Arama sonuçları: *

1. O

Wozol salt likit için güvenilir site önerisi

Dolandırılmayacağım site önelirileri lütfen 🙃
  2. O

Mevcut sistemde işlemci upgrade

Yeni işlemci aldım taktığımda yapmam gereken bir ayar bi işlem varmıdır ? Yoksa direk devammı
  3. O

ssd lerdeki okuma/yazma nerde ne işe yarar

merhabalar mesela pc nin performansı için ( hızlı açılıp kapanması vs.. ) okuma mı yazma mı etken oluyor ayrıca okuma nerlerde işe yarıyor yazma nerlerde işe yarıyor bilgilendirirseniz çok sevinirim iyi forumlar.
  4. O

500 Gb/1 Tb uygun fiyatlı bir m2 ssd alıcam tavsiyeleriniz neler?

Öncelikle tavsiye ettiğiniz ürünün okuma/yazması nedir yazarsanız ve neden o markayı tercih etmeliyim belirtirseniz görüşlerinizi sevinirim. 500 Gb da olabilir 1 Tb de şu an sistemde halihazırda sata ssd var zaten 2 tanede 1 er tb lik hdd var sistemi m2 ye geçirmeyi düşünüyorum bellek konusunda...
  5. O

Çözüldü✓ Asus EX-A320M GAMİNG M2 YUVASI NERDE

merhaba arkadaşlar anakartımda m2 ssd takılabiliceği bilgisini öğrendim fakat anakartta yerini göremedim aususn kendi sitesinden anakartıma baktığımdada 1 adet m2 4 adet normal sata girişi var diyor sata girişleri göz önünde fakat m2 ssd takılacak yer fotoğrafta işaretlediğim yer midir acaba tek...
  6. O

Rayzen 3 2200G işlemciden 5600e geçmek

merhabalar anakartım Asus A320m Gaming biosu güncel destekliyor yani şu anda 5600 ü siparişini verdim işlemcinin r3 2200g den r5 5600 e geçişte çok fark eder mi performansı ayrıca 8 olan rami 16 ya çıkarttım. Birde bi format atmalımıyım sisteme yeni kompenentler takılı ilen güzel bir sıfırlama...
  7. O

2. RAM TAKTIĞIMDA EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Merhabalar öncelikle iyi forumlar;Asus A320m Gaming anakart kullanıyorum 1-2 senedir Patriot marka 8gb 3000 mhz ram takılı sistemimde fakat dün yeni bir ram aldım, yine aynı marka aynı model Cl değerleride aynı fakat 3200 mhz bir ram mhz farkları konusunda sorun yok 2 side 3000 de çalışabilir...
Geri