş ama olsun ben ayrı bi mikrofon alırım onda sorun yok tek ihtiyacım dip ses yapmasın cs tarzı oyunlarda sesi iyi versin şarjıda güzelcene dayansın buna seçeneklere göre ne...
  5. F

50bin TL 2 k sistem önerin pls

50 bin TL'ye 2 k sistem önerir misiniz?.
  6. F

4060ti 3 fanlı için kasa önerisi

Beyler elimde ki ekran kartı için güzel bi kasa önerir misiniz? psu m da yok eğer pusula birlikte yazarsanız çok iyi olur teşekkürler.
  7. F

4060 ti bilgisayara sistem tavsiyesi

Merhabalar Elimde 4060 ti var diğer parçalara bakıyorum ryzen 7600 alıcam ama vatandaki adam 9 bin dedi dedim internette daha düşük sonra dedi 7600tl ama ben ince hesapta kutusuz 6300 e buldum sizce bunu alayım mı birde bu sisteme ddr5 kaç wat power suply almalıyım yada boş kasa alırken içinde...
  8. F

35 40 k arası PC toplama öneri

Beyler taksitle alıcam da bu PC iyi midir? sizce
  9. F

Toplama bilgisayarda neyi güçlendirmeliyim

İ5 9400f Gtx 1660 tuf H130gaming plus tuf Sistemim bu şekilde maaşımı alıp kenara koyucam ama yıl bitmeden bir parçayı alayım diyorum malum yeni yıla zamlı giricez sizce nasıl bi yükseltme yapmam gerekiyor nerden başlamalıyım
  10. F

Pc bu yüzden mi fps drop yedirtiyodu acaba

Ya 4 5 senelik PC bu 2 senedir sürekli fps drop atıyor oyunda ama msi afternurner ile bakınca 89 90 dereceye kadar çıkıyordu ben 83 e sabitliyodum işlemcimde aynı şekilde stok soğutucu olduğundan 75 80 derece görüyordu birazdan tanıdığa götürcem temizleyip termalide sürecek ozaman fps drop...
  11. F

Hdd kullanıyorum m2ssd almalımıyım

Bilgisayarımda oyunlar hep takılıyor drop yiyorum fortnite da felan hangi ayara alırsam alayım dün bilgisayarcıya götürdüm dediki sen hdd kullanıyorsun bunlar eskidi m2ssd takalım düzelir dedi 1 tb lik m2ssdye 2400 diyor sizce taktırayım mı
  12. F

Toplama bilgisayarım biraz eskidi nasıl upgrade etmeliyim

Beyler gtx 1660 tuf gaming İ5 9400f 16 gb ram var ama ramlerin 2si farklı marka ve farklı cl değerine sahip Anakartımda ASUS TUF H310-PLUS GAM. Intel H310M Socket 8.- 9. Nesil1151 DDR4 2666MHz Anakart . Artık bilgisayarım pubg olsun farklı oyun olsun orta grafik ayarlarında bile açmıyor sizce...
Geri