Arama sonuçları: *

• Users: Orkunw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Monitör Tavsiye Edebilir Misiniz

Merhabalar, 5k bütçem var bu üç modeli aklıma kestirdim 24inç 165hz IPS olarak bakıyorum. MSI MAG 256F, PHILIPS EVNIA 24M2N3201A beyaz olan ve Asus VG249Q3A hangisini önerirsiniz?
  2. O

5.000 TL Monitör Önerisi

Merhabalar, yarın monitör alacağım şuan bulduğum modeller: https://www.gaming.gen.tr/urun/189076/dell-g2422hs-23-8-inc-165hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/ https://www.n11.com/urun/msi-g2412f-238-1-ms-180-hz-adaptive-sync-full-hd-rapid-ips-led-monitor-52407128 Birde sonradan...
  3. O

2500 TL Mekanik Klavye Önerisi

Merhabalar, en fazla 2.5k TL bütçem var mekanik klavye önerileriniz bekliyorum. TKL veya %75 olursa boyut olarak ve linear switch tarzı olursa güzel olur. Bende herkesin beğendiği gibi aula f75 beğendim ancak o kampanyadan aylar geçti şuan tr de satılıyor sıfır 2.5 k ya kadar ama herkes, o...
  4. O

Şarj Adaptörü Önerisi

Selam arkadaşlar, telefonum 25w şarj destekliyor samsung içinden adaptör çıkmıyor bildiğniz gibi. Samsung un kendi adaptörünü mü almalıyım yoksa spigen, anker vs gibi markalar daha iyi mi olur? Birde 20 watt da olabilir benim için yeterli şuan geçici olarak apple ın 20w lık adaptörünü...
  5. O

S21FE Ekran Koruyucu Tavsiyesi

Selamlar, başlıkta yazdığım gibi ekran koruyucu arıyorum. Hangi çeşit ekran koruyucu iyidir ya da iyi dediğiniz bir marka ya da ürün varsa önerebilir misiniz?
  6. O

Mail Hesabının Unuttum Ne yapabilirim?

Merhabalar, uzun bir aradan sonra 2017 de açtığım mlbb hesabıma giriyordum. Normalde ilk açtığımda facebooka bağlamıştım zaten hep öyle girerdim şu moonton olayı gelince de öyle ayaküstü bi bağladım macburen. Ama şuan hesaba bağlı olan face ile girince birde moontona bağlı olan maile bir kod...
  7. O

A55 vs S21FE Hangisi Alınır?

Merhabalar, telefon alacağım bütçe 15 ti bu iki telefona zorlayabilirim ama. Aralarında kaldım, genel olarak günlük kullanım dışında akşam 1-2 saat oyun oynarım ara sıra (mobile legends,cr falan) ve hafta içi sabah 8 akşam 6 arası 1-2 saat kullanırım en fazla. Sizce hangisi daha alınabilir? (Bu...
  8. O

20000TL Telefon Önerisi

Merhabalar, bütçe 20000tl. İkinci el ve apple olmasın, android ve 120 hz orta ya da üst bir telefon yeterli olur. Kullanım amacım; günün çoğu zamanı dışardayım çok fazla bakmam telefona akşam saatleri, 1-2 saat dışarıyı toplasan 1-2 saat de ara sıra bir iki oyun oynarım (cr,coc,mlbb). Benim bu...
  9. O

15.000TL Telefon Önerisi

Merhabalar, bütçe 15000 TL. Telefon 2. olmasın, Android ve 90/120 hz olsun. Kamerası fiyatına göre iyisinden olsun, depolamada en az 128 olursa iyi olur. Günlük kullanım için çok ekstra bir olay yok başka birde arada bir oyun oynarım o kadar. Tasarım, rengi vs. çok önemli değil. Benim dikkatimi...
  10. O

Bir Fan Portuna Kaç Tane Fan Takabilirim?

Selamlar, anakartta 1 adet cha/sys fan portu var 4 pinlik, kasanın kendisine ait olan öndeki rgb fanlardan üç tane var girişleri 3 pin. Ben üç tane 3 pinden bir tane 4'e çoklayıcı alacağım ve tek 4 pin porta takacağım. Tek portta 3 tane fan olması sıkıntı yaratır mı? (fanların RGB girişleri kasa...
  11. O

Bu Kulaklıklardan Hangisi Alınır?

Merhabalar, en başta kulaklık araştırmaya başladım 1000tl bütçe ile en çok havit h2002p önerilmişti aslında 2 katı civarındaki kulaklıklara değecek fark var mı özellik olarak bilemedim ama sonrasında bütçeyi arttırıp kulaklık bakmaya başladım ve genel olarak güzel gördüğüm kulaklıklar buldum...
  12. O

1200 TL Kulaklık Önerisi

Merhabalar, kulaklık arıyorum bütçem 1200 tl. Önem verdiğim şeyler özellikle mikrofonu iyi olsun, rahat uzun saatler rahatsız etmeyecek güzel bi kulaküstü kulaklık olması yeterli. 7.1 Olabilir şuanda stereo kullanıyorum . Birde müzik film, ve battleroyale ağırlıklı rekabetçi oyunlar oynuyorum...
  13. O

1000 TL Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar, kulaklık arıyorum bütçem 1000 TL. Kulaklıkta öncelikli olarak aradığım özellikler kulaküstü olması, mikrofonunun kaliteli olması, ve rahat konforlu olması. Ses kısmına gelirsek çok üst düzey bir beklentim yok hatta 7.1 de olması pek önemli değil uzun süredir stereo...
  14. O

RGB Sorununu Nasıl Çözebilirim?

Merhaba arkadaşlar, rgb ile alakalı bir sorunum var ve bir türlü çözemedim. Şimdi ben kasama fan alacağım ve bu alacağım fanlar deepcool un fc120 3 lü kiti 5v 3pin argb çıkışa sahipler. İşlemci soğutucumda da argb 3pin var ancak şuan kullanamıyorum çünkü anakartımda 3pin argb girişi yok. Fan...
  15. O

1500 TL Kasa Fanı Önerisi

Merhaba arkadaşlar, fan kiti araştırıyorum. Perfrormansı ortalama sayılabilecek ve görüntüsüde güzel olan ARGB vs. en az 3 fan bulunan F/P bir kit arıyorum bulduklarımdan hangisini önerirsiniz, ikisini de önermiyorsanız sizin tavsiyeniz nedir? Bütçe 1500 TL ama ondan ne kadar az olursa o kadar...
  16. O

Windows 11 Kuramıyorum Hata Veriyor

Merhaba, bir sistem kurdum. TPM 2.0 ayarını açarak kuruluma başladım ancak kurulumun Windows 11 sürümünü seçtikten sonra bilgisayarınızda çalıştırılamaz dedi. BIOS Update'den dolayı olabilir mi? Bu yüzden olabilir diye BIOS dosyasını indirdim ancak içini açtığımda resimde attığım şekilde...
  17. O

Topladığım Bilgisayar İyi Mi?

Selamlar, tek tek parça alarak bir sistem topladım alacağım. Aşağıya yazıyorum parçaları sizce parçalar uyumlu mu? güzel mi önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Teşekkürler. Ekran Kartı: AMD RX 7700 XT İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Asus Prime B450M K 2 Diğer parçalarıda link olarak ekledim; Ram...
  18. O

İleriye Dönük Bilgisayar Toplama Önerisi

Selamlar arkadaşlar, 1-2 sene arasında bir süreç boyunca tek tek bilgisayar parçaları toplama gib bir durumda hangi parçalar önce alınmalı? Şahsi fikrim ekran kartı ve işlemciyi sona bırakmak. Ama şöylede bir sorum var en kötü ihtimalle 2026 ya yakın bir dönemde tamamlanacağını düşünürsek...
  19. O

24 Bin TL Sistem Önerisi

Merhabalar arkadaşlar, hazır sistem araştırıyorum daha öncede konu açmıştım 4060 ve 4060ti arasında bir sistem tercihi yapmak için 4060ti ve 5 5600 ikilisinin daha mantıklı olduğunu gördüm. Ancak bir sisteme daha denk geldim içinde 4060 var ve işlemci olarak 5 7500F bulunuyor. Hangi sistemi...
  20. O

22 Bin TL Sistem Önerisi

Merhabalar arkadaşlar, bilgisayar alacağım hazır sistem bakıyorum ve bütçem 22 bin tl. Bu fiyatlarda baktığım sistemlere göre alabileceğim iki model ekran kartı 4060 ve 4060ti, iki modelde işlemci bulunuyor 5600 ve 5600x. Bu seçenkeler ile 20.500TL ve 24.500TL arasında her kombinasyon oluyor...
Geri