Arama sonuçları: *

• Users: 1NT3L
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 1

Öneri 50k Laptop sistem önerisini oyun icin

Genelde olarak oyun ve film için kullanacak bir leptop önerisini lazım piyasada çok laptop var baktım ama nasıl bir performans verir ısınma problemi yaşatırmi işlemci amd tarafına yönelmek istiyorum ekran karti olarak amd yada nvida hangini önerirsiniz teşekkürler.
  2. 1

Çözüldü✓ Anakart gigabayt b450 h2 yanlış bios yükleme

Merhabalar. Gigabayt b450 h2 anakart mevcut elimde amd işlemci ve amd ekran kartı kullanıyorum amd kendi uygulamasında bir özelliği kullanmak için bios güncellemesi yapmam gerektiğini fark ettim bios güncelleme yapmak istedim ve bunu icin biraz Rufus üzerinden flaş belleği boş olarak fat...
  3. 1

Öneri Masaüstü bilgisayar kulaklık önerisi

Masaüstü bilgisayar için kulaklık önerisi Malzemesi orta kalitede ses güzel ve tok verebilecek genel olarak oyun için kullanılacak
  4. 1

Yardım GTA 5 GİRİŞ YAPAMIYORUM

epic gamesimde Gta 5'im var fakat gta ya giriş yaparken social club hesabı istiyor ve ben hesabımı hatırlamıyorum epice bağlı social club e-posta'mı nerden öğrenebilirim.
  5. 1

Çözüldü✓ ACİL minitör onerisi

oyun ıcın 165 hz 200 hz mönitor aramaktayım ındırımde olan dandın olmayan bir marka onerisi beklıyorum
  6. 1

Çözüldü✓ Kasanın RGB yanmıyor fanlar çalışıyor

bende atx kasa var marka saftech kumandalı versiyonu kasa ışıgı dondu kaldı sonra kapatıp actım pc sonra rgb daha yanmıyor ama kumandadan fan ayarı falan yapıyordum oda gitti naplam lazım tamırı olurmu olmazsa nasıl bir könturölcü almam lazım sağlam bişi olmamaısnı istiyorum gamepower var...
  7. 1

Öneri sıvı soğutma atx kasa

merhabalar bende ryzen 5500 işlemci var kasa atx nasıl bir sıvı sogutma almalıyım fıyat perfonmas olarak
  8. 1

Çözüldü✓ Asus Rx 5500 xt kac watt psu

Merhabalar ben yeni sistem topladım anakart b450 h2s İşlemci ryzen 5500 Ekran kartı aldım asus rx 5500 xt ama bendeki power 300 ve max 450 yazıyor ne olduğunu bilmiyorum hardron marka ve onun 4 4 ekran kartı çıkışı var ve takmıyorum ve bu sistem için kaç watt bir psu önerirsiniz anakart...
Geri