Arama sonuçları: *

• Users: TaHao
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TaHao

Yardım Subwoofer almaya değer mi ?

Bilen bilir sese para harcamaya başlayınca duramıyor insan hep daha iyisini istiyor. Edifier mr3 ses sistemim var. Çok iyi bir setup kurdum ses yalıtım malzemeleri ve hoparlör standıyla. Hoparlörün arkasındaki cama yalıtım köpüğü koyduktan sonra baslardaki o yankı ve çamurlaşma yok oldu ve...
  2. TaHao

❌İndirim Bitti! Gigabyte MO27U2 27″ 4K 240Hz OLED 35.999 TL

Bunun 32'' olanını kullanıyorum çok memnunum. https://www.incehesap.com/gigabyte-mo27u2-27-240hz-0-03ms-hdmi-displayport-freesync-g-sync-qd-oled-4k-gaming-monitor-fiyati-84276/
  3. TaHao

Bu monitör kaça gider ?

Arkadaşlar 3 ay garantisi kalmış kfg olan gamepower bull t10 monitör kaça satılmalı ? ölü piksel, ışık sızması çizik vs hiçbir sorunu yok. 1080p 24'' 180 hz. 3.000 tl teklif geldi ama ben 3.500 en az düşünüyordum fikriniz nedir ?
  4. TaHao

🔥İndirim Samsung G61SD 25.200 tl 6-9 taksit, 2K 240hz Oled

Mat kaplama qdoled 3. Nesil. Bence fiyat-taksit olarak çok iyi...
  5. TaHao

🔥İndirim GIGABYTE AORUS FO32U2 31.5" OLED 4K UHD 240Hz 39.249TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CYQD77M5?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Glossy 3. nesil qdoled. 6 taksit var. KACMAZ750 kuponunu da kullanın.
  6. TaHao

AMD Adrenalin Epic games oyunlarını görmüyor

Arkadaşlar başlıktaki gibi. Steam ve riot oyunlarını görüyor ama epicdeki 130 yüklü oyunu görmüyor. Tek tek ekleyebiliyorum ama tara deyince işe yaramıyor. Çözümü var mı tek tek eklemek istemiyorum.
  7. TaHao

Yardım 2K Mat Kaplama OLED vs 4K OLED

Arkadaşlar çok kararsız kaldım. Elimde 2 aylık Samsung g61sd var oled 2k 240 hz AMA mat kaplama ve mat kaplamayı beğenmedim ben. Şuan 23k'ya alıcısı var satıp yerine glossy ekran 4k 32 inç monitöre geçmeli miyim ? Sistemim 9070xt ve 9700x, 2x16gb ram ile. kaldırmaz derseniz 2k glossy monitöre...
  8. TaHao

Yardım OLED monitörümü kaça satmalıyım ?

Samsung g61sd modelini aldım 2 ay önce. 2k 240 hz 3. nesil qd-oled. Görüntü keskinlik falan çok güzel ama mat ekran gerçekten istemediğimi fark ettim, glossy çok daha ilgimi çekti mağazada görünce. Zaten odam tamamen ışıksız bir ortamda o yüzden mat kaplama bir işime de yaramıyor. Sizce satıp...
  9. TaHao

ÇiçekSepetinden doğumgünü için gül alan var mı ?

ablama göndereceğim başka şehirdeyim, gün içinde teslim ediyorlar mı ve sorun çıkma ihtimali var mı ? şehir adana.
  10. TaHao

5000 TL LCD Ekranlı Sıvı Soğutma Önerir misiniz

360 mm olsun, ekranı olsun ve sessiz olsun. Bütçe 5000-6000 veya taksitle maks 8000. Pompa sessiz olmalı çünkü kasada fanlarım çok sessiz. İşlemci 9700x, tamamen görsellik için alıyorum. Renk siyah 360mm.
  11. TaHao

Ram fiyatları arttığı için diğer bileşenler neden ucuzlamıyor ?

Beyler bu bellek içeren ürünler ram,gpu,ssd fiyatları tavan yaptı tamam ama satışlar azaldığı için diğer parçalara mesela cpu,anakart,kasa,psu gibi bunlara indirim gelmesi gerekmez mi ? Takip ediyorum aksine bunlara da zam geliyor hiç indirim falan yok ortada ? Sizce bu bileşenlerin fiyatları...
  12. TaHao

Yardım 24 pin ve 8 pin cpu ÖRGÜ kablo nereden bulabilirim ?

Düz siyah taraklı örgü kablo arıyorum nereden alabilirim ? Temuda satılıyor, bilgisayar modifiyesi denen sitede de satılıyor, trendyolda falana cayip pahalı ürünler var. Kalite farkı var mıdır ? bütçem 1000 lira falan ama korkuyorum kalkitesiz bir şey alıp pc'ye zarar verrmekten. Çok para...
  13. TaHao

Assassin's creed Brotherhood alamıyorum

Arkadaşlar epic games üzerinden bütün seriyi alacağım ama brotherhood ve revelations epic gameste yok. Bunlar nereden alınır ? Steam'de çok pahalı.
  14. TaHao

Ucuz Protein bar önerir misiniz

Tadı nispeten düzgün bar önerir misiniz gece atıştırmalık.
  15. TaHao

Protein bar önerir misiniz

Gece atıştırmalık tadı güzel protein bar öneriniz var mı ?
  16. TaHao

Bu sistemin değeri nedir sizce ?

Şöyle bir sistem topladım. Şuan trink alacağınız fiyat nedir ? Satmak için değil sadece merak ediyorum acımadan fikrinizi söyleyin :D Ekran Kartı: Sapphire RX 9070XT Nitro+ İşlemci: AMD 9700X Anakart: MSI MAG B650 Tomahawk Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 Black Güç Kaynağı (PSU)...
  17. TaHao

Annem dolandırılmış mı ?

Resimdeki gibi bir harcama varmış. Ben de başka şehirdeyim çözemedim kendi mi harcadı yoksa kart bilgileri mi çalınmış. Böyle bir şey yaşayan var mı ?
  18. TaHao

Çözüldü✓ Razer kraken v4 alınır mı ?

Bütçem 5k bu model de indirime girmiş. Sİzce alınır mı ? Sadece oyunlarda ve gece müzik dinlerken kullanacağım normalde hoparlör kullanıyorum. Konforlu ve sesinin iyi olması önemli benim için. https://www.amazon.com.tr/dp/B0D7VNP61V?th=1
  19. TaHao

Amd gerçekten daha mı sorunlu?

Arkadaşlar forumda düzenli olarak amd ekran kartlı sistemlerde çökme, takılma vs. sorunları için konu açılıyor, nvidia için bu sorunları nerdeyse hiç görmüyorum veya konusu açılmıyor. Gerçekten Amd daha mı sorunlu son çıkan kartlar da dahil yoksa ben algıda seçicilik mi yapıyorum? Yanlış...
  20. TaHao

Google gemini öğrenci kayıt yardım

Arkadaşlar kız kardeşime kayıt ol demiştim sheer ıd ile doğrulama yapmış 10 gün önce ama mailine gelen öğrenci belgesi yükleme mailini görmemiş bana da şimdi yazdı. Gelen maile basınca süresi doldu diyor, tekrar doğrulayayım diyince de alttaki hatayı veriyor. Çözümünü bilen var mı ? [H3...
Geri