Arama sonuçları: *

• Users: BwnBensen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Sizce Minecraft indirime girermi

Minecraft almayı düşünüyorum yılbaşına falanda girecez mincecraftın indirme gitme ihtimali varmı beklemelimiyim?
  2. B

Kaspersky free mi Kvrt mi?

Kaspersky free mi yüklemeliyim kvrtmi İkiside aynı işlevi görürmü yoksa biri daha iyi mi? temizlik yapar yardımcı olurmusunuz
  3. B

Bu olayı aranızda yaşayan varmı

Oyun oynarken bir anda ana ekrana attı pcnin oyunun özellikleri açılıp kapanmaya başladı virüs vs. Gibi bir durum olabilirmi yaşayan varmı?
  4. B

Çözüldü✓ Dism host servicing process nedir

Valorant oynarken görev yöneticisisinde dism hoşt servicing process adında bir şey gördüm CPU 100 kullanılıyordu önemsemedim bir kaç dakika sonra gitti nedir bu bilgisi olan varmı ilk kez oldu
  5. B

Bu sorunu sizde yaşadınızmııı

Bu konuyu 3. Kez açıyorum kusura bakmayın. Kimseden cevap alamadım Valorant oynuyordum bir anda bilgisayarın ana ekranına attı sonra valorantın özellikleri açılıp kapanmaya başladı sonra da yeniden başlattım ve bir sıkıntı olmadı aranızda bu durumu yaşayanlar var mı neden oluyor bu Bir virüs vs...
  6. B

Sizde bu sorunu yaşadınız mı?

Valorant oynuyordum bir anda bilgisayarın ana ekranına attı sonra valorantın özellikleri açılıp kapanmaya başladı sonra da yeniden başlattım ve bir sıkıntı olmadı aranızda bu durumu yaşayanlar var mı neden oluyor bu Bir virüs vs. Olabilir mi?
  7. B

Özelliklerin açılıp kapanması

Valolant oynuyordum maçtayken bir anda pcnin ana ekranına attı valorantın özellikleri açılıp kapanmaya başladı ardarda yeniden başlattım sorun düzeldi bunu aranızda yaşayan varmı neden böyle oldu?
  8. B

Virüslü pcde format usbsi hazırlamak

Virüslü pcde format usbsi hazırlamak riskli midir?
  9. B

Görev yöneticisinde birden fazla Chrome gözükmesi

Normalde 3 sekme açık chormede ama yöneticiyi açıtığımda chormun yanında 14 yazıyor ve 14 tane Chrome var bunlar sekmemi ne
  10. B

Chormedan bir sürü olması

Chromeda sadece 3 adet sekme açık ama görev yöneticisine girdiğimde Chromun üstüne bastığımda 14 tane Chrome oluyor bu neden oluyor
  11. B

Eset Temiz Dedi Ama Hala Şüpheliyim

Esetle full tarama yaptım telefon temiz dedi ama hala şüphleniyorum napmalıyım
  12. B

Düzgün ve güvenilir şekilde driverlerimi nasıl yüklerim

Düzgün ve güvenilir şekilde driverlerimi nasıl yüklerim şimdiden teşekkürler
  13. B

YARDIM Pcde virüs varmı yoksa benmi paranoyağım?

Valo oynuyorken ekranda valonun özellikler kapanıp açılmaya başladı valoyuda kapatamadım pcyi yeniden başlattım. Sonra içim rahat etmedi windows defender ile tarama yaptım temiz çıktı mrt ile yaptım ondada temiz çıktı sonra yine içim rahat etmedi kvrt yükledim temiz çıktı bu bir windows sorunu...
  14. B

Bilgisayarımda virüsmü var?

Oyun oynuyordum bir anda oyunun özellikleri açılıp kapanmaya başladı sonra defender açıldı kapandı yeniden başlattım hiç bişey yoktu windows+r mrt yazıp tam tarama yaptım bişey bulmadı. Defenderde bişey bulmadı sizce teknik bir sorunmu yoksa virüs olabilirmi içim hiç rahat değil
  15. B

Bilgisayarımda virüsmü var?

Valorant oynuyorken bir anda valorantın özellikleri açılıp kapandı valorantı kapatmaya çalıştım kapatamadım. Sonra bilgisayarı kapattım bende şu anlık bişey yok sizce windows ile alakalı bir sorunmu yoksa virüs falan olabilirmi
  16. B

Telefonumdaki bu uygulama ne

Telefonumdaki bu uygulama ne bilen varmı
  17. B

Kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor ne yapmalıyım

Kulaklık almıştım 4 ay geçti 4 ay boyunca kullandım sıkıntısız ama sonradan mikrofonu çalışmamaya başladı ne yapmam lazım
  18. B

Android oyun club virüslümü

Minecraft indircem ordan virüslümü zararlımı
  19. B

Coil whine sorunu???

Arkadaşlar bilgisayar kasamdan şöyle bir ses geliyor Bu sesin zararı varmıdır yada bir çözümü? Sesin tıpatıp aynısı geliyor
  20. B

Kulaklık dönüştürücü önerisi

Razer Blackshark v2 x kulaklığım vardı dönüştürücü kablosu koltuğa takılıp koptu kabloları birleştirdim falan hayata dönmedi geri bana yeni bir dönüştürücü lazım sağlam kaliteli bütçe max 300
Geri