Arama sonuçları: *

• Users: xSeazer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xSeazer

Öneri Bluetooth kulaklık önerisi

(Arkadaşlar benim gibi bu şekilde bir sürü konu açan var farkındayım neden açtın diyebilirsiniz maalesef sürekli fiyat ve kur değiştiği için güncel öneri almak istedim kusuruma bakmayın) bütçem max 1000 TL bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum, aklımda JBL 500 serisi var ama konuya hakim...
  2. xSeazer

RTX 3060 İLE 28 derece görmek

RTX 3060 ile aldığım 28 derecelik değeri görünce çok şaşırdım o yüzden burdaki herkes ile paylaşmak istedim, tepkilerinizi merak ediyorum.
  3. xSeazer

Yardım Oyunlarda görüntü bozulması

Asus TUF RTX 3060 ekran kartı kullanıyorum ekte belirttiğim videodaki sorun nedir anlamıyorum bu sorunla Farming simulatör22 Days Gone gibi oyunlarda da karşılaştım sorun tam olarak ne olabilir? Oyun ayarların yüksek ultra arası RTX medium DLLS açık kapatıp denedim bir şey farketmedi. sürücüler...
  4. xSeazer

Çözüldü✓ ASUS TUF RTX 3060 ANİ ISINMA SORUNU

1 Ay önce 2. el yeni bir sistem aldım fakat aradan biraz zaman geçtikten sonra Asus tuf rtx3060 ekran kartının sıcaklık değerlerinin çok şaşırtıcı olduğunu farketttim, kart boşta 34 derecede falan çalışıyor buraya kadar her şey normal ama yük altına girdiği an 10 saniye geçmeden 83 dereceye...
  5. xSeazer

Öneri Fiyat performans klavye önerisi Ağustos 2022

Merhaba donanım arşivi dostlarım Ağustos 2022 itibariyle bana 300-500 bandında fiyat performans önereceğiniz mekanik klavye var mıdır?
  6. xSeazer

Çözüldü✓ İkinci el sistem önerisi

İlk öncelikle selamlar dostlarım rtx2060 masaüstü sistem alıcaktim ikinci el, arkadaş Intel Xeon 2620 V3 12 çekirdekli sunucu işlemcisi kullanmış bu işlemci hakkında hiç bilgim birde fiyatı çok ucuz yok o yüzden size sormak istiyorum bahsedilen işlemci rtx2060 ile nasıl çalışır bir sıkıntı...
Geri