Arama sonuçları: *

1. penguenserkan

Oyunlarda VSYNC Çalışmıyor

Arkadaşlar oyunda vsync on yapıyorum fakat fps max gibi davranıyor bunu nası düzeltebilirim
  2. penguenserkan

End yumurtamız kayboldu yardım

HOcam end ejderhasini kestik arkadas yumurtaya sag tik yapmis yumurta da portaldan gitti diyor nereye gitmiş olabilir?
  3. penguenserkan

Inibal ne zaman açılacak

Ininal uzun bir suredir kapali ne zaman acilir iceride param kaldi...
  4. penguenserkan

Son 1 Haftadır İnternette Sorun Yaşıyorum

Son 1 haftadır internet rezalet oyundan atıyor, adamlar ışınlanıyor vs. normalde download 60 70 mbps civarında olurdu ama artık böyle. bunu nasıl düşürebilirm. babam da turktelekomu aramıyor
  5. penguenserkan

10K 11k civarı laptop önerisi

kuzenime laptop alıcaz oyun felan oynanmayacak ama yine de en iyi alabileceğimiz laptobu istiyoruz öneriniz nedir
  6. penguenserkan

Nvidia Alt + Z Sesimi almıyor

arkadaşlar f4 ile kayda başladıktan sonra sesimi almıyor uygulama seslerini alıyor ama mikrofonumdan gelen sesleri almıyor yardımcı olur musunuz
  7. penguenserkan

İntro nasıl satın alabilirim?

Arkadaşlar merhaba bir ay içerisinde youtube kanalıma minecraft videoları vesaire çekeceğim ve kanalım için intro yaptırmak istiyorum. Gerçi intro meseleleri bayağı 2018'de kaldı ama benim çok hoşuma gidiyor after effects/c4d/blender gibi programları kullanıyorlar sanırım. Yabancı bir arkadaş...
  8. penguenserkan

Bilgisayardaki sesler farklı kanallardan geliyor

arkadaşlar laptobum var be bluetooth kulaklık takıyorum. Google, spotify vs tüm sesler kulaklığıma geliyor fakat minecraft sesi bilgisayarın hoparlorunden çıkıyor bunu da kulaklığıma nası verebilirim
  9. penguenserkan

YouTube için mikrofon önerisi

arkadaşlar merhaba youtubeye minecraft videoları çekicem ufak kitlesi olan bi sunucuda oynuyorum aslında videoları izleniyor onun için ben de kanalıma aktif video yüklemek istiyorum aklımda 1000tl gibi bi fiyat var mikrofon piyasasını bilmediğimden yeterli mi bilmiyorum ama size danışmak istedim...
  10. penguenserkan

Windows 11 Her Şey Kocaman Olmuş

Arkadaşlar dün akşam babam bilgisayarımdan okulu için bir şeyler çıkarttı kullanırken de galiba her şey büyütmüş ama sordugumda ben bişeye dokunmadım dedi kendiliğinden nasıl oluyor? imleç, masaüstü simgeleri, yazo boyutu, google sekmelerin boyutu her şey kocaman olmuş bunları nası küçültebilirim
  11. penguenserkan

Lenovo Loq Hakkında Yardım

İyi günler arkadaşlar Cihaz TV'nin de Önerisiyle 6-7 Ay önce Vatan Bilgisayardan Lenovo Loq 15İAX9 Modelini Aldım (i5-12450HX & 4050 140W). Fakat 4 Gün önce Videosunu görünce biraz şaşırdım Hindistan bölgesinde vs. Anakart yanma problemleri oluyormuş sanırım. Bende olmaması için ne yapabilirim?
  12. penguenserkan

Furbol Forma Önerisi

Arkadaşlar merhaba öncelikle forma almak istiyorum aşırı Messi ve Barcelona hayranıyım. Arjantin çubuklu 2022, arjantin 2022 deplasman mor, barcelona 2011 messi, barcelona 2010 deplasman (siyah olan) messi formalarım var bunların yanına birkaç tane daha eklemek istiyorum öneriniz ne olur
  13. penguenserkan

E-tab 5 hakkında yardım

arkadaşlar babam öğretmen çok önceden gm e-tab5 tablet dağıtmışlardı bu gün onu açmayı başardım çok önceden format atmıştık ben ilkokuldayken minecraft oynuyordum. play store'den vesaire uygulama indirebiliyorum ama şarj dayanmıyor ve ana menüde bile ekran kasıyor yani akıcı değil bu tablete ne...
  14. penguenserkan

İninal, Aypara ve Payfix Hakkında Yardım.

https://webrazzi.com/2025/03/18/tcmb-aypara-ininal-ve-payfix-in-faaliyet-izinlerini-durdurdu/ Arkadaşlar haberde görmüş olduğuunz gibi Faaliyetleri durdurulmuş kartlar var ben de ininal kullanıyordum kartımın içinde param kaldı ve bu gün bankaya gidip çekmeye çalıştım işleminizi şu anda...
  15. penguenserkan

Online Araba Oyunu Önerisi

bilgisayarda online olan insanlarla birlikte araba sürebileceğimiz takılabileceğimiz bir oyun var mı? Türk kitlesi olursa daha iyi olur
  16. penguenserkan

Minecraft Mezuniyet Kepi Nasıl Yapabilirim?

Arkadaşlar bu sene 12.Sınfıım ve mezun olacağım mezuniyette şu tarz bir şey yapmak istiyorum arkadaşlarla felan bayağı muhabbeti geçti hem onlara sürpriz olur hem bayağı güzel duruyor. Oyuncağı felan yok mu alıp kepe yapıştırırdım ya da başka nasıl bulabilirim end portalını?
  17. penguenserkan

Logoya ne eklense güzel olur

Okukumuzda festival düzenlenecek ben de logosunu yapıyorum. Normalde güzel işler çıkartırım fakat 1-2 yıldır bu işlerle ilgilenmiyordum ve bayağı körelmişim. logoya ne eklense güzel olur?
  18. penguenserkan

Xiaomi Redmi 13 Alınır Mı?

8.800tl fiyata 8gb ram 256gb hafıza xiaoami redmi 13 alınır mı babama alacağız? Özellikleri eksisi artisi nedir
  19. penguenserkan

Amazon Sipariş Hatası

Amazondan siyah geeky gk61 red switch klavye almaya çalışırken hata veriyor sebebi nedir stok da var.
  20. penguenserkan

Arkadaşlarla Nasıl Geziye Gidilir

Iyi günler Ben ve arkadaşlarım 12. Sınıfız 4 kişiyiz toplamda. Haftasonu günübirlik bir geziye katılmak istiyoruz. Karadenizde Trabzonu merak ettik gidebilirsek oraya gideriz büyük ihtimalle. Böyle gezilere nereden ve nasıl katılabiliriz? Bizden istenenler nelerdir?
Geri