Arama sonuçları: *

• Users: crazyruh10
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Playstation 4 Önerisi ve Jailbreak Hk.

Öncelikle merhaba, Yaptığım araştırmalar doğrultusunda ps4 slim almaya karar verdim. Sorunsuz ve proya göre uygun fiyatlı olmasından dolayı. İleride ps5 yada ps5 proya da geçmeyi düşünüyorum ancak şuanda bütçem fazla olmadığından başlangıç olarak bunla başlamak istiyorum. Hali hazırda 3060ti'lı...
  2. C

Router Önerisi (Keenetic Hopper yada farklı bir marka)

Herkese merhaba, Superonline 1000 megabit internet kurdurdum ancak modemin çekim kalitesi ve wifi performansı çok iyi değil yanında olmama rağmen 300megabit hız alıyorum. Modem markası huawei optixstar hg8245x6-10 ve fiber kablosu doğrudan modeme giriyor. Benim sorum Keenetic Hopper cihazı...
  3. C

PS5 abonelik vs Xbox Series X abonelik

Merhabalar, Bir zamandır ps5 ve xbox series x inceliyorum ancak abonelik sistemleri konusunda hala kafam biraz karışık hali hazırda bunlara sahip birinden bu konuda yardım alabilsem çok iyi olur. Hali hazırda xbox gamepass pc'ye sahibim ve bundan da memnunum. Bunun bir de xbox gamepass ultimate...
  4. C

İntel i5 12400F Isınma Sorunu

Herkese merhaba, Bir süre önce aşağıda paylaştığım şekilde bir kasa topladım. Performans olarak gayet memnunum ancak işlemcimde ısınma sorunları var. Oyun oynarken 80 derecelere kadar çıkarken herhangi bir şey yapmazken internette gezinirken bile 50 derecelere kadar çıktığı oluyor. 12400F...
Geri