Arama sonuçları: *

1. O

eski simden yeni sime rehper aktarma nasıl yapılır

poco x6 pro telefonum var bimcellden vodofona geçtim fakat kişiler aktarılmadı 2 simide takmam gerekiyo nasıl kişileri aktarıcam google telefon kullanıyorum nasıl yapabilirim
  2. O

Poco x6 pro 5g ekran koruyucu önerisi

Yaklaşık 3 hafta önce poco x6 pro 5g aldım çantamda üstündeki ince çizilmez önleyici filim çizilmiş baya bende ekran koruyucu almaya karar verdim nano ekran karuyucu olursa güzel olur xiaominin mağazasına gitme şansımda var gitsem yine aynı ekran dilimini yaktırabilirmiyim taktıramassam...
  3. O

Xiaomi Eedmi K70 PRO Alınmaya Deyer Mi?

yurt dışı xiaomi redmi k70 pro almayı düşünüyorum sizce alınmaya deyermi genelde oyun oynuyorum ısınma sorunu olurmu ımei atmak istesem sorun yaratırmı araştırdığıma göre türkiyede satışı yokmuş türkiyeye gelirmi ve o zaman ımei atmak sıkıntı olurmu fiyatını hak ediyor mu eyer alınmaya deyer bir...
  4. O

note 13 pro plus 5g mi iphone 15 pro max mı

yurt dışı redmi note 13 pro plus 5g alıcam ama iphonede almak kullanmak çok istiyorum genelde oyun oynarım sizce şimdi note 13 pro plus 5g mi almalıyım yoksa biraz daha çalışıp iphone 15 pro max mı almalıyım redmilerde hala ısınma sorunu oluyomu bazı yerlerde araştırdım iphone oyun için alınmaz...
  5. O

redmi note 13 pro plus 5G alınır mı?

yurt dışı redmi note 13 pro plus 5G almayı düşünüyorum mantıklımı bu fiyatlarda önerebiliceğiniz başka telefonlar varmı
  6. O

i7 3770k sistemi satarak amd sisteme geçme

i7 3770k apu bir sistemim var içinde h61anakart var sizce bunu satıp amd sisteme geçmek mantıklımı mantıklıysa nasıl bir şey toplayabilirim
  7. O

bilgisayar bakımdan sonra bipleme

bilgisayara bakım yaptım açtığımda durmadan bip sesi çıkartıyo sizce napabilirim
  8. O

oyun oynarken bilek ağrısı

valorant oynuyodum aimim biraz dengesiz olduğu için biraz düşürdüm hassasiyeti hassasiyeti düşürdüğümden beri bilek ağrısı başladı bizce napabilirim
  9. O

intel arc ekran kartları alınır mı

arc ekran kartların yazılımsal sorunları vardı en son şimdi yazılımsal sorunlar düzeltildimi alınır mı? arc kart kullanan varmı
  10. O

asus rog strix 1070ti 2. el kaç tl verilir

sahibindenden asus rog strix 1070ti almayı düşünüyorum ortalama hangi fiyatlarda olur 5000tl olanıda gördüm 3200tl olanıda ortalama kaç TL'ye almalıyım
Geri