Arama sonuçları: *

1. Mustafa Arpa

Yardım TURUCU MOTOR TAKİP SİSTEMİ

Merhaba arkadaşlar 2 yıldır kullandığım turuncu mts cihazım MT-07 motorumun aküsünü bitirmiş durumda 4 günde öncelikle sorum daha önce başına gelen oldu mu ? Cihaz içerisindeki batarya öldüğü için çabuk bitiyor ve aküden şarj oluyor cihazı uyku modunda ölçtüm 0.010 ma ile 0.007 ma çekmekte bu...
  2. Mustafa Arpa

Yardım MT 07 22 MODEL QUİCKSHİFTER

Merhabalar 22 MODEL MT 07 QUİCK SHİFTER takan var mı ? Motor üstünde fabriika çıkışlı soketi var mı qs için ?
  3. Mustafa Arpa

Yardım R25 TEN MT 07 GEÇİŞ ?

Merhabalar tecrübe olarak 2 seneye yakın motor sürüyordum 5 ay RS 200 - 8/9 AY MT 25 - 6-7 AY R25 tecrübem var artık güç olarak tatmin etmiyor hem de uzun yolda 110-120 sonra bağırması beni soğuttu amacım apaçilik değil arasıra tabi gazla yanladığım oluyor ama 07 almayı düşünüyorum çok güçlü...
  4. Mustafa Arpa

Çözüldü✓ G923 iade olur mu (HEPSİBURADA)

Arkadaşlar merhaba G923 aldım Hepsiburada satıcısından ürün yeni geldi 2 saat kullandım tatmin etmedi iade edebilir miyim ? Herşeyini eksiksik kutuladım etiket vs sökmedim cihaz üzerinden
  5. Mustafa Arpa

KİNGSTON KC3000 M2 SSD ORJİNAL Mİ ?

Merhaba KC3000 M2 ssd aldım . Ürün içinde seri nosuda çıktı bu kendi yazılımı için ama kingston ssd manager uygulaması ssd yi görmüyor orjinal olduğundan eminim hız değerleri bire bir tutuyor ama ssd görmüyor kendi uygulaması aynı sorunu yaşayan var mı ?
  6. Mustafa Arpa

İ5-13400F Dual Chanel nedir ?

İ5-13400F var şuan 16(2x8) GB ram var intel sitesinde dual chanel yazıyor şimdi ben (2x8) 16 ram daha almak istiyorum 32 gb olur mu ? Bu dual chanel ne anlama geliyor ?
  7. Mustafa Arpa

FİYATINA GÖRE UYGUN MU ?

8. Mustafa Arpa

Bu anakart fiyatına göre alınır mı ?

Anakart daha ucuzunu göremedim alınır mı sizce ? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_g%C4%B1gabyte-b760m-ds3h-ddr4-5333mhz-oc-soket-1700-m-2-matx-anakart-1232737.html
Geri