Arama sonuçları: *

• Users: TaHao
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TaHao

Yardım 24 pin ve 8 pin cpu ÖRGÜ kablo nereden bulabilirim ?

Düz siyah taraklı örgü kablo arıyorum nereden alabilirim ? Temuda satılıyor, bilgisayar modifiyesi denen sitede de satılıyor, trendyolda falana cayip pahalı ürünler var. Kalite farkı var mıdır ? bütçem 1000 lira falan ama korkuyorum kalkitesiz bir şey alıp pc'ye zarar verrmekten. Çok para...
  2. TaHao

Assassin's creed Brotherhood alamıyorum

Arkadaşlar epic games üzerinden bütün seriyi alacağım ama brotherhood ve revelations epic gameste yok. Bunlar nereden alınır ? Steam'de çok pahalı.
  3. TaHao

Ucuz Protein bar önerir misiniz

Tadı nispeten düzgün bar önerir misiniz gece atıştırmalık.
  4. TaHao

Protein bar önerir misiniz

Gece atıştırmalık tadı güzel protein bar öneriniz var mı ?
  5. TaHao

Bu sistemin değeri nedir sizce ?

Şöyle bir sistem topladım. Şuan trink alacağınız fiyat nedir ? Satmak için değil sadece merak ediyorum acımadan fikrinizi söyleyin :D Ekran Kartı: Sapphire RX 9070XT Nitro+ İşlemci: AMD 9700X Anakart: MSI MAG B650 Tomahawk Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 Black Güç Kaynağı (PSU)...
  6. TaHao

Annem dolandırılmış mı ?

Resimdeki gibi bir harcama varmış. Ben de başka şehirdeyim çözemedim kendi mi harcadı yoksa kart bilgileri mi çalınmış. Böyle bir şey yaşayan var mı ?
  7. TaHao

Çözüldü✓ Razer kraken v4 alınır mı ?

Bütçem 5k bu model de indirime girmiş. Sİzce alınır mı ? Sadece oyunlarda ve gece müzik dinlerken kullanacağım normalde hoparlör kullanıyorum. Konforlu ve sesinin iyi olması önemli benim için. https://www.amazon.com.tr/dp/B0D7VNP61V?th=1
  8. TaHao

Amd gerçekten daha mı sorunlu?

Arkadaşlar forumda düzenli olarak amd ekran kartlı sistemlerde çökme, takılma vs. sorunları için konu açılıyor, nvidia için bu sorunları nerdeyse hiç görmüyorum veya konusu açılmıyor. Gerçekten Amd daha mı sorunlu son çıkan kartlar da dahil yoksa ben algıda seçicilik mi yapıyorum? Yanlış...
  9. TaHao

Google gemini öğrenci kayıt yardım

Arkadaşlar kız kardeşime kayıt ol demiştim sheer ıd ile doğrulama yapmış 10 gün önce ama mailine gelen öğrenci belgesi yükleme mailini görmemiş bana da şimdi yazdı. Gelen maile basınca süresi doldu diyor, tekrar doğrulayayım diyince de alttaki hatayı veriyor. Çözümünü bilen var mı ? [H3...
  10. TaHao

Yardım Aula f75 sol taraf çalışmıyor yardım

Cs oynuyordum bir anda sol tuşlar çalışmayı kesti, soldan ilk 5 sıra komple yok
  11. TaHao

Kablosuz kulaklık önerisi

Kablosuz, siyah, kumaş pedli olsun yeter. Bütçe 5k'ya kadar.
  12. TaHao

Yardım Aula F75 keycaps önerir misiniz

Işık geçirmediği için çok zorlanıyorum, ışık geçiren Siyah keycaps önerir misiniz ? Tr olsa daha iyi olur ama olmasa da olur. Bütçe 500-1000 lira arası.
  13. TaHao

🔥İndirim Kioxia exceria heatsink 4tb 10.999 tl

https://amzn.eu/d/9iD1tv7 Dramli ve tlc nand'lı.
  14. TaHao

❌İndirim Bitti! Kioxia exceria heatsink 2tb 5400 tl

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D5QC3FT1?smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1
  15. TaHao

❌İndirim Bitti! Crucial p3 plus 2 tb ssd 5246 TL amazon

https://www.amazon.com.tr/dp/B0B25ML2FH?smid=A34LUFHORQG3L9&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1 qlc nand. Entry level ssd.
  16. TaHao

Yardım Yeni sistemde fanların yönü nasıl olmalı

Takılı olanlar reverse blade ve intake. Henüz takılı olmayan 4 tane pwm fan var biri egzoz olcak ama yukarı takacağım 3 taneyi intake mi yapayım egzoz mu yapayım ?
  17. TaHao

32 Gb ram kaç sene götürür?

Geçen hafta 5k ya thull marka ram aldım 6000 mhz, cl30. Öyle bir marka ki bir daha bulamam gibi. 32 gb 2x16 ram kaç sene götürür sizce.
  18. TaHao

Bu kasa atx anakart desteklet mi ?

Arkadaşlar resimdeki kasa kendi sayfasında atx anakart destekler yazıyor ama incehesap mAtx diyor. Ben satın aldım iptal etmeli miyim ? Kasa: Lian li o11 dynamic mini v2 flow.
  19. TaHao

Kasım ayında topladığım sistem nasıl olmuş?

Ortalama 4 taksitle aldım herşeyi. Sizce uyumlu mu sistem ve ekipmanlar?
  20. TaHao

Yardım Kablosuz fare önerir misiniz 11.11 öncesi

4.000 tl ye kadar kablosuz fare önerir misiniz acil sepetlere eklemem lazım.
Geri