Arama sonuçları: *

1. mehmetakifozdal

APU DDR5 Sistemi Satmayı düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın parçalarını Haziran 2025'te sıfır alıp kendim topladım. Fakat şuan ayrıyeten laptopum da olduğu için kasayı satmayı düşünüyorum herhangi bir aciliyetim yok fakat ilan fiyatı ne yazmalıyım detaylar aşşağıda. Monitör: Monster Aryond A24 V1.1 24" 144Hz Anakart...
  2. mehmetakifozdal

Çözüldü✓ Bilgisayarım çok yavaş

Merhaba iyi forumlar, elimde mini pc var fakat çok yavaş. Özellikleri; Intel Core i3-5005U CPU 8 GB RAM 256 GB M2 SSD Şuan kurulu olan sistem, Windows 11 Home dün Windows 11 Pro kurmuştum belki Home daha hafif gelir diye ama fayda etmedi. Geçen hafta da Windows 10 denedim onda da aynıydı...
  3. mehmetakifozdal

S22 için Ekran Koruyucu ve kılıf öneriniz var mıdır?

Arkadaşlar merhaba bugün emektar Galaxy A71'imi satarak Galaxy S22 modeline geçiş yaptım. Ekran koruyucu ve Kılıf önerinizi alabilir miyim? bütçe 350 yazdım ama atııklarınıza göre yükseltebilirim.
  4. mehmetakifozdal

Çözüldü✓ Intel HD Graphics Driver Güncelleme Sorunu

Merhabalar Intel ekran kartımın sürücüsünü güncellemek istedim fakat bir sorunla karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim.:) CPU: i7-7600U (Kaby Lake) Görüntü Bağdaştırıcısı: Intel(R) HD Graphics 620 👆Bu benim sistemimde yüklü olan driver sürümü...
  5. mehmetakifozdal

Üniversite için bu laptop beni idare eder mi sizce?

Lenovo ThinkPad T470s CPU: Intel Core i7-7600U RAM: 20 GB SSD: 512 GB 14" FHD Dokunmatik Ekran Çift Batarya Bakımlarını daha yeni yaptım, kendisinin sorun çıkaracağını düşünmüyorum da yeterli olur mu?
  6. mehmetakifozdal

Sd Card videoları kaydetmiyor

256GB Kioxia micro sd card aldım bugün telefonuma taktım, 4K 30FPS videoları kaydediyor fakat 4K 60FPS videoları telefonun kendi hafızasına kaydediyor sorunu nedir?
  7. mehmetakifozdal

Öneri Telefon değiştireceğim ama mantıklı mı?

Merhaba, Galaxy A71'den iPhone XR'a ya da 11'e geçmek mantıklı mıdır? (Kamerası için telefon değiştirmeyi düşünüyorum)
  8. mehmetakifozdal

Yardım Monster Aryond A24 V1.1 Yenileme Hızı Sorunu

Merhaba, Monster Aryond A24 V1.1 monitörüme laptoptan maksimum 120Hz görüntü aktarabiliyorum, monitörüm 144Hz kablodan dolayı mı yapar bu olay yardımcı olursanız sevinirim. Not: Kullandığım HDMI kablosu monitörle beraber gelen kablodur.
Geri